Gość: MoleR IP: *.bci.net.pl 12.05.04, 13:47 Parę słów więcej proszę... Z góry wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moler1 Re: KASABIAN 13.05.04, 17:13 tak tylko przypominam, aby wątek zupełnie nie spadł, bo może ktoś sie znajdzie, kto wie na ten temat więcej niż ja Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: KASABIAN 13.05.04, 19:02 Pamiętam o wątku i zamierzam się w nim uaktywnić jak tylko się czegoś dowiem, bo temat również mnie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Level1 REASON IS TREASON IP: *.toya.net.pl 13.05.04, 23:01 Witam, Dla mnie KASABIAN to następcy RAGE AGAINST THE MACHINE z połączeniem PRIMAL SCREAM Czekam na ich płytę, jak na razie REASON IS TREASON jest jednym z najlepszych singli tego rocku CLUB FOOT też jest niezły Ich WIDEOKLIPY dają do myślenia (do obejrzenia w MTV2 np. w NME CHART SHOW, dzisiaj byli 9 ( wideoklip do utworu CLUB FOOT) Więcej informacji dla zainteresowanych na OFICJALNEJ STRONIE ZESPOŁU KASABIAN: www.kasabian.co.uk/kasabian/ Pozdrawiam Wszystkich, Level1 Odpowiedz Link Zgłoś
koala1999 Re: REASON IS TREASON 14.05.04, 09:55 Coś mają z Primali, jednak nie slysze tutaj nic RATM. Ja bym dolozyl do tego Doves, ale raczej to Doves z pierwszej plyty. Scenicznie wokalista probuje nasladowac troche pana Gillespie, i chyba nawet mu to wychodzi. Reszta zespolu wyglada natomiast jak Kings Of Leon lol. Wydaje mi sie jednak, ze to nie jest the next big thing. Mimo wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Level1 Re: REASON IS TREASON IP: *.toya.net.pl 14.05.04, 12:59 Witam, Pisząc o RAGE AGAINST THE MACHINE miałem głównie na mysli ich zaangażowanie polityczne, a dokładniej teksty piosenek o wymowie politycznej. Pozdrawiam, Level1 Odpowiedz Link Zgłoś
koala1999 Re: REASON IS TREASON 15.05.04, 19:41 Moje ostatnie zdanie i zarazem wszystko co moge powiedziec w temacie Kasabian www.screenagers.pl/index.php?service=concerts&action=show&id=53 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dirty sweet Re: KASABIAN IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.04, 19:07 oh my life.to jednak nie jestem jedyna osoba,ktora slucha kasabian. processed beats jest swietne.teledysk zreszta tez. tylko szkoda,ze nikt tutaj jet nie lubi. moze ktos wie gdzie moge "znalezc" fanow tego zespolu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modrzew Re: KASABIAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 19:59 Rzeczywiscie Processed beats sa mistrzowskie :-}}} Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: KASABIAN 29.09.04, 20:06 Pobieżnie zapoznałem się z debiutem Kasabian i jest w porządku, aczkolwiek tak jak podejrzewałem - nic nie przebija świetnego "L.S.F.". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyjet Re: KASABIAN IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 29.09.04, 20:13 Jet, to nieudana kopia Stones'ow. Straszne to jest. Nienawidze takich pozerow. Dobrze, ze to nie ma fanow tych smieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dirty sweet Re: KASABIAN IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.04, 18:49 wiesz co?moglbys te uwagi zachowac dla siebie i chociaz starac sie byc tolerancyjnym.ja nie znosze wielu zespol, o ktorych tu mowicie,ale jakos nie komentuje wszystkich postow. pozdrawiam you little fl*****! Odpowiedz Link Zgłoś