Gość: Redakcja Porcys IP: *.acn.waw.pl 29.11.04, 04:09 Witam. Serwis muzyczny Porcys (www.porcys.com) otworzył forum. Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kicek Re: Forum Porcys IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 08:54 Nie, dzięki, nie jestem tak ęląkwętny jak wasi pisarze Za wysokie progi na moje nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krisss Re: Forum Porcys IP: *.elblag.dialog.net.pl 29.11.04, 09:06 pewnie, po co nam to, jeszcze nas nazwą empetrójkowymi ciotami albo jeszcze gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jucy Re: Forum Porcys IP: *.gwo.pl 29.11.04, 10:03 troche sie boje,ze po jakims wpisie moglibyscie mnie wysledzic po adresie IP i dorwac moja rodzine... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corleone Re: Forum Porcys IP: *.man.poznan.pl 29.11.04, 15:06 Dziękuję, nie korzystam z takich świątecznych promocji. Zresztą z dwojga złego wolę sektę niż mafię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Forum Porcys IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 29.11.04, 15:12 Chyba nie będę tam pisywał bo jeszcze niechcący wyda się że słucham metalu i z tego powodu zostanę okrzyknięty prymitywem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Forum Porcys IP: *.bphpbk.pl 29.11.04, 16:14 Amerykańskim kierowcą ciężarówki (vide recenzja St.Anger) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Forum Porcys IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 29.11.04, 19:38 Gość portalu: nikka napisał(a): > Amerykańskim kierowcą ciężarówki (vide recenzja St.Anger) Ewentualnie głuchym prostakiem, niezdolnym do czegokolwiek innego, niż jednostajne rzucanie cielskiem (nie do rytmu zresztą). Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_63 Dzieki, innym razem 29.11.04, 16:18 Poczytalem troche i stwierdzilem, ze to jednak nie w porzadku ze recenzje pisza ludzie ktorzy nie znaja sie na muzyce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redakcja Porcys [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 17:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RunDLL32 Re: Forum Porcys IP: 195.245.217.* 30.11.04, 15:13 Wy jesteście zajebiści, a ja nie. Nie popełniajmy mezaliansu. Odpowiedz Link Zgłoś