Gość: SZANGALA IP: *.adsl.hansenet.de 16.09.04, 13:07 Mam dzisiaj (35-te)urodziny a tu taki "news".... TYLKO SIE UPIC... Pozdrawiam bardzo serdecznie wszystkich KOCHAJACYCH The Ramones !!! Szangala. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TG Re: Zmarł Johnny Ramone z The Ramones IP: *.waw.pl / *.waw.pl 16.09.04, 13:29 Nie tylko Tommy Ramone zyje, sprawdzcie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ezomir czemu cieniu odjezdzasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 19:14 ..lze... co sie z twarzy obrywa [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motor [']['][']['] IP: 57.66.193.* 16.09.04, 13:49 i Bog powiedzial: hej, ho, let's go... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax Re: [']['][']['] IP: *.chello.pl 16.09.04, 14:01 odpoczywaj w pokoju Johnny .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szsz Re: Zmarl Johnny Ramone z The Ramones IP: *.crowley.pl 16.09.04, 15:56 Padaja jak muchy, ale jak to mowia: zyj szybko umrzyj mlodo. Niedlugo ktos bedzie mogl zalozyc kapele "Dead Ramones" Odpowiedz Link Zgłoś
a.iwan Re: Zmarl Johnny Ramone z The Ramones 16.09.04, 19:22 Zdecydowanie najlepsza Punkowa kapela ,na szczęście została ich muza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paxon Re: Zmarł Johnny Ramone z The Ramones IP: *.spox.org / *.org 16.09.04, 16:21 Jeszcze kilka lat temu miałem nadzieje na jakąś, chocby jedno-albumową reaktywację... Wielka szkoda. Szacunek dla Ramones`ow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SinDios Re: Zmarł Johnny Ramone z The Ramones IP: *.ftj.agh.edu.pl 16.09.04, 16:25 I don't wanna be buried in the pet sementery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wino Re: Zmarł Johnny Ramone z The Ramones IP: *.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 16.09.04, 16:41 wielka szkoda,doskonałe aranżacje ;największa grupa punk rockowa ;gabba,gabba hey!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: punkrock forever Re: Zmarł Johnny Ramone z The Ramones IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 16:53 Spoczywaj w pokoju Johnny. Twoja tworczosć nigdy nie będzie zapomniana. HEY HO LET'S GO!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y-Y ... MAĆ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 17:04 kolejni wielcy muzycznego świata odchodzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milo walczył IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.09.04, 17:34 przez 5 lat z rakiem prostaty; tak się zwykle mówi jak napisano, ale naprawdę to chyba jest tak, że oni umierają mając już raka nie tylko w prostacie (często zresztą nie ma już wtedy żadnej prostaty - po usunięciu)? Odpowiedz Link Zgłoś
agsew Re: walczył 16.09.04, 19:22 pieprzysz stary a z rodzinki opocz tommy'ego żyją jeszcze marky i C.J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak milczenie owieczek IP: *.sympatico.ca 16.09.04, 19:18 ja baranem nie jestem i prosze kazimiere szczuke o zamilkniecie i o niepouczanie innych! a pytanie do niej mam takie, dlaczego jej matka nie poddala sie aborcji? imie kazi mir samo za siebie mowi(sic!?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vom Re: Zmarł Johnny Ramone z The Ramones IP: *.cust.tele2.pl 16.09.04, 21:49 PUNK NOT DEAD-na zawsze w naszych sercach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sv Re: Zmarł Johnny Ramone z The Ramones IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.04, 22:28 Now I wanna sniff some glue Now I wanna have somethin' to do All the kids wanna sniff some glue All the kids want somethin' to do ) 1,2,3,4 [']['][']['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasztetowa [i][i][i] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 22:53 [i][i][i] Odpowiedz Link Zgłoś
pixl Re: Zmarł Johnny Ramone z The Ramones 16.09.04, 23:11 ...dalej kocham Clash, ciągle lubie Ramones... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
p.sewruk Re: Zmarł Johnny Ramone z The Ramones 18.09.04, 01:54 kurwa właśnie obejrzalem rude boy jestem po 7 piwach i dalej kocham clash - kurde niesamowicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobber Re: Zmarł Johnny Ramone z The Ramones IP: *.magma / *.magma-net.pl 16.09.04, 23:23 too tough to die... chcialo by sie powiedziec Joey, Dee Dee, Johny - dzieki za to co nam zostawiliscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5zyder<@ Mnie to nie obchodzi IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 17.09.04, 00:44 Zmarła jakaś zapijaczona ciota. Odpowiedz Link Zgłoś
a.iwan Re: Mnie to nie obchodzi 17.09.04, 23:15 Jesli nie znasz ich muzy prosty czlowieku,nie wypowiadaj sie i wypierdalaj na dyskoteke,fuck off!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5zyder<@ Może nadajcie jakiejś ulicy w stolicy IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 17.09.04, 00:53 imię tego fajfusa? Np.: ul. Zapijaczonego Fajfusa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffrost Re: Zmarł Johnny Ramone z The Ramones IP: *.ny325.east.verizon.net 17.09.04, 07:07 To naprawde smutna wiadomosc ..ale zawsze zostanie muzyka ramones..spoczywaj w pokoju Johnny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bawmorda Re: Zmarł Johnny Ramone z The Ramones IP: *.ostrowiec.sdi.tpnet.pl 17.09.04, 09:06 To chyba już trzeci z Ramonesów się przeprowadza... Co się z wami dzieje, chłopaki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolec Re: Zmarł Johnny Ramone z The Ramones IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 09:43 Adio Amigo ! Umarł Król ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo O tak, 'I wanna be sedated' to zajebisty kawalek ! IP: 195.205.44.* 17.09.04, 10:13 Szkoda,ze chlopaki juz nie zagraja. Grali naprawde rajcownego rocka z biglem.A kawalek 'I wanna be sedated' rozwala. Teledysk tez jest super! Full respect ! ['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: różowepantofelki Re: O tak, 'I wanna be sedated' to zajebisty kawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 22:00 Płakałam cały tydzień, a teraz popłaczę sobie w sieci. Juz kurde nie ma prawdziwych CHŁOPAKÓW, którzy grają prawdziwe dźwięki. Została nam tylko nowa rockowa rewolucja. Dobrze, że są taśmy. POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH SŁUCHAJĄCYCH RAMONSÓW. Odpowiedz Link Zgłoś