Gość: och!-otta IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.04, 16:13 Właśnie, jak wielkie są Wasze zbiory (nie licząc CD-R)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oratio Re: ILE MACIE W DOMU PŁYT CD? 15.07.04, 16:30 jakies 80szt. bez zgrywek ale mam wciąż aktualną kolekcję kaset jakieś 250szt. ale to wszystko malo, mało, mało jak odwiedzam niektórych moich znajomych to oczy wychodzą mi z orbit chociaż jestem zdania, ze najważniejsze do dotrzeć i słuchać dobrej muzy, niezależnie od źródła, nośnika czy chęci posiadania pozdrawiam ps a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
las_manequinas Re: ILE MACIE W DOMU PŁYT CD? 15.07.04, 17:20 ok. 60 oryginalnych. liczba wciąż się powiększa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszemcio Re: ILE MACIE W DOMU PŁYT CD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 18:00 ponad 150...dawno nie liczyłem....z jednej strony mało, a zdrugiej jak pomyśle, że niektórzy mają ich tysiące to zastanawiam się jak oni sie decydują czego posłuchać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: och!-otta Re: ILE MACIE W DOMU PŁYT CD? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.04, 18:07 Około 80. To mało, bo słucham duuużo różnorodnej muzyki. Niestety - zazwyczaj takiej, jakiej nie ma w sklepach, trzeba płyty sprowadzać a to trwa i kosztuje. Kolekcja nieduża, ale rośnie i rosnąć będzie ) A 3 kolejne zamówione płyty szanowna Poczta Polska dostarczy mi na dniach. Zazdroszczę innym wspaniałych zbiorów. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: ILE MACIE W DOMU PŁYT CD? 15.07.04, 18:57 Zbliżam się do setki. Kaset mam dużo więcej, jak wiadomo są tańsze od CD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przypadek Re: ILE MACIE W DOMU PŁYT CD? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 17.07.04, 01:30 Gość portalu: pszemcio napisał(a): > ponad 150...dawno nie liczyłem....z jednej strony mało, a zdrugiej jak >pomyśle, że niektórzy mają ich tysiące to zastanawiam się jak oni sie decydują >czego posłuchać Ponad 1600 (przestałem liczyć tak dokładnie ale coś około tej liczby). Jak decyduję czego słuchać? Nie staję przy płytach dla podjęcia decyzji tylko np. siedząc w fotelu stwierdzam nagle: mam chęć posłuchać sobie płyty X i jej zaczynam słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cherem Re: ILE MACIE W DOMU PŁYT CD? IP: *.icpnet.pl 20.07.04, 13:49 > Ponad 1600 (przestałem liczyć tak dokładnie ale coś około tej liczby). Jak > decyduję czego słuchać? Nie staję przy płytach dla podjęcia decyzji tylko np. > siedząc w fotelu stwierdzam nagle: mam chęć posłuchać sobie płyty X i jej > zaczynam słuchać. chyba szukać nie słuchać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: ILE MACIE W DOMU PŁYT CD? IP: *.geonafta.jaslo.pl / 80.48.103.* 15.07.04, 19:11 ok 600 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silver Re: ILE MACIE W DOMU PŁYT CD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 19:40 plyt to chyba ze70,a kazes hmm to cos kolo200.ale i tak mi malo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobik Re: ILE MACIE W DOMU PŁYT CD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 20:22 Wciąż za mało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyrlan Re: ILE MACIE W DOMU PŁYT CD? IP: *.015-61-6e6b7010.cust.bredbandsbolaget.se 15.07.04, 20:57 Zadalem sobie trud i policzylem: CD - 2133 CD z MP3 - 242 Ufff! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyrlan Re: ILE MACIE W DOMU PŁYT CD? IP: *.015-61-6e6b7010.cust.bredbandsbolaget.se 15.07.04, 21:04 Przepraszam nie rozgraniczylem CD-R (tych jest okolo 30%). Te stosunkowo pokazna ilosc tlumacze... zaawansowanym wiekiem. Strach sie przyznac. Odpowiedz Link Zgłoś
urtiko Re: ILE MACIE W DOMU PŁYT CD? 17.07.04, 13:02 Gość portalu: och!-otta napisał(a): > Właśnie, jak wielkie są Wasze zbiory (nie licząc CD-R)? Dużo, ale nie liczyłem. Poza tym liczy się jakość a nie ilość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boliek Re: za maaaalo!!! IP: *.lodz-dabrowa.sdi.tpnet.pl 20.07.04, 13:13 a na wałka kupywać płyty jak można mieć za darmo - można se przegrać no, ale jak ktoś lubi wydawać 70 zyla na papierową okładkę to jego problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijwamwoko Re: za maaaalo!!! IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 20.07.04, 13:35 zgadzam się, ja ostatnie ściągam wszystkie plyty z sieci a pózniej nagrywam na CD-R, oszczędzam na tym mnóstwo kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała zazdrośnica Re: ILE MACIE W DOMU PŁYT CD? IP: *.icpnet.pl 20.07.04, 13:54 dobra. a ile macie w domu PRZESŁUCHANYCH płyt CD? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: och!-otta Re: ILE MACIE W DOMU PŁYT CD? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.07.04, 14:18 Pytanie bez sensu. Wszystkie moje płyty za przeproszeniem przesłuchuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała zazdrośnica Re: ILE MACIE W DOMU PŁYT CD? IP: *.icpnet.pl 20.07.04, 14:34 nie dostrzeżono za przeproszeniem nutki ironii kryjącej się między nickiem autora a pytaniem. tym razem daruję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lancet ILE MACIE, tyle macie.. IP: *.telia.com 22.07.04, 02:28 - Moja miec w domu cztery plyty i Ciag Dalszy tyz.. - Na jednej stac czajnik, na drugiej patelnia z resztkamy jajecznycy, na czeciej stac muj trampek a w nim rosnie szczypior, a czwarta plyta sluzy za antene do "blyzkich kontaktow siedemnastego stopnia" - co w polaczeniu z telefoniom bezprzewodowom prowadzi do "Zwyrodnienia mozgu" - o czym moze poswiadczyc "homohedonistus".. lancet Odpowiedz Link Zgłoś
toja19 Re: ILE MACIE W DOMU PŁYT CD? 24.07.04, 09:12 Jakieś 10szt. może mniej. Ale z tego to większa część to jest z gazet a muzyki to ja mam durzo bo większa część zciągniętą mam z internetu a więc płyt zabardzo nie potszebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: ILE MACIE W DOMU PŁYT CD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 11:50 zastanawiam się, co ten wątek wnosi ciekawego do dyskusji o muzyce. Proponowałbym przenieść go do forum "matematyka", albo "statystyka" (jeśli takowe istnieją)i poszerzyć dyskusję o wątek "jaką łączną powierzchnię w metrach kwadratowych zajmują rozłożone książeczki z twoich płyt cd". Byłoby to niezmiernie inspirujące, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: och!-otta Re: ILE MACIE W DOMU PŁYT CD? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.07.04, 13:09 A jednak ilość posiadanych przez forumowiczów płyt CD może mieć jakże istotne znaczenie ) Ciekawi mnie jak duże są Wasze zbiory. Ot tak, po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kioto Re: ILE MACIE W DOMU PŁYT CD? IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 24.07.04, 13:43 Jak coś ci się nie podoba to proszę wypierdalaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: ILE MACIE W DOMU PŁYT CD? IP: *.femur.pl / *.femur.pl 24.07.04, 20:14 w wypowiedzi kolegi Kioto słowo "proszę" jednak świadczy o dość wysokiej kulturze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jocha Re: ILE MACIE W DOMU PŁYT CD? IP: *.aster.pl 24.07.04, 15:49 Mój tata pracuje w rządzie, bierze w łapę i daje mi wysokie kieszonkowe... Wysokie, bo moi koledzy dostają jedynie 20 tysięcy miesięcznie. Ja dostaję 30 tysięcy złotych tygodniowo, więc mogę sobie pozwolić na zakup wielu płyt. Wczoraj przeliczyłem i mam już 60 tysięcy płyt, a mam dopiero 15 lat ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: direita Re: ILE MACIE W DOMU PŁYT CD? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 21:41 a masz w domu swistaka, ktory ci te plyty zawija w sreberka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frank43 Re: ILE MACIE W DOMU PŁYT CD? IP: *.terminus.pl / *.terminus.pl 16.09.04, 17:56 Około 500... Odpowiedz Link Zgłoś