Gość: Lala IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 00:38 MACIE JAKIES TYPY? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: raisin Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pwradio.pl 05.03.02, 17:35 Skoro Morrison i Hutchence nie żyją -typuję Bono.Za całokształt i to drapieżne "coś"...Pzdr.raisin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 19:09 Leny Kravitz,Joe,R,Kelly,wokalista grupy Creed i wokalista grupy Sugar Ray Odpowiedz Link Zgłoś
yak-ona Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.03.02, 20:07 teraz i na wieki wiekow...Jim Morrison- za styl bycia, za muzyke , ktora po sobie zostawil, za glos, za wiersze ,za to ze byl...i jest najprzystojnieszym , najcudowniejszym... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.03.02, 23:06 Eddie Vedder Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soso a co z Rickim???!!! zapomnieliscie o Rickim!!!!!! IP: 195.41.66.* 06.03.02, 07:58 Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: a co z Rickim???!!! zapomnieliscie o Rickim!!!!!! 06.03.02, 09:02 to jest joke, albo???????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lALKA JEFF IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.02, 18:19 JEFF BUCKLEY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benicio Re: JEFF IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.03.02, 21:05 Gdybym nie wygladał jak ja, to mógłbym wyglądać jak Mike Patton Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gus Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 21:01 nawet z irokezem na głowie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omega Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.02, 08:24 Bezapelacyjnie Marilyn Manson (i to wcale nie jest żart!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadja Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.l-blox.trzepak.pl 28.03.02, 01:08 Zgadzam się - Marilyn Manson - bezapelacyjnie..mniam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonnie Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl / 10.70.6.* 07.02.03, 15:58 Popieram,Manson jest bardzo charakterystyczny a jego wygląd zapada w pamięć.No i ma w sobie to 'coś'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bad_seed Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 10.9.33.* 07.03.02, 15:07 Blixa Bargeld Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gong Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gpw.com.pl 07.03.02, 16:54 Kazik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 10.03.02, 00:00 Gość portalu: bad_seed napisał(a): > Blixa Bargeld To ja mialam wpisac !!!! Dodam jeszcze : Nick Cave i Hank Williams. Ale i tak Blixa rulez ))) ( taki industrial jedi ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bad_seed Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 10.9.33.* 13.03.02, 16:41 Gość portalu: aga napisał(a): > Gość portalu: bad_seed napisał(a): > > > Blixa Bargeld > > To ja mialam wpisac !!!! Dodam jeszcze : Nick Cave i Hank Williams. Ale i tak > Blixa rulez ))) ( taki industrial jedi ))) no i oczywiście JA, ALTERNATIVE UNDERGROUND ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 14.03.02, 18:24 Gość portalu: bad_seed napisał(a): > Gość portalu: aga napisał(a): > > > Gość portalu: bad_seed napisał(a): > > > > > Blixa Bargeld > > > > To ja mialam wpisac !!!! Dodam jeszcze : Nick Cave i Hank Williams. Ale i > tak > > Blixa rulez ))) ( taki industrial jedi ))) > > no i oczywiście JA, ALTERNATIVE UNDERGROUND ) O , tej nazwy jeszcze nie slyszalam ! So long ETHANOL ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bad_seed Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 15.03.02, 10:50 Gość portalu: aga napisał(a): > Gość portalu: bad_seed napisał(a): > > > Gość portalu: aga napisał(a): > > > > > Gość portalu: bad_seed napisał(a): > > > > > > > Blixa Bargeld > > > > > > To ja mialam wpisac !!!! Dodam jeszcze : Nick Cave i Hank Williams. A > le i > > tak > > > Blixa rulez ))) ( taki industrial jedi ))) > > > > no i oczywiście JA, ALTERNATIVE UNDERGROUND ) > > O , tej nazwy jeszcze nie slyszalam ! So long ETHANOL ) Los Etanol never die ) na zawsze pozostanie żywy w naszej pamięci ) może zmarchwywstać w każdej chwili ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sit Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 10.9.33.* 15.03.02, 13:32 Gość portalu: aga napisał(a): > Gość portalu: bad_seed napisał(a): > > > Blixa Bargeld > > To ja mialam wpisac !!!! Dodam jeszcze : Nick Cave i Hank Williams. Ale i tak > Blixa rulez ))) ( taki industrial jedi ))) i jeszcze Perry Farrel, A. Eldricht, Rob Zombie, J. Roten też nie kiepski i zapomniałbym o jednym z piekniejszych wokalistów, the pogues zdaje sie ze McGowan (czy jak to sie pisze ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 16.03.02, 00:53 Gość portalu: sit napisał(a): > Gość portalu: aga napisał(a): > > > Gość portalu: bad_seed napisał(a): > > > > > Blixa Bargeld > > > > To ja mialam wpisac !!!! Dodam jeszcze : Nick Cave i Hank Williams. Ale i > tak > > Blixa rulez ))) ( taki industrial jedi ))) > > i jeszcze Perry Farrel, A. Eldricht, Rob Zombie, J. Roten też nie kiepski i > zapomniałbym o jednym z piekniejszych wokalistów, the pogues zdaje sie ze McGow > an > (czy jak to sie pisze ) COURTNEY LOVE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bad_seed Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 10.9.33.* 19.03.02, 14:46 Gość portalu: aga napisał(a): > Gość portalu: sit napisał(a): > > > Gość portalu: aga napisał(a): > > > > > Gość portalu: bad_seed napisał(a): > > > > > > > Blixa Bargeld > > > > > > To ja mialam wpisac !!!! Dodam jeszcze : Nick Cave i Hank Williams. A > le i > > tak > > > Blixa rulez ))) ( taki industrial jedi ))) > > > > i jeszcze Perry Farrel, A. Eldricht, Rob Zombie, J. Roten też nie kiepski > i > > zapomniałbym o jednym z piekniejszych wokalistów, the pogues zdaje sie ze > McGow > > an > > (czy jak to sie pisze ) > > COURTNEY LOVE !!! ojojojojoj bedzie ciezko przebic .... jednak moze ... nie do konca wolalista jednak rowniez spiewa w niektorych piosenkach el dupy dr. yri (iry) (nie pamiętam pisowni tej ksywki) chodzi o kristofora strunodestruktotra piekny miesien piwny i ten wyraz twarzy sliczniutki, slodziutki )) ... sa jeszcze tacy przystojniacy jak Alice Cooper Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 19.03.02, 15:34 Gość portalu: bad_seed napisał(a): > > > > COURTNEY LOVE !!! > > ojojojojoj bedzie ciezko przebic .... jednak moze ... nie do konca wolalista > jednak rowniez spiewa w niektorych piosenkach el dupy dr. yri (iry) (nie pamięt > am > pisowni tej ksywki) chodzi o kristofora strunodestruktotra piekny miesien > piwny i ten wyraz twarzy sliczniutki, slodziutki )) > ... sa jeszcze tacy przystojniacy jak Alice Cooper Moj kochany Robert Smith. Dlaczego nie kupiles Playboya ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bad_seed Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 10.9.33.* 20.03.02, 14:41 Gość portalu: aga napisał(a): > Gość portalu: bad_seed napisał(a): > > > > > > > COURTNEY LOVE !!! > > > > ojojojojoj bedzie ciezko przebic .... jednak moze ... nie do konca wolalis > ta > > jednak rowniez spiewa w niektorych piosenkach el dupy dr. yri (iry) (nie p > amięt > > am > > pisowni tej ksywki) chodzi o kristofora strunodestruktotra piekny miesi > en > > piwny i ten wyraz twarzy sliczniutki, slodziutki )) > > ... sa jeszcze tacy przystojniacy jak Alice Cooper > > Moj kochany Robert Smith. > > Dlaczego nie kupiles Playboya ?????? dlaczego sama sobie nie kupiłaś tylko wysłałas po niego geja, pomysl jak on sie musiał czuc ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maJKEL DŻEKSON Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.220.* 28.10.02, 08:06 MAJKEL. MAJKEL DŻEKSON Odpowiedz Link Zgłoś
ellivia Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.03.02, 19:33 Michał Wiśniewski z zespołu Ich Troje -bo jego plomieniste wlosy rozpalaja mnie do głębi - bo ma tak uwodzicielskie spojrzenie, szczegolnie gdy wymaluje powieki na zielono -bo kolczyki ktore nosi dodaja mu seksapilu czy mozna chciec więcej???? On jest cudowny cudowny cudowny.... I niech mi nikt nie probuje wmówic,że istnieje na swiecie przystojniejszy wokalista!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 16:29 lemmy z motorhead, ozzy, jagger, krzysiu cugowski, muniek, rob halford, boy george i paru innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alasis Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.2.* 09.03.02, 09:35 Tylko jeden,jedyny - Enrique !!!,Enrique Iglesias !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kike Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.03.02, 18:05 Gość portalu: alasis napisał(a): > Tylko jeden,jedyny - Enrique !!!,Enrique Iglesias !!!!! > YESSSS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arlinda Enrique Iglesias !!!!!!!!! !!!!!!!! IP: 192.168.2.* 10.03.02, 10:54 Jestem nim oczarowana !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 193.0.117.* 10.03.02, 19:43 Brett Anderson (my type forever!!!), Jeff Buckley, Dave Gahan, Liam G., Tim Booth, Tim Burgees... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jovita02 Enrique Iglesias !!!! Niesamowity czar osobisty! IP: 192.168.2.* 12.03.02, 06:43 Od dwóch lat tylko ON !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joozek Agnieszka Chylińska !!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.03.02, 11:27 No właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyn Re: Agnieszka Chylińska !!!! IP: *.l-blox.trzepak.pl 28.03.02, 01:11 Nawet jako chłop byłaby makabryczna Odpowiedz Link Zgłoś
clio4 Re: Agnieszka Chylińska !!!! 13.07.02, 18:13 Gość portalu: Cyn napisał(a): > Nawet jako chłop byłaby makabryczna Aga jest bardzo ladna-kto ja widzial na zywca ten wie!!! Co do facetow to bez watpienia najprzystojniejszym wokalista jest BRANDON BOYD z Incubusa!-choc i tak jego muza jest najwazniejsza!!!, ale urody nie sposob nie zauwazyc!!! A TAK W OGOLE TO MUZYKA JEST NAJWAZNIEJSZA, A W TEJ DZIALCE NIE MAJA SOBIE ROWNYCH TAKIE KAPELE JAK: O.N.A, KORN, INCUBUS I SOAD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty-Chylińska Re: Agnieszka Chylińska !!!! IP: *.acn.waw.pl 24.10.02, 20:54 Chylińska?! -> ona wygląda (i zachowuje się) jak tania prostytutka! Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.03.02, 14:14 z polskich J.D. (Ziyo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A27 mam niekonwencjonalny gust IP: *.proxy.aol.com 20.03.02, 04:25 wiec oddaje glos na Davida Bowie. Do plejady moich ulubiencow doloze tez goscia z Chumbawamba i Lou Reed'a jak byl mlody. Ladny jest tez Jack White z "White Stripes" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cello Re: mam niekonwencjonalny gust IP: *.nat.wsp.zgora.pl 20.03.02, 15:17 Brian Molko, wokalista Vex red i Trent Reznor) aha zapomniałabym...Jeff Buckley.Zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grace Re: mam niekonwencjonalny gust IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 19:13 oczywiscie, ze Jeff Buckley....byl taki ...posagowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vanilla Re: mam niekonwencjonalny gust IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 26.10.02, 14:52 layne staley z alice in chains Odpowiedz Link Zgłoś
wiolsen Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.03.02, 16:25 Eddie Vedder i Lech Janerka (z któym ostatnio miałam taki sen, że... ach,,, szkoda gadać...)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warwin Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.metronet.pl 20.03.02, 17:33 1.Cugowski 2.Krawczyk 3.Liroy ) Odpowiedz Link Zgłoś
miotka7 Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.07.02, 14:49 Gość portalu: warwin napisał(a): > 1.Cugowski > 2.Krawczyk > 3.Liroy > > ) dlaczego odwołałeś wizytę u okulisty i psychiatrytakich rzeczy publicznie się nie wypisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mo Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 21.03.02, 01:39 RICKY MARTIN, niestety tylko do oglądania, bo do słuchania nie za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dafne Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dami-rz.pl 28.03.02, 20:35 Lenny Kravitz Bono Garou(ostatnio dość popularny wokalista, chyba z Kanady) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mb Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kato.gazeta.pl 03.04.02, 23:44 lech ”kiss” stawski - zawsze w kapeluszu Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.04.02, 00:10 a ja zapomnialam ze powinien sie tu znalesc Ian Astbury!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H. Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.117.18.* 04.04.02, 08:33 KASA - Krzysztof Kasowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ainah Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.rybnik.net.pl 11.05.02, 20:15 BOB MARLEY - big respect Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kahila Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl / 10.133.131.* 11.05.02, 23:45 Daniel Johns z Silverchair Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helen Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.netcom.ca 12.05.02, 00:47 daniel z silverchair and Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justice Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.69.70.* 13.05.02, 14:03 A. Kiedis z RHChP!!!!!! + Lenny Odpowiedz Link Zgłoś
dzokejka Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.05.02, 10:35 > MACIE JAKIES TYPY? Type O'Negative: Peter Steele Odpowiedz Link Zgłoś
minnie Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.05.02, 10:42 a moze Raul? Odpowiedz Link Zgłoś
evangeline Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.02, 18:46 pietrek?? hehe... raczej nie w moim stylu... zbyt napakowany... ale np. taki Dani Filth... nie pogardze ;>> Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Znowu to samo 13.07.02, 19:56 To jest prookacja, żeby ktoś wreszcie napisał te dwa słowa: M_ _ _ _ _ W _ _ _ _ _ _ _ _ _ (ilość kresek odpowiada ilości liter) )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twiggy Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kielce.com.pl 15.07.02, 11:33 Dave Gahan, Lenny Kravitz, Ricky M tez jest niczego sobie byleby nie spiewal. Odpowiedz Link Zgłoś
miotka7 Re: Najprzystojniejszy wokalista!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.07.02, 14:57 choć george michael paniom się już raczej nie przyda to obrzydliwy przecież nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś