berszka123 09.09.11, 13:13 siema szukam studiów o profilu groficzno-filmowym. Jestem w tym temacie zielony i zalezy mi głównie na PRAKTYCE, a nie na ndnej teorii, która mi się nie przyda. Macie coś??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kowalpawel Re: szukam studiów 09.09.11, 18:37 ja mogę polecić WSP z wawy. kierunek to projektowane multimedialne, bardzo dużo praktycznych zajęć od fotografii, sztuki operatorskiej, grafiki po montaż i efekty specjalne. współpracują z firmam i zajęcia prowadzą wyłącznie praktycy. obczaj ostatni filmik studentów www.youtube.com/watch?v=xGOOzr7OSSk - pozdro berszka123 napisała: > siema szukam studiów o profilu groficzno-filmowym. Jestem w tym temacie > zielony i zalezy mi głównie na PRAKTYCE, a nie na ndnej teorii, która mi się > nie przyda. Macie coś??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kret Re: szukam studiów IP: *.ip.netia.com.pl 09.09.11, 22:40 Weź gitarę i wyjdź na ulicę grać! Praktyki studenckie będziesz miał załatwione Odpowiedz Link Zgłoś