Dodaj do ulubionych

Czy znacie ten zespół

03.10.11, 11:18
Witam! ostatnio pooglądałem sobie filmiki na youtubie a tak znalazłem przypadkiem to wideo: www.youtube.com/watch?v=7Ysa0yB_vC0

W związku z tym miałbym jedno pytanie? Czy ten zespół jest znany czy zrobili tę piosenkę i tyle? Co wiecie o nich? Jak wam się podoba ten teledysk?
Obserwuj wątek
    • dzokey Re: Czy znacie ten zespół 03.10.11, 13:40
      kololekek napisał:

> Witam! ostatnio pooglądałem sobie filmiki na youtubie a tak znalazłem przypadkiem to wideo: www.youtube.com/watch?v=7Ysa0yB_vC0
      >
      > W związku z tym miałbym jedno pytanie? Czy ten zespół jest znany czy zrobili tę
      > piosenkę i tyle? Co wiecie o nich? Jak wam się podoba ten teledysk?
      Siema! to nie jest tylko jakiś zespół amatorów? choć nieźle rzeczy robią w tym teledysku... ale nic konkretnego nie znalazłem o nich... muszę przyznać, że piosenka mi się nie podoba, ale teledysk tym bardzie smile
    • olekpolak Re: Czy znacie ten zespół 10.10.11, 12:39
      Nigdy ich nie widziałem, ale tak na początek są fajni smile ale muszę przyznać ,że ja raczej jestem zachwycony tym fonem, którym nagrywają ten teledysksmile najlepsza część jest moim zdaniem kiedy piosenkarka puszcza oczko przez kamerę telefonu big_grin
    • Gość: UNITY Unity Tour IP: *.home.aster.pl 10.10.11, 20:11
      UNITY TOUR startuje już w połowie października, mocny skład szukajcie informacjismile

www.facebook.com/pages/UNITY-TOUR-2011/263978163636010

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka