IP: *.bci.net.pl 12.05.04, 13:47
Parę słów więcej proszę...smile

Z góry wielkie dzięki
Obserwuj wątek
    • moler1 Re: KASABIAN 13.05.04, 17:13
      tak tylko przypominam, aby wątek zupełnie nie spadł, bo może ktoś sie znajdzie,
      kto wie na ten temat więcej niż ja smile
      • ilhan Re: KASABIAN 13.05.04, 19:02
        Pamiętam o wątku i zamierzam się w nim uaktywnić jak tylko się czegoś dowiem, bo temat również mnie interesuje.
        • Gość: Level1 REASON IS TREASON IP: *.toya.net.pl 13.05.04, 23:01
          Witam,
          Dla mnie KASABIAN to następcy RAGE AGAINST THE MACHINE z połączeniem PRIMAL
          SCREAM smile
          Czekam na ich płytę, jak na razie REASON IS TREASON jest jednym z najlepszych
          singli tego rocku smile
          CLUB FOOT też jest niezły smile

Ich WIDEOKLIPY dają do myślenia wink
          (do obejrzenia w MTV2 np. w NME CHART SHOW, dzisiaj byli 9 ( wideoklip do
          utworu CLUB FOOT)

Więcej informacji dla zainteresowanych na OFICJALNEJ STRONIE ZESPOŁU KASABIAN:

www.kasabian.co.uk/kasabian/
          Pozdrawiam Wszystkich,
          Level1
          • koala1999 Re: REASON IS TREASON 14.05.04, 09:55
            Coś mają z Primali, jednak nie slysze tutaj nic RATM. Ja bym dolozyl do tego
            Doves, ale raczej to Doves z pierwszej plyty. Scenicznie wokalista probuje
            nasladowac troche pana Gillespie, i chyba nawet mu to wychodzi. Reszta zespolu
            wyglada natomiast jak Kings Of Leon lol.
            Wydaje mi sie jednak, ze to nie jest the next big thing. Mimo wszystko.
            • Gość: Level1 Re: REASON IS TREASON IP: *.toya.net.pl 14.05.04, 12:59
              Witam,
              Pisząc o RAGE AGAINST THE MACHINE miałem głównie na mysli ich zaangażowanie
              polityczne, a dokładniej teksty piosenek o wymowie politycznej.

Pozdrawiam,
              Level1
              • koala1999 Re: REASON IS TREASON 15.05.04, 19:41
                Moje ostatnie zdanie i zarazem wszystko co moge powiedziec w temacie Kasabian

www.screenagers.pl/index.php?service=concerts&action=show&id=53
                pozdrawiam
    • Gość: dirty sweet Re: KASABIAN IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.04, 19:07
      oh my life.to jednak nie jestem jedyna osoba,ktora slucha kasabian. processed beats jest swietne.teledysk zreszta tez.
      tylko szkoda,ze nikt tutaj jet nie lubi. sad
      moze ktos wie gdzie moge "znalezc" fanow tego zespolu?
    • Gość: modrzew Re: KASABIAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 19:59
      Rzeczywiscie Processed beats sa mistrzowskie :-}}}
    • ilhan Re: KASABIAN 29.09.04, 20:06
      Pobieżnie zapoznałem się z debiutem Kasabian i jest w porządku, aczkolwiek tak jak podejrzewałem - nic nie przebija świetnego "L.S.F.".
      • Gość: antyjet Re: KASABIAN IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 29.09.04, 20:13
        Jet, to nieudana kopia Stones'ow. Straszne to jest. Nienawidze takich pozerow.
        Dobrze, ze to nie ma fanow tych smieci.
        • Gość: dirty sweet Re: KASABIAN IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.04, 18:49
          wiesz co?moglbys te uwagi zachowac dla siebie i chociaz starac sie byc tolerancyjnym.ja nie znosze wielu zespol, o ktorych tu mowicie,ale jakos nie komentuje wszystkich postow.
          pozdrawiam you little fl*****! smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka