Dodaj do ulubionych

Wygraliśmy!!!!!!!!!!!

22.05.04, 20:48
Jeee! Wygraliśmy Z Portugalią!!! Ludzie, jeszcze jutro i... Hurraaa!
PS. Sorry, że nie o muzyce, tylko o siatce, ale musiałamsmile
W stepie szerokim...!!
Obserwuj wątek
    • mameluch Re: Wygraliśmy!!!!!!!!!!! 22.05.04, 20:51
      no, zaspiewamy dalej "Piesn o Malym Rycerzu" i bedzie calkiem muzyczniesmile ale ja
      nie mam takiego glosu jak ten co z tasmy na meczach puszczaja, wiec nie
      podejmuje sie intonacjiwink
      • daber2004 Re: Wygraliśmy!!!!!!!!!!! 22.05.04, 20:54
        Ale potrzymali nas troche w napieciu chlopakismile Z Kazachstanem to tylko
        formalnosc.
    • ilhan Re: Wygraliśmy!!!!!!!!!!! 22.05.04, 20:56
      Ale nerwy były! Rany... Gra niezadowalająca jednak, strasznie nierówna. No dobrze, już nie narzekam, cieszę się bardzo że zagramy w tych Atenach smile))
      • mameluch Re: Wygraliśmy!!!!!!!!!!! 22.05.04, 21:12
        teraz tylko modlic sie zeby Papke doszedl do siebie do olimpiady, bo z Rybakiem
        i Pryglem moze byc ciezko... jako rezerwowi moga byc, ale na pierwszego
        atakujacego jak dla mnie zaden z nich sie nie nadajesad
        • ilhan Re: Wygraliśmy!!!!!!!!!!! 22.05.04, 21:16
          Prawda. Prygiel jest w tej kadrze tyle lat i jest równy, ale w zasadzie nie pamiętam żeby miewał tak efektowne mecze jak niekiedy Murek, Gruszka czy Papke. Poza tym koncertowo spieprzył dzisiaj dwie ważne piłki w końcówce bodajże trzeciego seta kiedy przegraliśmy na przewagi. Co do Rybaka, wydaje mi się bardziej dynamiczny, ale jednak z Portugalią nie przekonał do końca, grał nierówno.
          • mameluch Re: Wygraliśmy!!!!!!!!!!! 22.05.04, 21:30
            wlasnie Rybak powinien byc zmiennikiem Pawla P. w sierpniu. chociaz po
            kompromitacji w Lipsku Gosciniak zapowiadal rewolucje... moze lepiej byloby
            Wlazlego na rezerwe wziac, ale to tylko gdyby byla pewnosc ze Papke sie nie
            rozpadnie w trakcie turnieju. zreszta teraz to juz i tak niemozliwe, bo Wlazly
            nie zagral chyba zadnego normalnego meczu w reprezentacji. aha, za Dacewicza
            moze jeszcze warto byloby wziac Kadziewicza? jako trzeci srodkowy chyba by nie
            zawiodl.
            • aasiek Re: Wygraliśmy!!!!!!!!!!! 22.05.04, 21:52
              Hm, widzę, że zaczęłam całkiem rzeczową dyskusję o siatkówcesmile)
              Co do Papkina, to nie wiem sama, ja bym zaczęła stawiać na Wlazłego. O ile
              oczywiście Paweł nie będzie zdrowy. A u niego ciągle kontuzje i takie tam...
              Cieszę się ze Świdra, meczu nie oglądam, ale podobno był fantastyczny w obronie.
              Polska! Biało-Czerwoni!
              PS.Z tej rozmowy o Mansun przyczepiła mi się "I Can Only..." i "trzymała" się
              mnie przez te przegrane setysmile Musiałam ją odganiać...przez "I Am The
              Ressurection". Jak to się ma tekstowo do naszej wygranej - nie wiem, ale
              pomogło!!!!
              • mameluch Re: Wygraliśmy!!!!!!!!!!! 22.05.04, 21:59
                teraz Gosciniak na pewno nie da szansy Wlazlemusad dopiero (tfu! tfu!) po
                przegranej olimpiadzie cos sie moze zmienic, do tego czasu w miare mlody w
                kadrze bedzie tylko Golas. chociaz on juz chyba z 24 lata ma, a srednia takiej
                Wenezueli to 23smile ale co tam, teraz na Wenezuele patrzec nie ma cowink
                • aasiek Re: Wygraliśmy!!!!!!!!!!! 22.05.04, 23:14
                  Gołaś ma 23 lata. Zawsze są jeszcze Bąkiewicz (czemu ON nie pojechał?),
                  Winiarski, Ruciak. Jadę w tym roku na Ligę Światową i mam nadzieję, że
                  Gościniak da chłopakom pograć na takiej imprezie.
                  PS. Może za bardzo wybiegam myslami w przyszłość, ale ciągle się śpiewa "We Are
                  The Champions", może by coś nowego wymyślić?smile
                  • mameluch Re: Wygraliśmy!!!!!!!!!!! 22.05.04, 23:33
                    ale teraz nie wezmie Ruciaka czy Bakiewicza na przyjeciesad Gabrych raczej musi
                    byc w kadrze chociaz jako ten rezerwowy, bo inaczej duzo ludzi sie wpieni, ze
                    niby najlepszy w lidze a nawet w kadrze nieobecny. Gruszka i Murek sa nie do
                    ruszenia w pierwszym skladzie, chyba ze Swider za ktoregos wskoczy. ale chetnie
                    zobaczylbym nowe przyjecie 'mojego' AZSu razem w kadrzesmile cicha nadzieja
                    pozostaje ze moze Gosciniak ruszy glowa i odwazy sie na prawdziwe sprawdzenie
                    mlodych przed IO i ktorys sie zalapie. wlasnie, ile liczy kadra na IO? tez 12?
                    • aasiek Re: Wygraliśmy!!!!!!!!!!! 22.05.04, 23:39
                      Chyba tak, 12.
                      Twój AZS - rozumiem, że olsztyński? No, myslę, że Miśki się będą dobrze tam
                      sprawowaćsmile
                      A poza tym mam nadzieję, że jednak któregoś z młodszych na Ligę weźmie.
                      • mameluch Re: Wygraliśmy!!!!!!!!!!! 22.05.04, 23:56
                        pewnie ze olsztynskismile akurat przyjecia nam brakowalosmile chociaz srodek sie
                        oslabia, mowia o Szczerbaniuku, ale szczerze mowiac to jak dla mnie za duzo tych
                        gwiazd sie tu sprowadza i srodek zlozony z wychowankow (Grzyb-Kowalczyk, szkoda
                        ze Kadziewicz out) bardziej mi odpowiada, choc na pewno slabszy. kurcze, to
                        forum muzyka a ja tak zjezdzam z tematuwink a co do IO to ciekawe czy nie mozna
                        miec kogos w odwodzie, poza ta 12? tak zeby dowolac w naglym wypadku. bo jesli
                        np. Guma padnie w pierwszym meczu (tfu!), to chyba nie zostaniemy na cala reszte
                        z samym Stelmachem? ale bedzie dobrze, licze ze z grupy wyjdziemywink
                        • aasiek Re: Wygraliśmy!!!!!!!!!!! 23.05.04, 00:37
                          mameluch napisał:

kurcze, to
                          > forum muzyka a ja tak zjezdzam z tematuwink
                          Nie martw się! Na taką okoliczność mamy dyspensę smile
                  • ilhan Re: Wygraliśmy!!!!!!!!!!! 22.05.04, 23:37
                    Cholera no, za profesjonalna już ta rozmowa jak na moje niedzielno-siatkarskie zainteresowania smile Winiarski i Bąkiewicz, no fajnie jakby Ci panowie pojechali na Igrzyska, ale skład z gumy nie jest...

Zamiast We Are The Champions proponuję jakiś utwór następców Queen - czyli The Darkness tongue_out
                    • aasiek Re: Wygraliśmy!!!!!!!!!!! 22.05.04, 23:41
                      ilhan napisał:

> Cholera no, za profesjonalna już ta rozmowa jak na moje niedzielno-
                      siatkarskie
                      > zainteresowania smile Winiarski i Bąkiewicz, no fajnie jakby Ci panowie
                      pojechali
                      > na Igrzyska, ale skład z gumy nie jest...
                      >
                      > Zamiast We Are The Champions proponuję jakiś utwór następców Queen - czyli
                      The
                      > Darkness tongue_out

Czyli co? "I Belive In A Thing Called Love"?smile)) Dopiero by wesoło było ;D
                      • ilhan Re: Wygraliśmy!!!!!!!!!!! 22.05.04, 23:45
                        Ach wtedy to i ja bym na Ligę światową pojechał...
                        • aasiek Re: Wygraliśmy!!!!!!!!!!! 23.05.04, 00:35
                          Zawsze można pogadać z tymi gośćmi od dopingu, żeby rozszerzyli repertuar smile
                          W zeszłym roku grali Falowanie i spadanie Manaamu (jakiż to ma tytuł, nie
                          pamiętam), ale to zawsze było...
                          A Światówka to fajna zabawa, zwłaszcza jak wygrająwink
                          Pozdrawiam
                        • Gość: tegosław Re: Wygraliśmy!!!!!!!!!!! IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 24.05.04, 09:13
                          Zapraszam na LŚ do Katowic , chętnie bym ci obił facjate.
              • ilhan Re: Wygraliśmy!!!!!!!!!!! 22.05.04, 21:59
                Świderski dał świetną zmianę faktycznie.
                I Can Only Disappoint U myślę że zaśpiewał portugalski trener kibicom wink
                • cocteau_sa Re: Wygraliśmy!!!!!!!!!!! 23.05.04, 22:25
                  Rowniez sie ciesze, ze wygralismy, ale czy na pewno to forum jest miejscem na
                  tego typu infa?

• mameluch Re: Wygraliśmy!!!!!!!!!!! 24.05.04, 09:49
                    ej, to tylko jeden wateksmile z takiej okazji chyba moze sobie tu istniec?smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka