dziewczyna_mickiewicza 27.08.04, 11:53 no i nie tylko tam... ja mam swoja zelazna trojke: "i will always love you" wytnij hjuston "perfect" alanis m. "i'll stand by you" pretenders smety raczej, ale to mi najlepiej wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: homek_toft Re: co spiewacie pod prysznicem? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 12:03 Najlepszy jestem w Climbing up the walls, czasem w Street Spirit, ale to tylko czasem mi dobrze wychodzi Poza tym to gram na niewidzialnej gitarze. Jak wszyscy mali chłopcy Ale gram sobie poza prysznicem bo sie boje poslizgnac w razie jakbym chcial zaszalec z moim super zajebistym elektrykiem, no i niebezpiecznie tak z pradem w odzie stac. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: co spiewacie pod prysznicem? :) 27.08.04, 13:22 Ja zazwyczaj kaleczę klasykę. Nic konkretnego. Najczęściej nucę, bo słów nie zapamiętuję Ewentualnie piosenki harcerskie we własnych interpretacjach. Ulubionych zespołów nie kaleczę, bo je lubię... choć nie wie, czy kiedyś nie nuciłem "Easy", ale autor nie należy do moich ulubieńców. Odpowiedz Link Zgłoś
little_lamb po co śpiewać 27.08.04, 13:28 Nie lepiej od razu się na prysznicu powiesić? Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: po co śpiewać 27.08.04, 13:29 Oczywiście, że można, ale jaka to strata dla kulturalnego dziedzictwa ludzkości! Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: po co śpiewać 27.08.04, 13:47 Pod prysznicem? Musiałbym się nieźle statać. A poza tym, skąd wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasienia Re: co spiewacie pod prysznicem? :) IP: *.stnet.pl / *.stnet.pl 27.08.04, 13:47 O jaki fajniutki wątek...Ja śpiewam czasem "Undress Me Now" Morcheeby, Alanis też mam w repertuarze ale "Ironic" i jak zaczynam refren śpiewać to się wodą zachłystuję I jeszcze refren z "Disarm" Smashing Pumkins często nucę...Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: co spiewacie pod prysznicem? :) 27.08.04, 13:48 o morcheeba calkiem przyjemna do nucenia, owszem musze sprobowac..pamietam mieli taki przyjemny kawalek "rome wasn't build in a day" chyba. a "ironic" tez podspiewuje... przy refrenie sasiedzi pewnie niezle klna)) Odpowiedz Link Zgłoś
little_lamb Re: co spiewacie pod prysznicem? :) 27.08.04, 13:52 Ja śpiewam w kiblu ale to się nie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasienia Re: co spiewacie pod prysznicem? :) IP: *.stnet.pl / *.stnet.pl 27.08.04, 14:01 A to ciekawe...nie jąkasz się przy tym? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: co spiewacie pod prysznicem? :) 27.08.04, 14:07 dlaczego sie nie liczy? w koncu tez lazienka no nie? a co spiewasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krisss Re: co spiewacie pod prysznicem? :) IP: *.elblag.dialog.net.pl 27.08.04, 14:15 pewnie przebój Formacji NS z dawnych lat "kibel kibel kibel roznosi zarazki kibel kibel kibel wylęgarnia muszek kibel kibel kibel z kiblem są obrazki kibel kibel kibel chyba się uduszę" Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: co spiewacie pod prysznicem? :) 27.08.04, 14:18 E! To chyba nie taki kibel))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: co spiewacie pod prysznicem? :) 27.08.04, 14:25 hehehehe..niezle przypomina mi sie, jak moj brat, jak byl maly spiewal swoje przeboje, ktore sam wymyslil - jego numerem jeden byl utwor pod tytulem "karabin": "karabin, karabin, karabin, karabin, karabin, karabin, karabin, karabin... (itd)" mial jeszcze w repertuarze kawalek "torba" ))) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: co spiewacie pod prysznicem? :) 27.08.04, 14:29 Ciekawe, jak leciał ten drugi kawałek. Ja myślę, że do kibla pasuje przeróbka znanego jitu: "...tacy sami pisuar między nami..." Odpowiedz Link Zgłoś
little_lamb Re: co spiewacie pod prysznicem? :) 27.08.04, 14:50 Whitney jest dobra na sranie. Odpowiedz Link Zgłoś
grace81 Re: co spiewacie pod prysznicem? :) 27.08.04, 15:01 little_lamb napisała: > Whitney jest dobra na sranie. A co, Whitney Ci przynosi pigułki na przeczyszczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
little_lamb kibel 27.08.04, 14:47 Gdy siedzę sobie w kiblu, spuszczone gacie mam Zamykam sobie wtedy oczy obmyślam nowy plan Tysiące mam pomysłów, gdy siedzę sobie tam Wybiorę tylko jeden z nich, najlepszy będzie plan Ref: Obmyślam nowy plan, obmyślam nowy plan / Obmyślam nowy plan, wtedy kiedy sram / 2x Gdy siedzę sobie w kiblu, spuszczone gacie mam Zamykam sobie wtedy oczy obmyślam nowy plan Tysiące mam pomysłów, gdy siedzę sobie tam Wybiorę tylko jeden z nich, najlepszy będzie plan Ref: Choć zapach jakiś dziwny i deska twarda jest To w cale mi to nie przeszkadza, tu siedzieć tylko chcę Pomysły coraz lepsze do głowy wchodzą mi I nawet nie wiem tego, że to wszystko mi się śni Ref: Już pora kończyć sranie, papieru urwać garść Podetrzeć sobie brudną dupę, do łóżka kłaść się spać Choć plan nie dokończony, choć miał najlepszym być Zostało w głowie tylko to: bez srania nie da się żyć ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasienia Re: kibel IP: *.stnet.pl / *.stnet.pl 27.08.04, 14:56 Ech, powróciły mi przy tym wspomnienia beztroskiej podstawówki, bo akurat wtedy ten tekst królował wsród moich kolegów i koleżanek.... Odpowiedz Link Zgłoś
grace81 Re: kibel 27.08.04, 15:00 Zastanawiałam się czy można brać prysznic w toalecie. Ale na upartego... kto śpiewał tę piosenkę o kiblu? Kiedyś słyszałam u starszego rodzeństwa ale nie wiem czyje to... A ja pod prysznicem nie śpiewam. Najwyżej krzyczę jak woda za zimna Odpowiedz Link Zgłoś
przemas83 Re: co spiewacie pod prysznicem? :) 27.08.04, 19:01 Nic bo mam tylko wannę. A w wannie nie śpiewam bo po co się wygłupiać przed sąsiadami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rockfanka Re: co spiewacie pod prysznicem? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 21:45 Jakos podczas ablucji przychodzi mi ochota na nucenie "Nobody knows you when you're down and out" - znam z wykonania Claptona, to pewnie jaki prastary bluesior. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: co spiewacie pod prysznicem? :) 27.08.04, 22:22 nie mam prysznica, ale w wannie też mi się dobrze śpiewa. Repertuar mam baaaardzo wszechstronny, czyli to, co akurat mi przyjdzie do głowy. Rzadko znam cały cekst, więc najczęściej to jest swobodna improwizacja. Gdyby autorzy tych wszystkich piosenek usłyszeli jak kaleczę ich dzieła w wannie i obdzieram je z wszelkiej godności fałszując niemiłosiernie, to chyba by mnie powiesili na sznurku do wieszania bielizny Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: co spiewacie pod prysznicem? :) 28.08.04, 10:54 spiewasz "nie"? Odpowiedz Link Zgłoś