Dodaj do ulubionych

zespół creed przestał istnieć

IP: 62.233.173.* 07.06.04, 22:05
------------------------------------------------------------------------------
--
to naprawde doskonala wiadomosc...
podobno dwoch gosci w stanach pozwalo CREED o 2mln dol. , byli na koncercie i
doszli do wniosku ,ze to najgorszy koncert jaki slyszeli. moze scot stabb
(czy jak mu tam , pseudo nawet bardziej pretensjonalne niz ROB THOMAS*)
zrozumial ze to nie ma sensu.

*tak kiedys powiedzial Nick Olivieri Z QUOTSA
Obserwuj wątek
    • Gość: As Re: zespół creed przestał istnieć IP: *.vline.pl / 217.98.54.* 07.06.04, 22:33
      Dobry zespół, pierwsze dwie płyty lubię. Ale jakoś nie będę za nim tęsknił -
      jak na taką popularność to zbyt wtórni byli jednak.
    • Gość: Martynka_ARC hmm IP: *.babimost.sdi.tpnet.pl 07.06.04, 22:36
      sorki ale Twoja wypowiedz nie jest komunikatywna
      uzywaz za duzo skrotow myslowych i potem komentarze staja sie niezrozumiale
      co miales na mysli ze pseudo bardziej pretensjonalne niz Rob Thomas? czy to ma
      w ogole jakies powiazanie? bo ja tego nie widze, co ma Rob do Creeda czy
      Stabba? zreszta niezbyt dobrze sie orientujesz w temacie poniewaz 'Rob Thomas'
      to nie pseudo tylko imie i nazwisko
      nastepnym razem staraj sie nie umieszczac wszystkich swoich nowinek w jednym
      komentarzu bo sam/a widzisz co z tego wychodzi pozniej =)

pozdrawiam
      • oxygen78 Re: hmm 07.06.04, 22:47
        to zes sie rozpisala.
        obronczyni pomawianych muzykow :]
        moze pogadamy o dekoling??wink
        • Gość: Martynka_ARC :o) IP: *.babimost.sdi.tpnet.pl 07.06.04, 22:50
          z przyjenoscia moj numer gg to XXXXXXX =)
          a bronic bede zawsze tych ktorych lubie choc potrafie byc obiektywna w ich
          ocenie jesli trzeba :o) nie lubie jednak gdy ktos kto wie mniej na temat kogos
          kogo lubie wysnuwa jakies dziwne wnioski =)
          • oxygen78 Re: :o) 07.06.04, 22:52
            Gość portalu: Martynka_ARC napisał(a):

> choc potrafie byc obiektywna w ich
            > ocenie jesli trzeba :o)

jasnee wink
            • Gość: Martynka_ARC Re: :o) IP: *.babimost.sdi.tpnet.pl 07.06.04, 22:54
              tongue_outPPPP nie znasz mnie smile)) to co mozesz na ten temat wiedziec panei QL tongue_out
      • Gość: loque Re: hmm IP: 62.233.173.* 07.06.04, 22:54
        pseudo czy nie, mysle ze jednego i drugiego laczy ... no coz , chyba poziom
        obciachu.

pozdrawiam zerdecznie
        • Gość: Martynka_ARC Re: hmm IP: *.babimost.sdi.tpnet.pl 07.06.04, 22:59
          obciach to sobeie robisz tym komentarzem
          bo jk mozna obgadywac cos na czym sie nie zna
          • Gość: loque Re: hmm IP: 62.233.173.* 07.06.04, 23:08
            wybacz, bo rzeczywiscie nie znam zbytnio creed ani tego thomasa ...jednak
            wydaje mi sie ,ze ciary na plecach z zazenowania mam podobne kiedy slysze tych
            pajacow co sie na szczescie rozeszli jak matchbox20
            • oxygen78 Re: hmm 07.06.04, 23:11
              Gość portalu: loque napisał(a):

> wybacz, bo rzeczywiscie nie znam zbytnio creed ani tego thomasa ...jednak
              > wydaje mi sie ,ze ciary na plecach z zazenowania mam podobne kiedy slysze
              tych
              > pajacow co sie na szczescie rozeszli jak matchbox20

a co cie tak zenuje w muzyce chociazby mb20?? ciekaw tego zem.
            • Gość: Martynka_ARC Re: hmm IP: *.babimost.sdi.tpnet.pl 07.06.04, 23:13
              " co sie na szczescie rozeszli jak matchbox20 " MB20 sie nie rozeszli i nic nie
              zapowiada tego ze sie niedlugo rozejda
              coz piszesz jak myslisz jednak teraz bardziej skupiles sie na tym by pokazac mi
              ze oni sa zli i masz racje ze tak jest niz na tym by przyznac ze to jest
              obiektywnie mowiac nie gorszy zespol niz wiele innych jakie goszcza w mediach
              • Gość: loque Re: hmm IP: 62.233.173.* 07.06.04, 23:20
                chodzilo mi o rozejscie sie pajacow z creed (matchbox - jedynie ciary). musze
                ci przyznac racje i jeden i drugi zespol nie jest duzo gorszy , od tych ktore
                goszcza ...
                • martynka_arc Re: hmm 07.06.04, 23:23
                  ja widzialam Matchbox live i uwazam ze dobrze graja i jako znani muzycy nie
                  zachowuja sie jak gwiazdy, no jak Tobie sie nie podobaja to spoko, pewno
                  sluchasz calkiem innej muzy i dlatego tak piszesz
    • Gość: muka! Re: zespół creed przestał istnieć IP: *.chello.pl 07.06.04, 23:30
      Creed z całą pewnością należało się miejsce na liście pięciu grup, które
      zostaną rozstrzelane, gdy zwycięży muzyczna rewolucja wink))
      • Gość: loque Re: zespół creed przestał istnieć IP: 62.233.173.* 07.06.04, 23:31
        myslisz ze powinni byli poczekac?
        • nadzieja_zalogowana ach, alez szkoda... 07.06.04, 23:51
          a ja moze troche pozale sie, bo mnie Creed wcale nie przeszkadzal... taki
          poprock w dobrym stylu... znam o wiele wiecej gorszych zespolow i nie bede sie
          cieszyc z faktu, ze Creed sie rozpada... chcialabym sie tylko dowiedziec czy to
          informacja prawdziwa jest, bo jak gosc kiedys puscil fame o dostepnych
          kawalkach w internecie z nowej plyty Toola to do dzis mialabym mu ochote
          wieprzyc...

pozdrawiam...
          • nadzieja_zalogowana Re: ach, alez szkoda... 07.06.04, 23:53
            ahc, wlasnie przeczytalam watek z komentowanym artykulem zatem przepraszam za
            przeoczenie...
      • martynka_arc =) 07.06.04, 23:44
        no spoko, nie jestem fanka Creed ani ich przeciwniczka, podoba mi sie jednak
        pare ich utworow
        jesli tak pieknie przepowiadacie to powiedcie prosze jakie sa te 4 pozostale
        zespoly skazane na rozpadniecie sie? bo po fakcie to kazdy moze byc madry
        tymbardziej gdy nic nie wskazuje na to by dany band przestal istniec
        ciekawi mnie rowiez co to jest ta nowa rewolucja? czym sie ona niby objawia?

pozdro =)
        • ilhan Re: =) 07.06.04, 23:51
          "We hate Simple Minds. They were number one in our Top Five Bands Or Musicians Who Will Have To Be Shot Come The Musical Revolution. (Michael Bolton, U2, Bryan Adams, and, surprise surprise, Genesis were tucked in behind them. Barry wanted to shoot The Beatles, but I pointed out that someone had already done it)."

[Nick Hornby, "High Fidelity"]
          • martynka_arc Re: =) 07.06.04, 23:53
            a ja tam lubie "don't u 4get bout me" lalala "..i'll b alone dancin u no it
            baby.."
          • Gość: loque Re: =) IP: 62.233.173.* 07.06.04, 23:54
            > "We hate Simple Minds. They were number one in our Top Five Bands Or
            Musicians
            > Who Will Have To Be Shot Come The Musical Revolution. (Michael Bolton, U2,
            Brya
            > n Adams, and, surprise surprise, Genesis ..."

wydaje mi sie ,ze wymienilbym jedynie U2 na Rush...
            • ilhan Re: =) 07.06.04, 23:57

> > "We hate Simple Minds. They were number one in our Top Five Bands Or
              > Musicians
              > > Who Will Have To Be Shot Come The Musical Revolution. (Michael Bolton, U2,
              > Bryan Adams, and, surprise surprise, Genesis ..."

> wydaje mi sie ,ze wymienilbym jedynie U2 na Rush...

Po pierwsze musisz uważać, bo tu może kilka osób nie zrozumieć, że to jest z przymrużeniem oka.
              Po drugie ja bym na pewno NIE wymieniał Michaela Boltona.

BTW: Czy to nie jest temat na osobny wątek? smile
              • Gość: loque Re: =) IP: 62.233.173.* 08.06.04, 00:02
                >że to jest z przymrużeniem oka.

no tak ... ale wedlug kalkulacji ktore przeprowadzalem wielokrotnie, zawsze
                wychodzilo mi ze to rush jest najgorszym zespolem swiata i to jest moim zdaniem
                dobry nowy watek.
                • ilhan Re: =) 08.06.04, 00:04

> >że to jest z przymrużeniem oka.
                  >
                  > no tak ... ale wedlug kalkulacji ktore przeprowadzalem wielokrotnie, zawsze
                  > wychodzilo mi ze to rush jest najgorszym zespolem swiata i to jest moim zdaniem
                  >
                  > dobry nowy watek.

To zakładaj. Ja idę do łóżka obmyślać moją piątkę.
              • martynka_arc R.T. =) 08.06.04, 00:07
                i tak wszystko zaczelo sie od Roba Thomasa hehe gdyby nie to ze stanelam w jego
                obronie nie doszlibysmy do takich pieknych i madrych stwierdzen jak to ze np
                obecnie w przemysle muzycznym jest rewolucja bo Simple Minds juz nie graja :o)
                swoja droga- Rob Thomas ma cover Simple Minds "don't you forget about me" jakze
                przeszlosc i terazneijszosc sie pieknie splata oh :o)i tym jakze optymistycznym
                stwierdzeniem koncze ten watek =)
            • martynka_arc Re: =) 08.06.04, 00:01
              oki my tu gadu gadu o rewolucji ale...nie szlo mi o jakas stara tylko
              nowoczesna bo skoro ponoc Creed byl w piatce to chce sie dowiedziec kto jeszcze
              a takie zespoly ktore juz nie istnieja to mnie raczej mniej obchodza z tego
              wzgeldu ze mowilismy o wspolczesnosci nie o gwiazdach lat 80tych etc
              wiec kto jest po Creed? co mowia wasze madre czasopisma?smile :o)
              • Gość: muka! Re: =) IP: *.chello.pl 08.06.04, 00:16
                Jezu, kończ już, nie pogrążaj się jeszcze bardziej, pliiiizzzz!!!
                • Gość: Martynka_ARC Re: =) IP: *.babimost.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 19:59
                  glupia wypowiedz bez argumentow
                  po pierwsze nie jestem Jezusem po drugie jak masz jakis problem to napisz do
                  mnie mejla moze odpisze
        • Gość: muka! Re: =) IP: *.chello.pl 07.06.04, 23:59
          No cóż... Moja wypowiedź to tylko (moim zdaniem bardzo adekwatna) parafraza
          kwestii z pewnej ksiązki. W oryginale na liście byli: Genesis, Bryan Adams, U2
          i Michael Bolton. A pierwsze miejsce bezapelacyjnie przypadło Simple Minds. Ale
          książka jest z 1995 roku...

Tak czy inaczej czasem warto coś przeczytać w przerwach między słuchaniem
          płyt wink
          • Gość: muka! Re: =) IP: *.chello.pl 08.06.04, 00:03
            I z całą pewnością macie tu temat na zupełnie oddzielny wątek. Tylko że zamiast
            muzyczną rewolucją może się on zakończyć bratobójczymi mordami wśród
            forumowiczów wink
          • nadzieja_zalogowana Re: =) 08.06.04, 00:36
            a tytul rankingu, brzmial: "zostaną rozstrzelane, gdy zwycięży muzyczna
            rewolucja"???... ciekawi mnie jaki autor wymyslil tak karkolomne zdanie??? a
            moze zamiast dbac o poziom czyteliczy tego forum lepiej samemu jeszcze raz
            przeczytac "pewna ksiazke"???

pozdrawiam...

P.S. a wiesz skad pochodzi cytat w mojej sygnaturce???
            • Gość: muka! Re: =) IP: *.chello.pl 08.06.04, 08:45
              Zdanie nie jest karkołomne. Jest jak najbardziej poprawne z gramatycznego
              punktu widzenia i dość dobrze oddaje sens oryginału. A że nie nie zgadza się z
              tłumaczeniem? A wiesz co oznacza słowo "parafraza", którego użyłem w jednym ze
              swoich wcześniejszych postów?

W oryginale jest: "Top Five Bands or Musicians Who Will Have to Be Shot Come
              the Musical Revolution". Teraz przyczep się jeszcze do mnie, że nie
              napisałem "zespołów lub muzyków". Albo idź pastwić się nad Loque, bo zgodnie z
              zapowiedzią założył nowy watek i nazwał go jeszcze inaczej tongue_out

Generalnie czuję się lekko zażenowany twoim postem. Jest efektem niskiej
              samooceny i wynikającej z niej potrzeby dowalania innym, braku poczucia humoru,
              ślepotą, która sprawia, że nie zauważasz różnych "wink" w komentowanych postach
              czy wszystkiego na raz?
              • nadzieja_zalogowana Re: =) 08.06.04, 10:39
                chyba jednak to Ty nie wiesz co to poczucie humoru, albo nie wiesz, ze kazdy ma
                troche inne owo "poczucie"...
                nie wiem czym Cie tak zdolowalam... to Ty dales do zrozumienia, ze... hmmmm...
                nie czyta ksiazek ten, co nie zna owego "dziela"... powiedz wiec o jakiej
                ksiazce mowimy???
                i nie pastwie sie nad nikim... trza bylo samemu uwazac na to, co sie pisze... i
                nie boj nic, bo:
                1. samoocene mam raczej za wysoka;
                2. poczucie humoru, co raczej nietypowe dla kobiety - "montypythonowskie;
                3. slepa nie jestem - nietolerancyjna owszem;
                4. wiem, co oznacza slowo "parafraza", ale Twoje tlumaczenie bylo juz czyms
                wiecej niz parafraza....
                5. wiesz co oznacza karkolomne??? chyba nie bardzo...

pozdrawiam...
                smile))

-
                Pisanie sprawia, że człowiek dziczeje. Odnajduje dzikość sprzed początku życia.
                I zawsze ją rozpoznaje, to jest dzikość lasów, ta najdawniejsza jak czas.
                Dzikość lęku przed wszystkim, wyraźna i nieodłączna od samego życia. Człowiek
                to istota zawzięta.
                • Gość: muka! Re: =) IP: *.chello.pl 08.06.04, 15:51
                  Dziecko, czy ty aby na pewno uważnie czytasz posty, które komentujesz?
                  • nadzieja_zalogowana Re: =) 08.06.04, 16:23
                    z pewnoscia nie czytalam jeszcze zadnej ksiazki Hornby'ego... nie bawi
                    mnie "lektura", ktora bawi innych smile))...
                    dla mnie zadna to przyjemnosc czytac ksiazki... hmmm... rozrywkowe...
                    dziecko, tak czytam uwaznie, co nie przekresla pytan, ktore zadalam
                    wczesniej... smile))

pozdrawiam...
                    • Gość: muka! Re: =) IP: *.chello.pl 08.06.04, 17:49
                      Coraz ciekawiej się robi. Napisz coś jeszcze bo zabawa jest przednia smile
                      • nadzieja_zalogowana Re: =) 08.06.04, 19:10
                        coś jeszcze...
                        • Gość: muka! Re: =) IP: *.chello.pl 08.06.04, 19:19
                          Dzięki. Ale właściwie to już nic niczego od ciebie nie potrzebuję. Dopadła mnie
                          choroba, siedzę sobie w domu, z nudów grzebię w forum i znalazłem parę twoich
                          wypowiedzi w innych wątkach. I nie mam już więcej pytań. Wszystko jasne smile
                          • nadzieja_zalogowana Re: =) 08.06.04, 23:40
                            nigdy nie sadzilam, ze moge byc obiektem uzytecznosci publicznej smile))
    • romb_mantyk Re: zespół creed przestał istnieć 08.06.04, 00:06
      Och nie , to nie możliwe !!!!! no cóż zawsze zostają tacy wymiatacze ja
      christin aguiler ta jego solówka na flecie co wieczur zasługuje co najmniej na
      10 zeta na katowickiej smile
      • romb_mantyk sorry mentha.piperita : - ) 08.06.04, 00:10
        oczywiście :jak a nie ja no i przede wszystkim wieczór bo wieczory smile
        widzisz już masz pierwszy sukces dydaktyczny na koncie smile
        • mentha.piperita Re: sorry mentha.piperita : - ) 08.06.04, 20:55
          hehehehehehehesmile))sie uśmiałamsmilewidzę, że moje starania nawracania dusz
          zbłąkanych odnoszą skutkiwink)) I dobrzesmile Pozdrawiamsmile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka