Gość: aa IP: *.as.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 14:34 O czym jest "cover" Milord - In-Grid. ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasienia Re: ingrid IP: *.stnet.pl / *.stnet.pl 26.08.04, 15:45 A nie jest o tym samym co oryginalna wersja? sorrka, nie znam francuskiego i nie lubię tej pani, ale kawałek słyszałam i jest to bluźnierstwo muzyczne. Jak można tak przerobić taki utwór.... Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: ingrid 26.08.04, 15:47 przyjdz, milordzie, usiasc przy mym stole na zewnatrz jest tak zimno tu jest wygodnie nie krepuj sie, rob co ci sie podoba twe zale na mym sercu i tw stopy na mym stole znam cie, milordzie ty mnie nigdy nie widziales jestem tylko dziewczyna z portu cieniem ulicznym mimo to, otarlam sie o ciebie kiedy przechodziles wczoraj byles dumny och!niebo cie przepelnialo twoj fular z jedwabiu falowal na twych ramionach pieknie grales mozna by powiedziec-krol szedles jak zwyciezca w ramionach jakiejs panienki moj boze! jak ona byla piekna zimno mi w sercu... przyjdz milordzie itd mozna powiedziec ze czasem wsytarczy zeby byl okret zeby wszystko sie rozerwalo kiedy okret odplynie zabral ze soba pieknosc o tak czulych oczach ktora nie mogla zrozumiec ze lamala twoje zycie milosc sprawia ze placzemy chociaz bycie daje nadzieje zeby je potem odebrac przyjdz milordzie wygladasz jak dzieciak nie krepuj sie milordzie wejdz do mego krolestwa lecze wyrzyty sumienia spiewam romanse spiewam milordow ktorzy nie mieli szczescia popatrz na mnie milordzie nigdy mnie nie widziales... alez ty placzesz milordzie w to bym nigdy nie uwierzyla +mówione nno milordzie usmiechnij sie do mnie milordzie nie tak, troche wysilku.. o wlasnie tak! smiej sie milordzie spiewaj milordzie ta da da da o tak tancz milordzie ta da da da brawo milordzie jeszcze milordzie ta da da da w sumie to wyglada tak. ona sie do niego zwraca wlasciwie per pan ale we francuskim vous mozna tez tlumaczyc jako ty pozdrawiam i zachecam do sluchania orygianlu edith piaf a nie marnego covera. Odpowiedz Link Zgłoś