ilhan Re: Espana do domu! 20.06.04, 23:08 Szkoda. Choć tak naprawdę wg mnie okazało się, że grupa A prezentuje całościowo najniższy poziom ze wszystkich czterech. Jak pomyślę, że mogą odpaść np. znakomici Duńczycy, waleczni i świetnie przygotowani Szwedzi, widowiskowi Holendrzy, a przeszła Grecja i Portugalia, nie oszukujmy się, nie grające całokształtowo powalającej piłki w tym turnieju, to nie podoba mi się to. Hiszpanie sami są sobie winni, to fakt. Trener Saez swoimi durnymi zmianami i ustawieniem drużyny przebił tragiczne decyzje Advocaata z wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
kubasa Re: Espana do domu! 20.06.04, 23:09 ilhan napisał: > Szkoda. Choć tak naprawdę wg mnie okazało się, że grupa A prezentuje całościowo > najniższy poziom ze wszystkich czterech. Jak pomyślę, że mogą odpaść np. znako > mici Duńczycy, waleczni i świetnie przygotowani Szwedzi, widowiskowi Holendrzy, > a przeszła Grecja i Portugalia, nie oszukujmy się, nie grające całokształtowo > powalającej piłki w tym turnieju, to nie podoba mi się to. > A mistrzostwo zdobedzie Portugalia, mimo ze "caloksztaltowo(?) nie gra powalajaco" Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Espana do domu! 20.06.04, 23:15 kubasa napisał: > A mistrzostwo zdobedzie Portugalia, mimo ze "caloksztaltowo(?) nie gra > powalajaco" No co, tak mi się napisało ) Odpowiedz Link Zgłoś
kubasa Re: Espana do domu! 20.06.04, 23:08 No tylko pojutrze Szwedzi odpadna i juz bede w 2/3 zadowolony. Niestety z Czechami sie nie udalo... Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Portugalia!! 21.06.04, 09:22 Myliłem się, i bardzo się z tego cieszę Portugalia zagrała wczoraj naprawdę dobry mecz, tak naprawdę szwankuje w tej chwili jedynie skuteczność. Momentami grali porywająco. Christiano Ronaldo udowodnił że jest najlepszym portugalskim piłkarzem, niestety udowodnił też, że nie ma sił na cały mecz. Mam nadzieję, że trener Scolari pójdzie po rozum do głowy, i Pauleta juz więcej nie zagra na tym turnieju. Bramka Nuno Gomesa była pierwsza klasa. Hiszpania zagrała słaby mecz, Raul był kompletnie bez formy, Joaquin nie pokazał nawet ułamka z tego co grał z Grecją. Hiszpanie zasłużenie przegrali, i chyba zasłużenie odpadają. Mecz Rosja - Grecja był nieco słabszy, ale druga połowa mogła się podobać. Rosjanie zagrali najlepszy mecz na tych mistrzostwach, a Grecy w pierwszej połowie grali gorzej niż z Polską Po przerwie przeważali. Rosja zasłużyła na zwycięstwo, ale gdyby Grecji udało się wygrać nie byłoby w tym nic niesprawiedliwego. Drużyna rosyjska z podniesioną głową żegna się z turniejem, Grecja gra dalej, ale raczej niedługo Odpowiedz Link Zgłoś