Dodaj do ulubionych

UWIELBIAM KASIĘ KOWALSKĄ A WY ????????????????????

IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 27.04.02, 18:17
Tak czy nie ??????
Obserwuj wątek
    • Gość: dark Re: UWIELBIAM KASIĘ KOWALSKĄ A WY ???????????????????? IP: *.toya.net.pl / 10.0.216.* 01.05.02, 10:26
      NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NAWIDZE POLSKICH
      WOKALISTEK SĄ BEZNADZIEJNE
      • Gość: aimarek Re: UWIELBIAM KASIĘ KOWALSKĄ A WY ???????????????????? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.02, 11:33
        Nieprawdziwa, nienaturalna, wtórna, nieciekawa. Takie moje zdanie.
        • Gość: Wojtek Do Ajmarek !!! IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 01.05.02, 12:59
          W czym objawia się jej: nieprawdziwość, nienaturalność, wtórność, nieciekawość,
          chętnie poznam twoje zdanie.
          • Gość: aimarek Re: Do Ajmarek !!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.02, 14:45
            Gość portalu: Wojtek napisał(a):

> W czym objawia się jej: nieprawdziwość, nienaturalność, wtórność, nieciekawość,
            >
            > chętnie poznam twoje zdanie.

W czym się objawia? No chyba w muzyce jaką proponuje. Uważam, że ta muzyka jest
            nieciekawa i mało oryginalna. Teksty są banalne, warstwa muzyczna również. Z tą
            nieprawdziwością może i przesadziłem, bo wiadomo, że każdy wykonawca przekazuje
            w swej twórczości to, co mu "w duszy gra". A że Kasi Kowalskiej gra niewiele to
            inna sprawa. Jest to moje prywatne, subiektywne zdanie.
            I jeszcze prośba: postaraj się nie przekręcać mojego nicka, oki? Z góry dziękuję.

• Gość: Wojtek Aimarek - nie będę przekręcał !!! IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 01.05.02, 19:48
              Nie bedę. Nie zgodzam się z tobą, ale każdy człowiek jest inny, lubi inną
              muzykę, i każdy ma swoje zdanie. Pozdrawiam
              • Gość: aimarek Re: Aimarek - nie będę przekręcał !!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.02, 22:50
                Gość portalu: Wojtek napisał(a):

> Nie bedę. Nie zgodzam się z tobą, ale każdy człowiek jest inny, lubi inną
                > muzykę, i każdy ma swoje zdanie. Pozdrawiam

Zgadzam się w całej rozciągłości. Również pozdrawiam.

• Gość: g Re: UWIELBIAM KASIĘ KOWALSKĄ A WY ???????????????????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.02, 14:02
      NIE!!!!!!!!!!!!
      • Gość: my Re: UWIELBIAM KASIĘ KOWALSKĄ A WY ???????????????????? IP: 213.25.168.* 01.05.02, 14:44
        a my nie...
        • Gość: saunne Re: UWIELBIAM KASIĘ KOWALSKĄ A WY ???????????????????? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 01.05.02, 18:22
          jej pierwsza płyta była jeszcze do zniesienia, reszta jest do niczego - marna
          komercja i tyle...
    • Gość: nadja Re: UWIELBIAM KASIĘ KOWALSKĄ A WY ???????????????????? IP: *.wave.net.pl 01.05.02, 22:34

a ja tak.
      od samego poczatku.

n.
    • Gość: Wojtek DO NADJA !!! IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 02.05.02, 14:13
      W końcu jakaś osoba którą ja lubi, bo już myślałem że nikt jej nie lubi i
      zastanawiałem się kot kupił ponad 50 tys. egzemplarzy jej ostatniej płyty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka