Gość: mada IP: *.setupsys.com.pl 26.04.02, 08:59 Czy nie uważacie, że Edyta Górniak jest piękna i super śpiewa? Dla mnie jest najcudowniejszą piosenkarką na świecie i uważam że jest niedoceniona na rynku światowym. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krasnoludek1 Re: EDYTA GÓRNIAK 26.04.02, 11:02 Nie, nie uważam aby była piękna i dobrze śpiewała. Jest zmarnowanym talentem - banalna kopia innych. Jej ostatnie występy - położenie większego nacisku na mowę ciała)), upodobnienie sie tym samym do "gwiazd z zachodu" w epatowaniu za przeproszeniem tyłkiem a nie twórczością są tego najlepszym przykładem pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: EDYTA GÓRNIAK IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 12:11 O tym, że jest świetną wokalistką udowodniła chociażby występem z Carrerasem, w którym wypadła znacznie lepiej niż Natalia Kukulska (przepraszam jeśli uraziłem fanów Natalii). Ale niestety czegoś jej brakuje i dlatego nie może przebić się na światowy rynek muzyczny. Myślę, że upodabnianie się do gwiazd typu K.Minogue nie jest dla niej najlepszym rozwiązaniem (ale może się mylę). A konkurowanie z takimi divami jak W.Houston czy M.Carey to nie lada wyzwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: EDYTA GÓRNIAK IP: *.chorzow-srodmiescie.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 12:48 Jest bardzo ladna i dziwni sa ci ktorzy to bagatelizuja. Przeciez lepiej sie czlowiekowi robi jak sie patrzy na piekna kobiete a nie na karakana. Glos ma b.dobry tylko ten ciagly brak oczywistego przeboju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregkor Re: EDYTA GÓRNIAK IP: 195.94.205.* 26.04.02, 14:15 o czym wy piszecie, zastanówcie sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S-Bek Re: EDYTA GÓRNIAK IP: *.pool.mediaWays.net 26.04.02, 14:18 Edytka stoczyla sie i to bardzo... polskie piosenki na jej najnowszej plycie sa zrobione na "odwal sie". Z angielskimi jest podobnie - tu teksty rownaja disco polo. Biedaczka ratuje sie wystepujac nago... no coz taki los. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: EDYTA GÓRNIAK IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 27.04.02, 13:35 Edyta jest świetna o nowa płyta tylko bardzo dobra !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luthien chyba was pogielo IP: *.devs.futuro.pl 27.04.02, 14:11 z tą Edytą Górniak. Moim zdaniem jest beznadziejna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: chyba was pogielo IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 27.04.02, 14:16 Chyba Ciebie pogięło !!! to ty jesteś beznadziejny i w dodatku DEBIL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: chyba was pogielo IP: *.dip.t-dialin.net 27.04.02, 15:10 po co sie wyzywac??? edyta g. jest szczerze mowiac nieco nudnawa..widac ze jej repertuar to mieszanka.. jesli chodzi o urode to moze sie podobac, jej glos tez moze sie podobac..ale cos nie ma szczescia by sie przebic...i tak pewnie juz pozostanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luthien debil? IP: *.devs.futuro.pl 28.04.02, 12:25 hmmm... No nie wiem, kto tu jest debilem. Widac, ze nie czytales "Wladcy Pierscieni", bo bys sie dowiedzial, ze Luthien byla kobietą!!!!!!!!!!! Kondolencje z tego powodu. Poza tym, to slon Ci chyba na ucho nadepnal. Takiego disco sluchac. Wez chlopie lepiej siegnij po muzyke alternatywną i nie kwas sie lepiej z tą Edytą. POgraj na pianinie, moze rozum Ci wrooci. Uszanowanie. Luthien/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek DO LUTHIEN !!! IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 29.04.02, 08:52 Władcy pierścieni nie oglądałem, bo to gówno. I bez grania na pianinie mam rozumu więcej niż ty, ale pogram dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luthien DO MACKA!!! IP: *.devs.futuro.pl 30.04.02, 16:28 Ale kto tu moowi o ogladaniu "Wladcy"? Warto przeczytac, zwlaszcza w oryginale, panie Zlosniku. Swoją drogą zastanawiam sie, ile wlasciwie masz lat. Bo Edytki moze sluchac tylko chlop, ktoory ma 12-15 lat (wspaniale doglębne, metafizyczne, transcendentalne teksty, kosmiczna psychodelia wręcz, same metafory). Ja mam 18 lat i wiem, co jest kiczem, a co nie. Ej, ale wlasciwie czego ja sie z Tobą kłooce. Kazdy moze miec swooj wlasny gust... POzdrawiam mlodszego kolege! ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
bigbrada Re: EDYTA GÓRNIAK 27.04.02, 15:28 Edyta jest atrakcyjna, nie da się ukryć. Natomiast co gorsza nie da się ukryć też jej fatalnego akcentu kiedy śpiewa po angielsku. I tu ciekawostka-jej piosenka została wykorzystana do reklamy firmy ubezpieczeniowej Allianz w Niemczech. Ta sama piosenka reklamuje Allianz w UK, ale zmieniono wokalistkę, znacznie słabszą, ale bez akcentu. Dodatkowo w Niemczech też jeżeli teraz pokazują tą reklamę to już bez niej- ta reklama ma hasło "promise is a promise" czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: EDYTA GÓRNIAK IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.04.02, 00:28 Czy to ten obiekt reklamowy, na którym jakaś firma chwali się jakością swoich plastrów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saluto Re: EDYTA GÓRNIAK IP: 212.191.129.* 30.04.02, 15:37 Gość portalu: Sasza napisał(a): > Czy to ten obiekt reklamowy, na którym jakaś firma chwali się jakością swoich > plastrów? Jakich plastrów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luthien Re: EDYTA GÓRNIAK IP: *.devs.futuro.pl 30.04.02, 16:34 Na rozdaniu Wiktoroow (czy tam czegos, nie pamietam juz) miala na sobie takie fioletowe strzępy (bo ubraniem tego nazwac nie mozna). Te strzepy nie zakrywaly niczego, tak wiec bylo widac specjalne plasterki podtrzymujace piersi. Poza tym miala zoolte majty, sprawiajace wrazenie, jakby cos w nich ukrywala: czytaj "byla mezczyzną". To zdjecie jest na okladce numeru sprzed kilku tygodni "POlityki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paxon Re: EDYTA GÓRNIAK IP: *.zlo.cxt.pl 30.04.02, 22:02 Uroda.. no coz zalezy dla mnie przecietna. Glos -to fakt ma bardzo dobry ale takich jak ona w samej Europie sa dziesiatki... A ze ostanio polozyla DUZy nacisk na mowe ciała... no coz idzie za swiatowymi trendami. ja tylko czekam az bedzie sie spiewac nago... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: EDYTA GÓRNIAK IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 30.04.02, 22:55 Gość portalu: Paxon napisał(a): ja tylko czekam az bedzie sie spiewac nago... W takim przypadku to poświęciłbym się nawet i poszedł na jej koncert. Zadbał bym też o to aby zająć miejsce blisko sceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek DO LUTHIEN !!! IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 01.05.02, 13:03 Rzeczywiście, nie ma o co się kłócić. Każdy człowiek jest inny, słucha innej muzyki. Ja lubię Górniak, ty nie. Być może ty słuchasz czegoś czego ja nie lubię. Aha, i mam 17 lat, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś