Dodaj do ulubionych

Nowa płyta Nigela Kennedy'ego "Vivaldi II"

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 18:57
jaki jest taki jest, ale riders on the storm w jego interpretacji zwala z nog
za kazdym razem
Obserwuj wątek
    • Gość: góral Nigel Kennedy gra w Jaworkach 25/26.X! IP: *.tvp.pl 17.10.04, 00:02
      Szczawnica - Jaworki, "Muzyczna Owczarnia"
      25 października 2004, poniedziałek - godzina 20.00
      Nigel Kennedy z zespołem Jarka Śmietany
      26 października 2004, wtorek - godzina 20.00
      Nigel Kennedy + niespodzianka
      • Gość: Hoe Re: Nigel Kennedy gra w Jaworkach 25/26.X! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 21:36
        tylko jakie ceny biletow sa, ja wysiadam uncertain
    • Gość: burro A jak można ją zdobyć (płytę)? nt IP: *.aster.pl 17.10.04, 12:21
    • Gość: chris Re: Nowa płyta Nigela Kennedy'ego "Vivaldi II" IP: *.if.uj.edu.pl 18.10.04, 11:32
      Naprawde zabawny jest ten pseudoobiektywny komentarz, w ktorym o opinie prosi
      sie czlowieka, przedstawianego uprzednio jako jednego z "rywali medialnych"
      Kennedy'ego. I - niespodzianka, niespodzianka - rywal go nie chwali, tylko
      stwierdza, ze "muzycznie nie szokuje". Nie jestem muzykologiem, ale do
      przekonania mnie, ze "Wlosi graja lepiej niz Kennedy" wypadaloby chyba uzyc
      lepszych argumentow...
      • Gość: rea Re: Nowa płyta Nigela Kennedy'ego "Vivaldi II" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 15:32
        Zgadzam się z Tobą, Kennedy jest, jak dla mnie, po prostu rewelacyjny, zapewne
        niepokorny i kontrowersyjny, ale to mistrz skrzypiec. Byłam w sierpniu na
        koncercie w Jaworkach, gdzie grał Bacha i Bartoka solo, później w towarzystwie
        fortepianu zagrał żywiołowo jeszcze tańce Bartoka i następnie, jakby było mało,
        jazzowanie w towarzystwie Jarka Śmietany i jego muzyków, występ trwał około 4
        godzin za jedyne 100 zł. Wybieram się 22 października na kolejny koncert,
        chociaż nie do Jaworek a szkoda, bo warto i żadni _krytycy_ nie będą decydować
        o tym co mi się podobasmile
    • perli a 19.10.04, 12:32
      ja, kiedy usłyszałam -light my fire- to się zakochałam...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka