Dodaj do ulubionych

Brawo Ugu:)

07.07.04, 10:46
Kolejny etap Pucharu przed tobą. Piękna rozwałka.smile))
Obserwuj wątek
    • aric Re: Brawo Ugu:) 07.07.04, 12:19
      Hehe, na Havay'a trafiłes, nieźle kurwa. Chyba nie dasz rady.smile)) Ale stadion
      rozbuduj, bo za ten meczyk, to normalnie możesz mieć niezłą kasiore.smile))
      • ugugunana Re: Brawo Ugu:) 07.07.04, 12:27
        aric napisał:

> Hehe, na Havay'a trafiłes, nieźle kurwa. Chyba nie dasz rady.smile)) Ale stadion
        > rozbuduj, bo za ten meczyk, to normalnie możesz mieć niezłą kasiore.smile))

Ha,ha... Właśnie się od Ciebie dowiaduję o przeciwniku...smile Na Havaya? Niezłe
        Yaya!smile A stadionu tak szybko rozbudować się niestety nie da... Buldożery już
        wjechały ale stadion bedzie gotowy dopiero na kolejną rundę... Albo raczej na
        sparing z Jeżami! smile Tak czy inaczej był za mały i nieproporcjonalnie
        zaaranżowany (np. baldachim jak na warszawskiej Polonii)... Powiększam go do
        równych 30 000...
        • kubasa Tego Havaya? 28.07.04, 01:26
          ugugunana napisał:

> aric napisał:
          >
          > > Hehe, na Havay'a trafiłes, nieźle kurwa. Chyba nie dasz rady.smile)) Ale stad
          > ion
          > > rozbuduj, bo za ten meczyk, to normalnie możesz mieć niezłą kasiore.smile))
          >

Havaya? Tego Havaya? Sam go kiedys namawialem by zagral w hattricka a teraz
          widze najlepszy gracz. No no smile Jak cos to moge Wam dac jego nr GG big_grin
    • ugugunana Stęk Ju Wery Macz 07.07.04, 12:22
      aric napisał:

> Kolejny etap Pucharu przed tobą. Piękna rozwałka.smile))

Jeszcze raz pięknie dziękuję..smile Ty dzisiaj też stłukłeś kieliszek! smile Miałem o
      tyle ułatwione zadanie, że koleś się nie logował od 10 dni... Zatem raczej
      nawet nie wiedział przeciwko komu gra i z dużym prawdopodobieństwem mogłem
      założyć, że ani składu ani taktyki nie zmieni - co sie sprawdziło... Zawsze
      warto spojrzeć w detale przeciwnika i jego historię logowań oraz transferów...

Co do Twojej cienkiej sytuacji finansowej, to radzę zalosować w sobotę
      keepera... Jest większa szansa na wylosowanie kogoś kogo można szybko opchnąć
      za sensowną kasę (passable lub wyżej), niż losując outfielda... Mój przypadek
      jest tu tylko wyjątkiem potwierdzającym regułę...smile))))))) Na szczęście 3 z
      najbliższych 4 meczów grasz u siebie... Może pomoże i nie trzeba będzie nikogo
      opychać? Generalnie, szaleć z kasą nie należy... Lepiej nie przekraczać balasa
      na minusie, bo lecą z tego duże odsetki... Znam Twoją sytuację z autopsji...smile
      Mnie się udało... Dasz radę! smile

P.S. Jest duże prawdopodobieństwo zorganizowania niebawem zlotu HT w
      warszawskim muzycznym klubie Progresja, gdzie możnaby to połaczyc w jakiś
      sposób z koncertowaniem... Moze HT jam session? smile Prowadzę negocjacje w tej
      materii! smile Będę na bierząco informował... Tymczasem, już 10-go lipca zlot
      Federacji Metal User Roots w Warszawie! Piłeczka, piffffko, grill, muzyka,
      HT... Całonocna bibka! Oj będzie się działo! smile
      • aric Re: Stęk Ju Wery Macz 07.07.04, 12:42
        No własnie tez liczę, że nie bedzie trzeba nikogo sprzedawac i wyjde z długów
        do końca sezonu.smile)
        A musiałem się zadłuzyć, bo: planuje wygrać wszytkie mecze.smile; bo stadion
        bedzie jedynym stałym źródłem dochodu, a skład do konca sezonu zmieniac się nie
        bedzie.
        Na razie mój zalosowany, sledząc listy transferowe poszedłby gdzieś za ok 350
        tys, ale ma 19 lat i szkoda mi go sprzedawać, więc go sobie podtrenuję do
        exelenta rozgrywanie i bedzie jak znalazł na przyszły sezon.smile Mam takich
        czterech, których chcę dociągnąc do VI ligi i trzech 19-20 latków, których chce
        sprzedac zaraz po skoku, a moze to nastątąpic lada chwila.smile))
        Dam radę.smile
    • aric buuuu:(((( 14.07.04, 13:12
      Niezły meczyk rozegrałeś, jeżeli oglądałeś na zywo, to adrenalina chyba musiała
      ci skakać nieźle, jak po pierwszej połowie było 1:1. Gratulejszyn i tak, jednak
      selekcjoner kadry to funkcja która musi mieć swoje odniesienie.sad(((
      • ugugunana Re: buuuu:(((( 14.07.04, 16:08

Popełniłem gruby błąd zmieniając trenera i rozbudowując stadion wmiast zakupić
        na mecz z Havay'em solidnego środkowego defendera z solidnymi podaniami... Ale
        nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem... Faktycznie mecz trzymał w
        napięciu... smileTeraz mogę w końcu skupić się na trenowaniu szczylków... A w
        przyszłym sezonie... smile
        • aric Re: buuuu:(((( 15.07.04, 08:27
          Atak na IV ligęwink
          Może się spotkamy za cztery, piec sezonów gdzies ok 2 ligi??smile)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka