Gość: morello IP: *.sulecin.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 14:19 nowa płytka już latem ))) jej tytuł - "Songs for the deaf" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ydorius Re: Queens of the Stone Age 15.03.02, 14:41 Super. Ciekawe, czy będzie tak dobra jak "R" (może lepsza... może znów przyjadą do nasz...) .y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moler Re: Queens of the Stone Age IP: 193.150.166.* 15.03.02, 15:25 ydorius napisał(a): > > Super. > Ciekawe, czy będzie tak dobra jak "R" (może lepsza... może znów przyjadą do > nasz...) > > .y. byłeś w Proximie na ich koncercie? ja byłem, wielkie przeżycie, od pierwszego dżwięku zostałem wgnieciony w ziemię...hahaha NIe moge już doczekać się kolejnej płyty. Wierzę, że będzie równie dobra jak R. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Queens of the Stone Age 15.03.02, 15:55 Gość portalu: moler napisał(a): > ydorius napisał(a): > > > > > Super. > > Ciekawe, czy będzie tak dobra jak "R" (może lepsza... może znów przyjadą d > o > > nasz...) > > > > .y. > > > > byłeś w Proximie na ich koncercie? No szczur. Trochę pozmyślali z przeprawą graniczną, ale za to jak to wszystko długo trwało. Bardzo mi się podobało, jak na koniec niemiłosiernie wydłużyli I think i lost my headache... Najpierw wszyscy rączki w górze, później trochę niżej, a po piętnastu minutach cała sala kiwała się niemrawo... ja byłem, wielkie przeżycie, od pierwszego d > żwięku zostałem wgnieciony w > ziemię...hahaha > NIe moge już doczekać się kolejnej płyty. Wierzę, że będzie równie dobra jak R. > Ja też. .y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moler Re: Queens of the Stone Age IP: 193.150.166.* 15.03.02, 17:13 czy mają oni jakąś oficjalną stronę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moler Re: Queens of the Stone Age IP: 193.150.166.* 15.03.02, 17:16 ok, już znalazłem www.qotsa.com. Potwierdzają tam wydanie latem kolejnej płyty pod tym szyldem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cello Re: Queens of the Stone Age IP: *.nat.wsp.zgora.pl 20.03.02, 15:29 a ja nie byłam na koncercie i z tego powodu do dziś wgniata mnie w ziemie( Ale na nowa płyte czekam jak na paruzję)Pozdrawiam serdecznieMam nadzieje, że Josh znowu zaplanował jakis striptease na koncerty promujace te nowa płytkę) Odpowiedz Link Zgłoś