Dodaj do ulubionych

zaskoczenie inne niz sklepowe;-)

17.11.04, 00:53
poszlam dzis do dentysty
pomijam juz ten caly super nowoczesny sprzet w jaki gabinet byl wyposazony
wizyta godzine trwala, glownie ogladanie i diagnozowanie

ale dentysci nie powinni byc tacy mlodzi i przystojni!!!
to skandal i to rozpraszajaco - stresujace jest!!

najlepszymi dentystami sa zdecydowanie kobietywink))))))))))
Obserwuj wątek
    • humbak Re: zaskoczenie inne niz sklepowe;-) 17.11.04, 01:01
      Popieram!smile A tak poważnie, to ja jak dotąd nie trafiłem na męskiego. A moja do niedawna stała dentystka śpiewała podczas wiercenia (nuciła właściwie). To jakby znieczulenie chyba byłosmile
      A z innych zdziwień niesklepowych: rozpruli nam niedawno okolice. Niby nic dziwnego, ale już jest zaszyta. Rury zółciutkie w grunt wetkli i zaszyli. Jeszcze są blizny, ale wkrótce je zamaskują pewniesmile
      • mallina Re: zaskoczenie inne niz sklepowe;-) 17.11.04, 01:42
        to u mnie widze jak w dupnym betonowym dole(cos jak ogromny basen), w ciagu
        dwoch miesiecy zbudowano 5 dzwigow-wielkoludow i one napieprzaja od brzasku do
        poznej nocy, juz uksztaltowalno podziemne parkingi, parter, robi sie
        pietro..tempo jest jak dla mnie blyskawiczne..jak wrocilam po tygoniu
        nieobecnosci to przezylam maly szok..
        maja to byc trzy domy i szklany budynek dla banku
        a w PL, w rodzinnym miescie czwarty rok w samym centrum stercza jakies zbrojenia
        a tablica informacyjna dumnie obwieszcza"tu stanie nowoczesny dom"..
        • h8red Re: zaskoczenie inne niz sklepowe;-) 17.11.04, 08:20
          mallina napisała:

> tablica informacyjna dumnie obwieszcza"tu stanie nowoczesny dom"..

Może czekają aż ktoś zaprojektuje coś naprawdę nowoczesnego??? smile))
          • mallina Re: zaskoczenie inne niz sklepowe;-) 17.11.04, 08:28
            jeszcze pare lat i bedzie to zabytekwinki tak byloby w sumie lepiej, bo glowna
            ulica w Chorzowie to raczej stare kamienice, a zaczatek tego nowego domu stoi na
            placu przy starym kosciele
            prawde mowiac mogliby rozebrac ta zaczeta budowle i posadzic tam drzewa
        • humbak Re: zaskoczenie inne niz sklepowe;-) 17.11.04, 23:51
          Mam pytanie, które może wymagać trudnej odpowiedzi. A jakie Wy tam grunty macie? Wybacz- zboczenie zawodowesmile (a właściwie jeszcze naukowewink)
          • mallina Re: zaskoczenie inne niz sklepowe;-) 18.11.04, 00:15
            kurde moze sie i domyslam o co Ci chodzi a moze sie okazac iz domyslam sie zle..
            wink))
            wiec wrzucam strone o tym co sie kolo mojego domu buduje, strona tylko po
            niemiecku..

www.solitaire-elegance.de/impressionen/impressionen.html
            nie mam pojecia czy bedzie Cie satysfakcjonowalawink))))))
            • humbak Re: zaskoczenie inne niz sklepowe;-) 18.11.04, 01:26
              Mało prawdopodobne, by tu to podali. Z tym że jeśli to jest budynek wysokościowy, to z fundamentami jest trochę zabawysmile Jeśli są garaże, to też trochę jest zabawy o ile się nie mylę. Poza tym możliwe, że podłoże wymagało jakicś dodatkowych zabiegów. No. Góra to już szybko idziesmile
              • mallina Re: zaskoczenie inne niz sklepowe;-) 18.11.04, 01:47
                to se kliknij w link co wczesniej podalam to te domy zobaczysz
                budynki wszystkie tak samo wysokie musza byc, tylko szklany bank szpicem bedzie
                wystawal nieco..
                prawde mowiac pojecia nie mam jak oni to chca pomiescic..
                fundament sobie juz byl, ale firma co go zrobila kiedys tam(czyli w czasie jak
                ja tu nie mieszkalam) splajtowala i taki betonowy wielki basen rok stal
                no a teraz idzie jak po masle!!!garaze na pewno beda, moj dom tez ma podziemne
                wiec te nowe tez beda miec.
                pedza z robota wiec pietra powinny byc lada momentsmile
                • humbak Re: zaskoczenie inne niz sklepowe;-) 18.11.04, 02:06
                  Patrzyłem, patrzyłem... wygląda obiecującosmile A dobry beton im starszy tym lepszysmile Jak winosmile
                  • mallina Re: zaskoczenie inne niz sklepowe;-) 18.11.04, 02:38
                    no patrz o tym starym betonie to nie wiedzialamwink)))
                    a wygladac beda podobnie jak te co juz stoja
                    ogolnie budowa mi nie przeszkadza, pomijajac fakt ze rankiem robia halas
                    akurat moje okna nie sa calkiem na przeciw tej budowy, ale jak wyjde na balkon
                    to widze jak sie uwijaja..
                    jak na razie zadnych kurw nie slyszalam wiec polskich budowlancow ni ma
                    • humbak Re: zaskoczenie inne niz sklepowe;-) 18.11.04, 02:56
                      A jakieś szajsy i ferpistdisie były? Bo może i Niemców tam brak. Jakie wschodznie ludy mogą robić. Nie znam przekleństw w sanskryciesmile
                      • mallina Re: zaskoczenie inne niz sklepowe;-) 20.11.04, 00:29
                        ostatnio tak mocno wieje ze nie slysze co gadajawink)))))))))
      • janek0 Re: zaskoczenie inne niz sklepowe;-) 17.11.04, 11:20
        humbak napisał:

> Popieram!smile A tak poważnie, to ja jak dotąd nie trafiłem na męskiego. A moja do
        > niedawna stała dentystka śpiewała podczas wiercenia (nuciła właściwie). To jak
        > by znieczulenie chyba byłosmile

heh, znaczy umiala spiewac. bo jakby nie umiala, to by bylo wrecz przeciwnie smile
        • humbak Re: zaskoczenie inne niz sklepowe;-) 17.11.04, 23:49
          Ja nie narzekałem. Poza tym to robiło taką swojską atmosferęsmile Zapominało się o tym obracającym się, metalowym elemencie w zębie piszczącymsmile
          • mallina Re: zaskoczenie inne niz sklepowe;-) 18.11.04, 00:16
            u dentysty to powinni dawac walkmana!!
    • mallina znalazlam na FH 18.11.04, 01:17
      moto.allegro.pl/show_item.php?item=34891152
      • jack9 Re: znalazlam na FH 18.11.04, 14:49
        A propos dentysty - zaskoczyłem sie że pokazywał mi moje zęby na płaskim
        ekranie zainstalowanym na wprost fotela równocześnie trzymając w ręku kamerę
        wielkości ołówka a podczas borowania zapuścił na tym ekranie MTV - chyba to
        skutkuje - nic nie bolało
        • mallina Re: znalazlam na FH 20.11.04, 00:29
          o tak, tez mialam ten ekran i rozne rzeczy tam ogladalam, potem i moje uzebienie
          wystapilo jako grafika z oznaczeniami kolorowymi..
          a wszystko pan dentysta wyjasnil wyraznie po niemieckusmile))))))))))))))))))))))))
    • humbak To radio nie przestaje mnie zaskaczać. 15.12.04, 00:43
      Różne rzeczy wiedziałem odnośnie audycji w moim ulubionym radiu- Jazz, ale to przegięcie pały. Wiedziałem że audycje prowadzą Ptaszyn, Tymon, Brodowski. I poza ostatnim jakoś mnie to nie cieszyło. Nie to stantowiło o sile radia. Dziś w końcy poświęciłem im znów więcej czasu, gapię się w ramówkę, a tu opad szczeny. W piątek audycję This is Jazz prowadzą Urbaniak i Karolak. No to już za wiele!
      • jack9 Re: To radio nie przestaje mnie zaskaczać. 15.12.04, 01:04
        humbak napisał:

> Różne rzeczy wiedziałem odnośnie audycji w moim ulubionym radiu- Jazz, ale to
        p
        > rzegięcie pały. Wiedziałem że audycje prowadzą Ptaszyn, Tymon, Brodowski. I
        poz
        > a ostatnim jakoś mnie to nie cieszyło. Nie to stantowiło o sile radia. Dziś w
        k
        > ońcy poświęciłem im znów więcej czasu, gapię się w ramówkę, a tu opad
        szczeny.
        > W piątek audycję This is Jazz prowadzą Urbaniak i Karolak. No to już za wiele!

e tam -jakby Majls Dejwis prowadził to bym sie zdziwił a tak to co
        wielkiego....wink

• humbak Re: To radio nie przestaje mnie zaskaczać. 15.12.04, 11:46
          E tam! Gdzie jakiemuś Davisowi do Urbaniaka z Karolakiem?!wink
          Poważnie to chyba bym zawału dostałsmile
    • mallina dot. FM 19.12.04, 19:47
      kopiko44 to chyba inne wcielenie haribo..

tylko czekac a pojawi sie jakis mentos, nimms i cala masa innych slodkoscibig_grinDD
      • humbak Re: dot. FM 19.12.04, 20:24
        Bie. Haribo był jeden. Tako rzekłem.
        Mnie bardziej zdziwił wpis pewnego znanego wszystkim pana w wątku redakcyjnym. O tegosmile
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=18667651&a=18673039
    • h8red Mój discman dziś... wykazał się czarnym humorem 20.12.04, 08:46
      Jak zwykle wyszedłem sobie na uczelnię i jak zwykle słuchawki do uszu, a potem
      play. Jednakże dziś discman rzucił mi wyzwanie!!! Miałem ochotę na coś lekkiego
      i włożyłem płytke Mike & The Mechanics "Beggar on a beach of gold". Płyty, które
      znam lubię posłuchac w kolejności przypadkowej i dlatego wybrałem opcję
      "szuflowania". Cóż... pierwszy kawałek jaki się wylosował miał zabawny tytuł...
      "Going, going home".
    • humbak Zdziwienie+ pytanie 01.01.05, 01:53
      Natkłem się wczoraj na ciekawy wynalazek. Guma do żucia Wrigley's Orbit Professional.
      I teraz pytanie. Czy mogę się uznać za zawodowego studenta i ją sobie żuć, czy muszę poczekać aż podejmę jakąś nowrmalną pracę zarobkową?
    • aasiek Re: zaskoczenie inne niz sklepowe;-) 01.01.05, 01:56
      mallina napisała:
      > ale dentysci nie powinni byc tacy mlodzi i przystojni!!!
      > to skandal i to rozpraszajaco - stresujace jest!!
      >
      A niektóre dentystki maja stanowczo za przystojnych pacjentów, którzy nie
      wiadomo jak się nazywają... sad
      • jack9 Re: zaskoczenie inne niz sklepowe;-) 02.01.05, 22:53
        Zaskoczenie nr1. Jadę ze wsi do Wawy i potykam się na ulicy na poetkę Julię
        Hartwig, pewnego polityka, panią z TV, muzyka z zespołu Kult - jednego dnia !!!
        Wielki swiat kurka wodna...
        Zaskoczenie nr2. w testach maturalnych Oxfordu tekst dotyczący zespołu Sigur
        Ros - młodzi to mają teraz dobrze kurka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka