Dodaj do ulubionych

Espana do domu!

20.06.04, 22:38

Obserwuj wątek
    • foxy21 Re: Espana do domu! 20.06.04, 22:47
      Gracja i Portugalia graja dalej...
    • h8red :((( [nt] 20.06.04, 23:04

• ilhan Re: Espana do domu! 20.06.04, 23:08
      Szkoda. Choć tak naprawdę wg mnie okazało się, że grupa A prezentuje całościowo najniższy poziom ze wszystkich czterech. Jak pomyślę, że mogą odpaść np. znakomici Duńczycy, waleczni i świetnie przygotowani Szwedzi, widowiskowi Holendrzy, a przeszła Grecja i Portugalia, nie oszukujmy się, nie grające całokształtowo powalającej piłki w tym turnieju, to nie podoba mi się to.

Hiszpanie sami są sobie winni, to fakt. Trener Saez swoimi durnymi zmianami i ustawieniem drużyny przebił tragiczne decyzje Advocaata z wczoraj.
      • kubasa Re: Espana do domu! 20.06.04, 23:09
        ilhan napisał:

> Szkoda. Choć tak naprawdę wg mnie okazało się, że grupa A prezentuje
        całościowo
        > najniższy poziom ze wszystkich czterech. Jak pomyślę, że mogą odpaść np.
        znako
        > mici Duńczycy, waleczni i świetnie przygotowani Szwedzi, widowiskowi
        Holendrzy,
        > a przeszła Grecja i Portugalia, nie oszukujmy się, nie grające
        całokształtowo
        > powalającej piłki w tym turnieju, to nie podoba mi się to.
        >

A mistrzostwo zdobedzie Portugalia, mimo ze "caloksztaltowo(?) nie gra
        powalajaco"
        • ilhan Re: Espana do domu! 20.06.04, 23:15
          kubasa napisał:

> A mistrzostwo zdobedzie Portugalia, mimo ze "caloksztaltowo(?) nie gra
          > powalajaco"

No co, tak mi się napisało wink)
    • kubasa Re: Espana do domu! 20.06.04, 23:08
      No tylko pojutrze Szwedzi odpadna i juz bede w 2/3 zadowolony. Niestety z
      Czechami sie nie udalo...
      • ihopeyouwilllikeme Portugalia!! 21.06.04, 09:22
        Myliłem się, i bardzo się z tego cieszę smile Portugalia zagrała wczoraj naprawdę
        dobry mecz, tak naprawdę szwankuje w tej chwili jedynie skuteczność. Momentami
        grali porywająco. Christiano Ronaldo udowodnił że jest najlepszym portugalskim
        piłkarzem, niestety udowodnił też, że nie ma sił na cały mecz. Mam nadzieję, że
        trener Scolari pójdzie po rozum do głowy, i Pauleta juz więcej nie zagra na tym
        turnieju. Bramka Nuno Gomesa była pierwsza klasa. Hiszpania zagrała słaby mecz,
        Raul był kompletnie bez formy, Joaquin nie pokazał nawet ułamka z tego co grał
        z Grecją. Hiszpanie zasłużenie przegrali, i chyba zasłużenie odpadają.

Mecz Rosja - Grecja był nieco słabszy, ale druga połowa mogła się podobać.
        Rosjanie zagrali najlepszy mecz na tych mistrzostwach, a Grecy w pierwszej
        połowie grali gorzej niż z Polską smile Po przerwie przeważali. Rosja zasłużyła na
        zwycięstwo, ale gdyby Grecji udało się wygrać nie byłoby w tym nic
        niesprawiedliwego. Drużyna rosyjska z podniesioną głową żegna się z turniejem,
        Grecja gra dalej, ale raczej niedługo smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka