Dodaj do ulubionych

Dam za każdą cenę

29.01.12, 13:50
Czy ktoś moze posiada płytę lub dane jak ją zdobyć: "WHEN GOD IS PRAISED" JOHN G. ELLIOT. kompletnie nikomu nieznane! lekki gospel@ chrsitian. Płyta z roku 1992. Dostępna na www.jelliot.com, ale tylko dla Amerykanów. W Polsce kompletnie nigdzie! Szukam od 18 lat. Proszę o pomoc Zorientowantych! Melomanka
Obserwuj wątek
    • Gość: raf255 Re: Dam za każdą cenę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.12, 23:17
      Nie tak nikomu nieznane! Kilkanaście lat temu miałem przyjemność zapoznać się z zawartością tej płyty - wówczas jeszcze na kasecie magnetofonowej. Słuchałem tego godzinami. Teraz chętnie posłuchałbym jej znowu, ale rzeczywiście jest niedostępna przez internet. Kaseta jak to często bywa gdzieś się zapodziała. Dla tych co nie znają- polecam- warto! Pozdrawiam i POWODZENIA!
    • Gość: raf255 Re: Dam za każdą cenę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.12, 00:08
      Witam Cie ponownie. Postanowiłem jednak poszperać po internecie, aby sprawdzić czy nic się nie zmieniło odnośnie dostępności tej płyty w Polsce. Mam dla Ciebie bardzo dobrą wiadomość.
      Powiem tylko tyle,że właśnie słucham tej płyty pisząc tego posta. 9,99$ , co w przeliczeniu daje około 33PLN. Cała operacja wraz ze ściągnięciem to około 20 minut ( rejestracja, logowania, płatność kartą przez PayPal i download). Tak więc proponuję zmienić Twój temat smile.
      Stronka na której operacja zakończyła się sukcesem to: www.cdbaby.com/.
      • 5izabela20 Re: Dam za każdą cenę 10.02.12, 11:35
        Nie wiem, czy mój post dotarł. Czy zechciałbyś śćiągnąć to i przesłać mi? Bo w takich funkcjach jestem troche zielona..... z góry dzięki i pozdrawiam
      • 5izabela20 Re: Dam za każdą cenę 10.02.12, 11:39
        Bardzo Cię proszę, Rafał, ściągnij mi to! Oczywiście Ci zapłacę! Pliiiiiis!
        • Gość: raf255 Re: Dam za każdą cenę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.12, 17:29
          Chętnie Ci pomogę, ale przez to forum może być problem. Daj jakiś namiar na siebie, to się odezwę. Pozdrawiam.
          • 5izabela20 Re: Dam za każdą cenę 10.02.12, 17:36
            Witaj ponownie! Mam na imię Iza, oto mój adres mailowy i numer telefonu

mailto ijona16@wp.pl
            tel. 692 328 473

Byłam już na tej stronce, do której link wysłałeś mi, ale jakoś nie mogłam sie połapać.... z góry dzięki i czekam na kontakt
            Iza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka