Dodaj do ulubionych

Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 00:38
MACIE JAKIES TYPY?
Obserwuj wątek
    • Gość: raisin Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pwradio.pl 05.03.02, 17:35
      Skoro Morrison i Hutchence nie żyją -typuję Bono.Za całokształt i to
      drapieżne "coś"...Pzdr.raisin.
      • Gość: Nataliaa Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 19:09
        Leny Kravitz,Joe,R,Kelly,wokalista grupy Creed i wokalista grupy Sugar Ray
        • yak-ona Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.03.02, 20:07
          teraz i na wieki wiekow...Jim Morrison- za styl bycia, za muzyke , ktora po
          sobie zostawil, za glos, za wiersze ,za to ze byl...i jest najprzystojnieszym ,
          najcudowniejszym...
          • mallina Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.03.02, 23:06
            Eddie Vedder
            • Gość: soso a co z Rickim???!!! zapomnieliscie o Rickim!!!!!! IP: 195.41.66.* 06.03.02, 07:58
              • mallina Re: a co z Rickim???!!! zapomnieliscie o Rickim!!!!!! 06.03.02, 09:02
                to jest joke, albo????????????????????????
                • Gość: lALKA JEFF IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.02, 18:19
                  JEFF BUCKLEY
                  • Gość: benicio Re: JEFF IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.03.02, 21:05
                    Gdybym nie wygladał jak ja, to mógłbym wyglądać jak Mike Pattonsmile
            • Gość: gus Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 21:01
              nawet z irokezem na głowie???
    • Gość: omega Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.02, 08:24
      Bezapelacyjnie Marilyn Manson (i to wcale nie jest żart!)
      • Gość: Nadja Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.l-blox.trzepak.pl 28.03.02, 01:08
        Zgadzam się - Marilyn Manson - bezapelacyjnie..mniam..
      • Gość: Bonnie Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl / 10.70.6.* 07.02.03, 15:58
        Popieram,Manson jest bardzo charakterystyczny a jego wygląd zapada w pamięć.No
        i ma w sobie to 'coś'.
    • Gość: bad_seed Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 10.9.33.* 07.03.02, 15:07
      Blixa Bargeld
      • Gość: gong Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gpw.com.pl 07.03.02, 16:54
        Kazik.
      • Gość: aga Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 10.03.02, 00:00
        Gość portalu: bad_seed napisał(a):

> Blixa Bargeld

To ja mialam wpisac !!!! Dodam jeszcze : Nick Cave i Hank Williams. Ale i tak
        Blixa rulez smile))) ( taki industrial jedi smile)))
        • Gość: bad_seed Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 10.9.33.* 13.03.02, 16:41
          Gość portalu: aga napisał(a):

> Gość portalu: bad_seed napisał(a):
          >
          > > Blixa Bargeld
          >
          > To ja mialam wpisac !!!! Dodam jeszcze : Nick Cave i Hank Williams. Ale i tak
          > Blixa rulez smile))) ( taki industrial jedi smile)))

no i oczywiście JA, ALTERNATIVE UNDERGROUND smile)
          • Gość: aga Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 14.03.02, 18:24

> Gość portalu: aga napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: bad_seed napisał(a):
            > >
            > > > Blixa Bargeld
            > >
            > > To ja mialam wpisac !!!! Dodam jeszcze : Nick Cave i Hank Williams. Ale i
            > tak
            > > Blixa rulez smile))) ( taki industrial jedi smile)))
            >
            > no i oczywiście JA, ALTERNATIVE UNDERGROUND smile)

O , tej nazwy jeszcze nie slyszalam ! So long ETHANOL smile)
            • Gość: bad_seed Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 15.03.02, 10:50

>
              > > Gość portalu: aga napisał(a):
              > >
              > > > Gość portalu: bad_seed napisał(a):
              > > >
              > > > > Blixa Bargeld
              > > >
              > > > To ja mialam wpisac !!!! Dodam jeszcze : Nick Cave i Hank Williams. A
              > le i
              > > tak
              > > > Blixa rulez smile))) ( taki industrial jedi smile)))
              > >
              > > no i oczywiście JA, ALTERNATIVE UNDERGROUND smile)
              >
              > O , tej nazwy jeszcze nie slyszalam ! So long ETHANOL smile)

Los Etanol never die smile) na zawsze pozostanie żywy w naszej pamięci smile) może
              zmarchwywstać w każdej chwili smile)
        • Gość: sit Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 10.9.33.* 15.03.02, 13:32

>
          > > Blixa Bargeld
          >
          > To ja mialam wpisac !!!! Dodam jeszcze : Nick Cave i Hank Williams. Ale i tak
          > Blixa rulez smile))) ( taki industrial jedi smile)))

i jeszcze Perry Farrel, A. Eldricht, Rob Zombie, J. Roten też nie kiepski smile i
          zapomniałbym o jednym z piekniejszych wokalistów, the pogues zdaje sie ze McGowan
          (czy jak to sie pisze smile )
          • Gość: aga Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 16.03.02, 00:53
            Gość portalu: sit napisał(a):

> Gość portalu: aga napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: bad_seed napisał(a):
            > >
            > > > Blixa Bargeld
            > >
            > > To ja mialam wpisac !!!! Dodam jeszcze : Nick Cave i Hank Williams. Ale i
            > tak
            > > Blixa rulez smile))) ( taki industrial jedi smile)))
            >
            > i jeszcze Perry Farrel, A. Eldricht, Rob Zombie, J. Roten też nie kiepski smile i
            > zapomniałbym o jednym z piekniejszych wokalistów, the pogues zdaje sie ze McGow
            > an
            > (czy jak to sie pisze smile )

COURTNEY LOVE !!!
            • Gość: bad_seed Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 10.9.33.* 19.03.02, 14:46

> Gość portalu: sit napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: aga napisał(a):
              > >
              > > > Gość portalu: bad_seed napisał(a):
              > > >
              > > > > Blixa Bargeld
              > > >
              > > > To ja mialam wpisac !!!! Dodam jeszcze : Nick Cave i Hank Williams. A
              > le i
              > > tak
              > > > Blixa rulez smile))) ( taki industrial jedi smile)))
              > >
              > > i jeszcze Perry Farrel, A. Eldricht, Rob Zombie, J. Roten też nie kiepski
              > smile i
              > > zapomniałbym o jednym z piekniejszych wokalistów, the pogues zdaje sie ze
              > McGow
              > > an
              > > (czy jak to sie pisze smile )
              >
              > COURTNEY LOVE !!!

ojojojojoj bedzie ciezko przebic .... jednak moze ... nie do konca wolalista
              jednak rowniez spiewa w niektorych piosenkach el dupy dr. yri (iry) (nie pamiętam
              pisowni tej ksywki) chodzi o kristofora strunodestruktotra smile piekny miesien
              piwny i ten wyraz twarzy sliczniutki, slodziutki smile))
              ... sa jeszcze tacy przystojniacy jak Alice Cooper smile
              • Gość: aga Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 19.03.02, 15:34

> >
                > > COURTNEY LOVE !!!
                >
                > ojojojojoj bedzie ciezko przebic .... jednak moze ... nie do konca wolalista
                > jednak rowniez spiewa w niektorych piosenkach el dupy dr. yri (iry) (nie pamięt
                > am
                > pisowni tej ksywki) chodzi o kristofora strunodestruktotra smile piekny miesien
                > piwny i ten wyraz twarzy sliczniutki, slodziutki smile))
                > ... sa jeszcze tacy przystojniacy jak Alice Cooper smile

Moj kochany Robert Smith.

Dlaczego nie kupiles Playboya ??????
                • Gość: bad_seed Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 10.9.33.* 20.03.02, 14:41

>
                  > > >
                  > > > COURTNEY LOVE !!!
                  > >
                  > > ojojojojoj bedzie ciezko przebic .... jednak moze ... nie do konca wolalis
                  > ta
                  > > jednak rowniez spiewa w niektorych piosenkach el dupy dr. yri (iry) (nie p
                  > amięt
                  > > am
                  > > pisowni tej ksywki) chodzi o kristofora strunodestruktotra smile piekny miesi
                  > en
                  > > piwny i ten wyraz twarzy sliczniutki, slodziutki smile))
                  > > ... sa jeszcze tacy przystojniacy jak Alice Cooper smile
                  >
                  > Moj kochany Robert Smith.
                  >
                  > Dlaczego nie kupiles Playboya ??????

dlaczego sama sobie nie kupiłaś tylko wysłałas po niego geja, pomysl jak on sie
                  musiał czuc smile)))
          • Gość: maJKEL DŻEKSON Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.220.* 28.10.02, 08:06
            MAJKEL. MAJKEL DŻEKSON
    • ellivia Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.03.02, 19:33
      Michał Wiśniewski z zespołu Ich Troje
      -bo jego plomieniste wlosy rozpalaja mnie do głębi
      - bo ma tak uwodzicielskie spojrzenie, szczegolnie gdy wymaluje powieki na
      zielono
      -bo kolczyki ktore nosi dodaja mu seksapilu
      czy mozna chciec więcej????
      On jest cudowny cudowny cudowny....
      I niech mi nikt nie probuje wmówic,że istnieje na swiecie przystojniejszy
      wokalista!!!!!!!!!!
      wink
    • Gość: olo Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 16:29
      lemmy z motorhead, ozzy, jagger, krzysiu cugowski, muniek, rob halford, boy
      george i paru innych.
    • Gość: alasis Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.2.* 09.03.02, 09:35
      Tylko jeden,jedyny - Enrique !!!,Enrique Iglesias !!!!!

• kike Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.03.02, 18:05
        Gość portalu: alasis napisał(a):

> Tylko jeden,jedyny - Enrique !!!,Enrique Iglesias !!!!!
        >

YESSSS!
    • Gość: arlinda Enrique Iglesias !!!!!!!!! !!!!!!!! IP: 192.168.2.* 10.03.02, 10:54
      Jestem nim oczarowana !!!!!!!!

• Gość: zoe Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 193.0.117.* 10.03.02, 19:43
      Brett Anderson (my type forever!!!), Jeff Buckley, Dave Gahan, Liam G., Tim
      Booth, Tim Burgees...
    • Gość: jovita02 Enrique Iglesias !!!! Niesamowity czar osobisty! IP: 192.168.2.* 12.03.02, 06:43
      Od dwóch lat tylko ON !!!!!!

• Gość: joozek Agnieszka Chylińska !!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.03.02, 11:27
      No właśnie
      • Gość: Cyn Re: Agnieszka Chylińska !!!! IP: *.l-blox.trzepak.pl 28.03.02, 01:11
        Nawet jako chłop byłaby makabryczna
        • clio4 Re: Agnieszka Chylińska !!!! 13.07.02, 18:13
          Gość portalu: Cyn napisał(a):

> Nawet jako chłop byłaby makabryczna

Aga jest bardzo ladna-kto ja widzial na zywca ten wie!!! Co do facetow to bez
          watpienia najprzystojniejszym wokalista jest BRANDON BOYD z Incubusa!-choc i tak
          jego muza jest najwazniejsza!!!, ale urody nie sposob nie zauwazyc!!! A TAK W
          OGOLE TO MUZYKA JEST NAJWAZNIEJSZA, A W TEJ DZIALCE NIE MAJA SOBIE ROWNYCH TAKIE
          KAPELE JAK: O.N.A, KORN, INCUBUS I SOAD!!!
          • Gość: Anty-Chylińska Re: Agnieszka Chylińska !!!! IP: *.acn.waw.pl 24.10.02, 20:54
            Chylińska?! -> ona wygląda (i zachowuje się) jak tania prostytutka!
    • mallina Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.03.02, 14:14
      z polskich J.D. (Ziyo)
    • Gość: k f.i.s.z. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.02, 14:36
      • Gość: A27 mam niekonwencjonalny gust IP: *.proxy.aol.com 20.03.02, 04:25
        wiec oddaje glos na Davida Bowie.
        Do plejady moich ulubiencow doloze tez goscia z Chumbawamba i Lou Reed'a jak
        byl mlody.
        Ladny jest tez Jack White z "White Stripes"
        • Gość: Cello Re: mam niekonwencjonalny gust IP: *.nat.wsp.zgora.pl 20.03.02, 15:17
          Brian Molko, wokalista Vex red i Trent Reznorsmile)
          aha zapomniałabym...Jeff Buckley.Zawszesmile
          • Gość: grace Re: mam niekonwencjonalny gust IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 19:13
            oczywiscie, ze Jeff Buckley....byl taki ...posagowy... smile
            • Gość: vanilla Re: mam niekonwencjonalny gust IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 26.10.02, 14:52
              layne staley z alice in chains
    • wiolsen Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.03.02, 16:25
      Eddie Vedder i Lech Janerka (z któym ostatnio miałam taki sen, że... ach,,,
      szkoda gadać...smile))
    • Gość: warwin Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.metronet.pl 20.03.02, 17:33
      1.Cugowski
      2.Krawczyk
      3.Liroy

wink)
      • miotka7 Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.07.02, 14:49
        Gość portalu: warwin napisał(a):

> 1.Cugowski
        > 2.Krawczyk
        > 3.Liroy
        >
        > wink)
        dlaczego odwołałeś wizytę u okulisty i psychiatrysmiletakich rzeczy publicznie się
        nie wypisuje.
    • Gość: mo Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 21.03.02, 01:39
      RICKY MARTIN, niestety tylko do oglądania, bo do słuchania nie za bardzo.
    • Gość: dafne Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dami-rz.pl 28.03.02, 20:35

Lenny Kravitz
      Bono
      Garou(ostatnio dość popularny wokalista, chyba z Kanady)
      • Gość: mb Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kato.gazeta.pl 03.04.02, 23:44
        lech ”kiss” stawski - zawsze w kapeluszu
    • mallina Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.04.02, 00:10
      a ja zapomnialam ze powinien sie tu znalesc Ian Astbury!!!!
      • Gość: H. Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.117.18.* 04.04.02, 08:33
        KASA - Krzysztof Kasowski
    • Gość: ainah Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.rybnik.net.pl 11.05.02, 20:15
      BOB MARLEY - big respect
    • Gość: kahila Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl / 10.133.131.* 11.05.02, 23:45
      Daniel Johns z Silverchair
      • Gość: helen Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.netcom.ca 12.05.02, 00:47
        daniel z silverchair and
    • Gość: justice Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.69.70.* 13.05.02, 14:03
      A. Kiedis z RHChP!!!!!! + Lenny
    • dzokejka Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.05.02, 10:35
      > MACIE JAKIES TYPY?

Type O'Negative: Peter Steele
      • minnie Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.05.02, 10:42
        a moze Raul?
      • evangeline Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.02, 18:46

pietrek?? hehe... raczej nie w moim stylu... zbyt napakowany... ale np. taki
        Dani Filth... nie pogardze ;>>
    • vulture Znowu to samo 13.07.02, 19:56
      To jest prookacja, żeby ktoś wreszcie napisał te dwa słowa: M_ _ _ _ _
      W _ _ _ _ _ _ _ _ _ (ilość kresek odpowiada ilości liter) smile))
    • Gość: Twiggy Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kielce.com.pl 15.07.02, 11:33
      Dave Gahan, Lenny Kravitz, Ricky M tez jest niczego sobie byleby nie spiewal.
    • miotka7 Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.07.02, 14:57
      choć george michael paniom się już raczej nie przyda to obrzydliwy przecież nie
      jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka