Gość: Wojtek IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 27.04.02, 18:17 Tak czy nie ?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dark Re: UWIELBIAM KASIĘ KOWALSKĄ A WY ???????????????????? IP: *.toya.net.pl / 10.0.216.* 01.05.02, 10:26 NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NAWIDZE POLSKICH WOKALISTEK SĄ BEZNADZIEJNE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aimarek Re: UWIELBIAM KASIĘ KOWALSKĄ A WY ???????????????????? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.02, 11:33 Nieprawdziwa, nienaturalna, wtórna, nieciekawa. Takie moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Do Ajmarek !!! IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 01.05.02, 12:59 W czym objawia się jej: nieprawdziwość, nienaturalność, wtórność, nieciekawość, chętnie poznam twoje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aimarek Re: Do Ajmarek !!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.02, 14:45 Gość portalu: Wojtek napisał(a): > W czym objawia się jej: nieprawdziwość, nienaturalność, wtórność, nieciekawość, > > chętnie poznam twoje zdanie. W czym się objawia? No chyba w muzyce jaką proponuje. Uważam, że ta muzyka jest nieciekawa i mało oryginalna. Teksty są banalne, warstwa muzyczna również. Z tą nieprawdziwością może i przesadziłem, bo wiadomo, że każdy wykonawca przekazuje w swej twórczości to, co mu "w duszy gra". A że Kasi Kowalskiej gra niewiele to inna sprawa. Jest to moje prywatne, subiektywne zdanie. I jeszcze prośba: postaraj się nie przekręcać mojego nicka, oki? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Aimarek - nie będę przekręcał !!! IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 01.05.02, 19:48 Nie bedę. Nie zgodzam się z tobą, ale każdy człowiek jest inny, lubi inną muzykę, i każdy ma swoje zdanie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aimarek Re: Aimarek - nie będę przekręcał !!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.02, 22:50 Gość portalu: Wojtek napisał(a): > Nie bedę. Nie zgodzam się z tobą, ale każdy człowiek jest inny, lubi inną > muzykę, i każdy ma swoje zdanie. Pozdrawiam Zgadzam się w całej rozciągłości. Również pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: UWIELBIAM KASIĘ KOWALSKĄ A WY ???????????????????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.02, 14:02 NIE!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my Re: UWIELBIAM KASIĘ KOWALSKĄ A WY ???????????????????? IP: 213.25.168.* 01.05.02, 14:44 a my nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: UWIELBIAM KASIĘ KOWALSKĄ A WY ???????????????????? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 01.05.02, 18:22 jej pierwsza płyta była jeszcze do zniesienia, reszta jest do niczego - marna komercja i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: UWIELBIAM KASIĘ KOWALSKĄ A WY ???????????????????? IP: *.wave.net.pl 01.05.02, 22:34 a ja tak. od samego poczatku. n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek DO NADJA !!! IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 02.05.02, 14:13 W końcu jakaś osoba którą ja lubi, bo już myślałem że nikt jej nie lubi i zastanawiałem się kot kupił ponad 50 tys. egzemplarzy jej ostatniej płyty. Odpowiedz Link Zgłoś