soren 12.06.04, 19:43 Ok, tylko pod jakim szyldem zostanie wydana? Chyba jako "Kazik Staszewski". Bo jakby z Kultem to by cos napisali... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł B. Re: Kazik Staszewski: nowy album IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 12:10 Cieszę się że w końcu ukaże się jakaś ciekawa, polska płyta, bo to co się dzieje na polskiej "scenie muzycznej" to jakieś nieporozumienie. Z niecierpliwieniem czekam również na nowy album KULT-u. Pozdrowienia dla Kazika z miasta Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m/// KNŻ? Kazik Staszewski? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.04, 14:20 KNŻ miał już nie istnieć? Więc może po prostu Kazik Staszewski? To już lepiej trzeba było zostawić KNŻ Odpowiedz Link Zgłoś
romb_mantyk Re: Kazik Staszewski: nowy album 14.06.04, 14:26 " KAZIK" poprostu , solowy projekt , jak 12 groszy np Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiu Re: Kazik Staszewski: nowy album IP: *.lubin.dialog.net.pl 14.06.04, 14:46 dyżurny męczywołek i mentor znowu wydaje płyte....bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
romb_mantyk Re: Kazik Staszewski: nowy album 14.06.04, 15:07 niepodoba sie to nie kupój Odpowiedz Link Zgłoś
haniballecter123 Re: Kazik Staszewski: nowy album 15.06.04, 14:27 Wydaje mi sie ze ta plyta ma byc wydana jako Kazik,ale nie jestem pewna.Mam nadzieje ze przed wakacjami sie ukaze bo czekam i czekam i doczekac sie nie moge Odpowiedz Link Zgłoś