aasiek 22.05.04, 20:48 Jeee! Wygraliśmy Z Portugalią!!! Ludzie, jeszcze jutro i... Hurraaa! PS. Sorry, że nie o muzyce, tylko o siatce, ale musiałam W stepie szerokim...!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mameluch Re: Wygraliśmy!!!!!!!!!!! 22.05.04, 20:51 no, zaspiewamy dalej "Piesn o Malym Rycerzu" i bedzie calkiem muzycznie ale ja nie mam takiego glosu jak ten co z tasmy na meczach puszczaja, wiec nie podejmuje sie intonacji Odpowiedz Link Zgłoś
daber2004 Re: Wygraliśmy!!!!!!!!!!! 22.05.04, 20:54 Ale potrzymali nas troche w napieciu chlopaki Z Kazachstanem to tylko formalnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Wygraliśmy!!!!!!!!!!! 22.05.04, 20:56 Ale nerwy były! Rany... Gra niezadowalająca jednak, strasznie nierówna. No dobrze, już nie narzekam, cieszę się bardzo że zagramy w tych Atenach )) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Wygraliśmy!!!!!!!!!!! 22.05.04, 21:12 teraz tylko modlic sie zeby Papke doszedl do siebie do olimpiady, bo z Rybakiem i Pryglem moze byc ciezko... jako rezerwowi moga byc, ale na pierwszego atakujacego jak dla mnie zaden z nich sie nie nadaje Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Wygraliśmy!!!!!!!!!!! 22.05.04, 21:16 Prawda. Prygiel jest w tej kadrze tyle lat i jest równy, ale w zasadzie nie pamiętam żeby miewał tak efektowne mecze jak niekiedy Murek, Gruszka czy Papke. Poza tym koncertowo spieprzył dzisiaj dwie ważne piłki w końcówce bodajże trzeciego seta kiedy przegraliśmy na przewagi. Co do Rybaka, wydaje mi się bardziej dynamiczny, ale jednak z Portugalią nie przekonał do końca, grał nierówno. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Wygraliśmy!!!!!!!!!!! 22.05.04, 21:30 wlasnie Rybak powinien byc zmiennikiem Pawla P. w sierpniu. chociaz po kompromitacji w Lipsku Gosciniak zapowiadal rewolucje... moze lepiej byloby Wlazlego na rezerwe wziac, ale to tylko gdyby byla pewnosc ze Papke sie nie rozpadnie w trakcie turnieju. zreszta teraz to juz i tak niemozliwe, bo Wlazly nie zagral chyba zadnego normalnego meczu w reprezentacji. aha, za Dacewicza moze jeszcze warto byloby wziac Kadziewicza? jako trzeci srodkowy chyba by nie zawiodl. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Wygraliśmy!!!!!!!!!!! 22.05.04, 21:52 Hm, widzę, że zaczęłam całkiem rzeczową dyskusję o siatkówce) Co do Papkina, to nie wiem sama, ja bym zaczęła stawiać na Wlazłego. O ile oczywiście Paweł nie będzie zdrowy. A u niego ciągle kontuzje i takie tam... Cieszę się ze Świdra, meczu nie oglądam, ale podobno był fantastyczny w obronie. Polska! Biało-Czerwoni! PS.Z tej rozmowy o Mansun przyczepiła mi się "I Can Only..." i "trzymała" się mnie przez te przegrane sety Musiałam ją odganiać...przez "I Am The Ressurection". Jak to się ma tekstowo do naszej wygranej - nie wiem, ale pomogło!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Wygraliśmy!!!!!!!!!!! 22.05.04, 21:59 teraz Gosciniak na pewno nie da szansy Wlazlemu dopiero (tfu! tfu!) po przegranej olimpiadzie cos sie moze zmienic, do tego czasu w miare mlody w kadrze bedzie tylko Golas. chociaz on juz chyba z 24 lata ma, a srednia takiej Wenezueli to 23 ale co tam, teraz na Wenezuele patrzec nie ma co Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Wygraliśmy!!!!!!!!!!! 22.05.04, 23:14 Gołaś ma 23 lata. Zawsze są jeszcze Bąkiewicz (czemu ON nie pojechał?), Winiarski, Ruciak. Jadę w tym roku na Ligę Światową i mam nadzieję, że Gościniak da chłopakom pograć na takiej imprezie. PS. Może za bardzo wybiegam myslami w przyszłość, ale ciągle się śpiewa "We Are The Champions", może by coś nowego wymyślić? Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Wygraliśmy!!!!!!!!!!! 22.05.04, 23:33 ale teraz nie wezmie Ruciaka czy Bakiewicza na przyjecie Gabrych raczej musi byc w kadrze chociaz jako ten rezerwowy, bo inaczej duzo ludzi sie wpieni, ze niby najlepszy w lidze a nawet w kadrze nieobecny. Gruszka i Murek sa nie do ruszenia w pierwszym skladzie, chyba ze Swider za ktoregos wskoczy. ale chetnie zobaczylbym nowe przyjecie 'mojego' AZSu razem w kadrze cicha nadzieja pozostaje ze moze Gosciniak ruszy glowa i odwazy sie na prawdziwe sprawdzenie mlodych przed IO i ktorys sie zalapie. wlasnie, ile liczy kadra na IO? tez 12? Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Wygraliśmy!!!!!!!!!!! 22.05.04, 23:39 Chyba tak, 12. Twój AZS - rozumiem, że olsztyński? No, myslę, że Miśki się będą dobrze tam sprawować A poza tym mam nadzieję, że jednak któregoś z młodszych na Ligę weźmie. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Wygraliśmy!!!!!!!!!!! 22.05.04, 23:56 pewnie ze olsztynski akurat przyjecia nam brakowalo chociaz srodek sie oslabia, mowia o Szczerbaniuku, ale szczerze mowiac to jak dla mnie za duzo tych gwiazd sie tu sprowadza i srodek zlozony z wychowankow (Grzyb-Kowalczyk, szkoda ze Kadziewicz out) bardziej mi odpowiada, choc na pewno slabszy. kurcze, to forum muzyka a ja tak zjezdzam z tematu a co do IO to ciekawe czy nie mozna miec kogos w odwodzie, poza ta 12? tak zeby dowolac w naglym wypadku. bo jesli np. Guma padnie w pierwszym meczu (tfu!), to chyba nie zostaniemy na cala reszte z samym Stelmachem? ale bedzie dobrze, licze ze z grupy wyjdziemy Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Wygraliśmy!!!!!!!!!!! 23.05.04, 00:37 mameluch napisał: kurcze, to > forum muzyka a ja tak zjezdzam z tematu Nie martw się! Na taką okoliczność mamy dyspensę Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Wygraliśmy!!!!!!!!!!! 22.05.04, 23:37 Cholera no, za profesjonalna już ta rozmowa jak na moje niedzielno-siatkarskie zainteresowania Winiarski i Bąkiewicz, no fajnie jakby Ci panowie pojechali na Igrzyska, ale skład z gumy nie jest... Zamiast We Are The Champions proponuję jakiś utwór następców Queen - czyli The Darkness Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Wygraliśmy!!!!!!!!!!! 22.05.04, 23:41 ilhan napisał: > Cholera no, za profesjonalna już ta rozmowa jak na moje niedzielno- siatkarskie > zainteresowania Winiarski i Bąkiewicz, no fajnie jakby Ci panowie pojechali > na Igrzyska, ale skład z gumy nie jest... > > Zamiast We Are The Champions proponuję jakiś utwór następców Queen - czyli The > Darkness Czyli co? "I Belive In A Thing Called Love"?)) Dopiero by wesoło było ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Wygraliśmy!!!!!!!!!!! 22.05.04, 23:45 Ach wtedy to i ja bym na Ligę światową pojechał... Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Wygraliśmy!!!!!!!!!!! 23.05.04, 00:35 Zawsze można pogadać z tymi gośćmi od dopingu, żeby rozszerzyli repertuar W zeszłym roku grali Falowanie i spadanie Manaamu (jakiż to ma tytuł, nie pamiętam), ale to zawsze było... A Światówka to fajna zabawa, zwłaszcza jak wygrają Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: Wygraliśmy!!!!!!!!!!! IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 24.05.04, 09:13 Zapraszam na LŚ do Katowic , chętnie bym ci obił facjate. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Wygraliśmy!!!!!!!!!!! 22.05.04, 21:59 Świderski dał świetną zmianę faktycznie. I Can Only Disappoint U myślę że zaśpiewał portugalski trener kibicom Odpowiedz Link Zgłoś
cocteau_sa Re: Wygraliśmy!!!!!!!!!!! 23.05.04, 22:25 Rowniez sie ciesze, ze wygralismy, ale czy na pewno to forum jest miejscem na tego typu infa? Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Wygraliśmy!!!!!!!!!!! 24.05.04, 09:49 ej, to tylko jeden watek z takiej okazji chyba moze sobie tu istniec? Odpowiedz Link Zgłoś