Gość: Karol IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 10.08.04, 21:43 Slyszałem na dyskotece tekst takiej piosenki... Czy istnieje utwór o takim tekscie? W refrenie... BARDZO MI SIE PODOBAŁA. Była skoczna, dyskotekowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bobik Re: it's a beautiful life IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 21:49 ...o ile się nie mylę, jest taka piosenka-strasznie stary przebój dyskotekowy i nie tylko(dla mnie słabiutki)- Ace of Base( nie wiem czy tak to się pisze)...leci mniej wiecej tak:"...It`s a beautiful life...oooo...",heh...więcej grzechów nie pamiętam...pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: it's a beautiful life IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 10.08.04, 22:02 Dzieki :0 Mam to juz I wiesz co... Na dyskotece jakos lepiej to brzmiało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: it's a beautiful life IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 22:08 Po kilku piwach wszystko lepiej brzmi. )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bono-man Re: it's a beautiful life IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 22:42 może remixa po prostu słyszałeś ;p Odpowiedz Link Zgłoś