aric 07.07.04, 10:46 Kolejny etap Pucharu przed tobą. Piękna rozwałka.)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aric Re: Brawo Ugu:) 07.07.04, 12:19 Hehe, na Havay'a trafiłes, nieźle kurwa. Chyba nie dasz rady.)) Ale stadion rozbuduj, bo za ten meczyk, to normalnie możesz mieć niezłą kasiore.)) Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: Brawo Ugu:) 07.07.04, 12:27 aric napisał: > Hehe, na Havay'a trafiłes, nieźle kurwa. Chyba nie dasz rady.)) Ale stadion > rozbuduj, bo za ten meczyk, to normalnie możesz mieć niezłą kasiore.)) Ha,ha... Właśnie się od Ciebie dowiaduję o przeciwniku... Na Havaya? Niezłe Yaya! A stadionu tak szybko rozbudować się niestety nie da... Buldożery już wjechały ale stadion bedzie gotowy dopiero na kolejną rundę... Albo raczej na sparing z Jeżami! Tak czy inaczej był za mały i nieproporcjonalnie zaaranżowany (np. baldachim jak na warszawskiej Polonii)... Powiększam go do równych 30 000... Odpowiedz Link Zgłoś
kubasa Tego Havaya? 28.07.04, 01:26 ugugunana napisał: > aric napisał: > > > Hehe, na Havay'a trafiłes, nieźle kurwa. Chyba nie dasz rady.)) Ale stad > ion > > rozbuduj, bo za ten meczyk, to normalnie możesz mieć niezłą kasiore.)) > Havaya? Tego Havaya? Sam go kiedys namawialem by zagral w hattricka a teraz widze najlepszy gracz. No no Jak cos to moge Wam dac jego nr GG Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Stęk Ju Wery Macz 07.07.04, 12:22 aric napisał: > Kolejny etap Pucharu przed tobą. Piękna rozwałka.)) Jeszcze raz pięknie dziękuję.. Ty dzisiaj też stłukłeś kieliszek! Miałem o tyle ułatwione zadanie, że koleś się nie logował od 10 dni... Zatem raczej nawet nie wiedział przeciwko komu gra i z dużym prawdopodobieństwem mogłem założyć, że ani składu ani taktyki nie zmieni - co sie sprawdziło... Zawsze warto spojrzeć w detale przeciwnika i jego historię logowań oraz transferów... Co do Twojej cienkiej sytuacji finansowej, to radzę zalosować w sobotę keepera... Jest większa szansa na wylosowanie kogoś kogo można szybko opchnąć za sensowną kasę (passable lub wyżej), niż losując outfielda... Mój przypadek jest tu tylko wyjątkiem potwierdzającym regułę...))))))) Na szczęście 3 z najbliższych 4 meczów grasz u siebie... Może pomoże i nie trzeba będzie nikogo opychać? Generalnie, szaleć z kasą nie należy... Lepiej nie przekraczać balasa na minusie, bo lecą z tego duże odsetki... Znam Twoją sytuację z autopsji... Mnie się udało... Dasz radę! P.S. Jest duże prawdopodobieństwo zorganizowania niebawem zlotu HT w warszawskim muzycznym klubie Progresja, gdzie możnaby to połaczyc w jakiś sposób z koncertowaniem... Moze HT jam session? Prowadzę negocjacje w tej materii! Będę na bierząco informował... Tymczasem, już 10-go lipca zlot Federacji Metal User Roots w Warszawie! Piłeczka, piffffko, grill, muzyka, HT... Całonocna bibka! Oj będzie się działo! Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Stęk Ju Wery Macz 07.07.04, 12:42 No własnie tez liczę, że nie bedzie trzeba nikogo sprzedawac i wyjde z długów do końca sezonu.) A musiałem się zadłuzyć, bo: planuje wygrać wszytkie mecze.; bo stadion bedzie jedynym stałym źródłem dochodu, a skład do konca sezonu zmieniac się nie bedzie. Na razie mój zalosowany, sledząc listy transferowe poszedłby gdzieś za ok 350 tys, ale ma 19 lat i szkoda mi go sprzedawać, więc go sobie podtrenuję do exelenta rozgrywanie i bedzie jak znalazł na przyszły sezon. Mam takich czterech, których chcę dociągnąc do VI ligi i trzech 19-20 latków, których chce sprzedac zaraz po skoku, a moze to nastątąpic lada chwila.)) Dam radę. Odpowiedz Link Zgłoś
aric buuuu:(((( 14.07.04, 13:12 Niezły meczyk rozegrałeś, jeżeli oglądałeś na zywo, to adrenalina chyba musiała ci skakać nieźle, jak po pierwszej połowie było 1:1. Gratulejszyn i tak, jednak selekcjoner kadry to funkcja która musi mieć swoje odniesienie.((( Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: buuuu:(((( 14.07.04, 16:08 Popełniłem gruby błąd zmieniając trenera i rozbudowując stadion wmiast zakupić na mecz z Havay'em solidnego środkowego defendera z solidnymi podaniami... Ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem... Faktycznie mecz trzymał w napięciu... Teraz mogę w końcu skupić się na trenowaniu szczylków... A w przyszłym sezonie... Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: buuuu:(((( 15.07.04, 08:27 Atak na IV ligę Może się spotkamy za cztery, piec sezonów gdzies ok 2 ligi??))) Odpowiedz Link Zgłoś