emeina 24.03.06, 15:29 Co sądzicie o tej piosenkarce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nataliele Re: Mariah Carey 24.03.06, 15:39 wrrrr nie cierpie,moze niekoniecznnie za to jaka muzyke wykonuje ,ale za to jak sie zachowuje,ona mysli ze jest krolowa hollywood;/ w jej snach chyba i teledyskach ...phy a widzieliscie jej zolta sukienke z lateksu ?(w jednym z nowych teleyskow ma na sobie> <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gh Re: Mariah Carey IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 16:06 niezla KLACZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: Mariah Carey IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 23:14 Według mnie to plastikowa laleczka, która nie ma za grosz talentu, a zarabia na siebie tylko poprzez swoje ciało Odpowiedz Link Zgłoś
matthias_88 Re: Mariah Carey 25.03.06, 12:47 jej "Without You" bardzo mi sie podoba, ale to co teraz wyprawia... brrr. i brzydka jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lullaby22 Re: Mariah Carey IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.03.06, 12:03 matthias_88 napisał: > jej "Without You" bardzo mi sie podoba Tylko to nie jest jej piosenka Odpowiedz Link Zgłoś
matthias_88 Re: Mariah Carey 27.03.06, 19:57 Gość portalu: lullaby22 napisał(a): > matthias_88 napisał: > > > jej "Without You" bardzo mi sie podoba > > > Tylko to nie jest jej piosenka serio?? heh, to juz w ogole nie lubie Mariah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petra do loli IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 19:56 Te, lola no chyba znalazlo by sie sporo ladniejszych lasek od niej, wiec czemu one tak nie zarabiaja, co? SKORO TO TAKIE PROSTE!!!! Mariah to super kobieta, ktora miala odwaga zmienic swoj wizerunek i pojsc wlasna droga, poszukujac indywidualnego stylu. A ze nie zawsze jej sie to udaje... to znaczy tylko ze w tym co robi jest bardzo autentyczna. We belong together- super piosenka! Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: Mariah Carey 26.03.06, 15:11 jej pierwsza debiutancka płyta była moim zdaniem najlepsza, teraz zachowuje się jak rozkapryszona dziedziczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kejt Re: Mariah Carey IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 26.03.06, 18:32 To swietna wokalistka. Czy widzieliście jej un-plugged (chyba z 1992 r.)? Niestety wizerunek jaki ma od kilu lat jest żałosny. Odpowiedz Link Zgłoś
emeina Re: Mariah Carey 26.03.06, 19:34 No właśnie o to chodzi... Głos ma świetny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emeina Re: Mariah Carey 26.03.06, 19:35 Chociaż zgadzam się, że ma kiełbie we łbie Odpowiedz Link Zgłoś