Dodaj do ulubionych

Co faceci widza w Britney?

IP: 195.41.66.* 03.11.04, 12:30
Patrze tak na nia, wielka dupa, grube uda, szeroki nos z malymi jak u swinki
dziurkami, pospolita geba jak u corki Leppra. Gdyby zdjac z niej pacynke
nakladana pieczolowicie przez godzine kazdego ranka to bylaby niezla Kaska z
kasy w Biedronce. A faceci glupieja. Lopez tez ma wielkie dupsko i udasy ale
przynajmniej jakas tam twarz. A ta Britney? Koszmar, po prostu koszmar. I
zeby jeszcze spiewac umiala? Ale gdzie tam. Dno, po prostu dno. Faceci to
idioci.
Obserwuj wątek
    • Gość: ajron men Re: Co faceci widza w Britney? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 12:57
      bo nie ważne jak człowiek wygląda tylko to co nosi w sercu, faceci o tym wiedzą
      a niektóre kobiety nie i dlatego mają tych pierwszych za idiotów hehe
      • stephanie_s Re: Co faceci widza w Britney? 04.11.04, 18:31
        nie wiem co faceci w niej widzą mój w kazdym razie twierdzi ze ona wygląda jak
        diplodok....
    • Gość: agnes Re: Co faceci widza w Britney? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 13:45
      pamietaj ze zlosc pieknosci szkodzi...
    • Gość: stell Re: Co faceci widza w Britney? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 14:08
      Masz chyba jakiś kompleks - może jesteś bardzo niezgrabna, masz gębę maszkarona
      albo szybko odrastające wąsy?
    • Gość: ivan Re: Co faceci widza w Britney? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 14:46
      heh, współczuję Ci tych facetów z Twojego otoczenia, naprawdę nie znasz innych??
    • Gość: DM Re: Co faceci widza w Britney? IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 03.11.04, 15:41
      Meskie postrzeganie seksualnosci znacznie rozni sie od damskiego (inne hormony,
      inna anatomia). Nazywanie tej odmiennosci idiotyzmem jest niepowazne, to tak
      jakbys stwierdzila, ze facet to mutant - bo ma penisa, a ty takiego czegos nie
      posiadasz.
      • Gość: BUNCH Re: Co faceci widza w Britney? IP: w3cache.* / *.2-0.pl 03.11.04, 15:46
        CUDOWNY BIUST...
    • Gość: zielona milka Re: Co faceci widza w Britney? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 16:18
      Oj, chyba Britney ciebie skrzywdziła. A temu winne są media. Twoi koledzy
      wyrosną z tego.
      A na córkę Leppera bardziej nadaje się Paris Hilton.
      • Gość: ajron men Re: Co faceci widza w Britney? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 16:34
        a to czemu?
        • Gość: zielona milka Re: Co faceci widza w Britney? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 17:52
          Bo ma podobny schemat twarzy tongue_out
          • Gość: ajron men Re: Co faceci widza w Britney? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 18:33
            ale lepsze klipy kręci
    • humbak Re: Co faceci widza w Britney? 03.11.04, 16:40
      Nie wiem jak reszta facetów, ale w tej chwili zauważam jej istnienie jedynie przy okazji takich wątków. Kiedyś to jej nawet współczułem. Typowa popgwiazdka nagle stała się ulubionym celem ataków pseudo ambitnych artystów typu Eminema i Freda Dursta... A potem przestałem rejestrować fakt jej istnieniasmile
    • mokrypies Re: Co faceci widza w Britney? 03.11.04, 22:47
      Wiesz co, Zuzia? Co oni w niej widzą to widzą, i to jest ich zasrany biznes. Ja
      się zastanawiam, jaki TY problem z tym masz?
      Mon dieu, i jak tu się nie śmiać z kobiet?
    • Gość: RRR Re: Co faceci widza w Britney? IP: 62.121.129.* 05.11.04, 15:05
      łądna zgrabna może się podobać
    • Gość: Blondie Re: Co faceci widza w Britney? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 06.11.04, 01:45
      wez sie odwal od Britney, masz jakies zachwiania psychiki ze tak na nia
      najezdzasz? ciekawe czy milo by ci byl;o jakby ciebie ktos tak opisal! umyj
      pachy zenek zamiast wypisywac glupoty na kompie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka