Gość: mol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 16:19 Jak słucham ich kawałków to przypomina mi się klimat piosenek Ewy Bem - taka gładka, ambitniejsza komercja. Dlatego tak się to ludziom podoba - bo już to znają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Insect Re: Sistars przypomina Ewę Bem IP: *.stoginet.csc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 16:24 No gdzie Sistars do Ewy Bem Sistars da się przynamniej sluchac, jakos, ciezko to ciezko, ale jakos, najlepiej z zamknietymi uszami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pluszak Re: Sistars przypomina Ewę Bem IP: *.chello.pl 08.07.04, 20:07 Ale czy chodzi Ci o stare piosenki Ewy Bem, wspaniałej wokalistki jazzowej, czy obecnej Ewy Bem - smutnej karykatury nawet nie samej siebie sprzed lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Insect Re: Sistars przypomina Ewę Bem IP: *.stoginet.csc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 21:59 Wysyłam sms la la la na na na i wszyscy razem wysyłam sms la la la na na na Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: Sistars przypomina Ewę Bem IP: *.p-s-inter.net 08.07.04, 22:04 tak, to jest dobre pytanie. do tej dawnej Ewy Bem Sistars nie są podobne niestety wcale. Chyba że uznamy, że lepper jest podobny do Zinedina Zidana. Rece ma, nogi ma i to właściwie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
bumcykcyk2 Re: Sistars przypomina Ewę Bem 09.07.04, 00:33 Nie wiem co ma piernik do wiatraka? Te dwie ogolone panienki są cienkie jak barszcz, jednak dziwnym zrządzeniem gustów nieprzeniknionego społeczeństwa polskiego są akurat na topie. Pewnie wygrają eliminacje na kolejną eurowizję, zajmą przedostatnie miejsce, a wtedy naród dozna olśnienia i zacznie pyskować, jaka to chała i tandeta (vide casus Blue Cafe). Co do Pani Ewy Bem, to przypadkiem udał jej się mąż-biznesmen wyglądający na obecnie na jej syna. Ponieważ również przypadkiem jest to mocarna postać świata mediów, więc i Pani Ewa wciąż istnieje, choć -jak szanowni przedmówcy słusznie zauważyli- jest już tylko smętną kalką siebie samej sprzed lat. Odpowiedz Link Zgłoś