Dodaj do ulubionych

szukam kaset dr hackenbusha !!!!!!!!!

IP: *.warszawa.ec.pl 09.05.02, 10:01
Czy ktos moze mi powiedziec czy istnieje takie miejsce w Wwie, gdzie mozna
kupic kasety z koncertu dr hackenbusha. Kiedys wyszly takie dwie kasety, ale to
bylo dawno temu.... Jesli tak to prosze o wiadomosc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: szukam kaset dr hackenbusha !!!!!!!!! IP: 213.76.41.* 09.05.02, 13:25
      A ja szukam kaset dr Frankensteina.
    • Gość: kruk Re: szukam kaset dr hackenbusha !!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 13:44
      szczerze mówiąc to wątpię żebyś dostał te kasety w oficjalnym obiegu, goście
      dostali za to wyroki więc chyba raczej ciężko iść do sklepu i tak po prostu
      sobie to kupić. chyba że nie mówimy o tym samym drze Hackebushu.
      pozdr.
      • Gość: darkowaw Re: szukam kaset dr hackenbusha !!!!!!!!! IP: *.warszawa.ec.pl 10.05.02, 11:19
        mowimy dokladnie o tym samym i chodzi mi oczywiscie o sprzedaz na 'lewo'

Gość portalu: kruk napisał(a):

> szczerze mówiąc to wątpię żebyś dostał te kasety w oficjalnym obiegu, goście
        > dostali za to wyroki więc chyba raczej ciężko iść do sklepu i tak po prostu
        > sobie to kupić. chyba że nie mówimy o tym samym drze Hackebushu.
        > pozdr.

• Gość: kruk Re: szukam kaset dr hackenbusha !!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 11:48
          "więc ja mu raz kosę w brzuch
          i dalej wiecie
          drugiej takiej kosy nie ma w całym świecie" smile))
          miałem to kiedyś nagrane na jakiejś stilonce ale niestety przepadłosad((
    • Gość: Crotalus Re: szukam kaset dr hackenbusha !!!!!!!!! IP: 157.25.121.* 10.05.02, 11:59
      Podobno owy doktor posuwał panienki na scenie podczas koncertów. To prawda?
      • Gość: kruk Re: szukam kaset dr hackenbusha !!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 12:08
        Gość portalu: Crotalus napisał(a):

> Podobno owy doktor posuwał panienki na scenie podczas koncertów. To prawda?

nie słyszałem o tym... coś mi się zdaje że to legenda ale....
        • Gość: Crotalus Re: szukam kaset dr hackenbusha !!!!!!!!! IP: 157.25.121.* 10.05.02, 12:25
          Gość portalu: kruk napisał(a):

> Gość portalu: Crotalus napisał(a):
          >
          > > Podobno owy doktor posuwał panienki na scenie podczas koncertów. To prawda
          > ?
          >
          > nie słyszałem o tym... coś mi się zdaje że to legenda ale....

Pewnie tak, chociaż ostatnio widziałem koncert jakiegoś ruskiego zespołu
          metalowego to po scenie latało stado gołych bab, a z nimi karzeł który próbował
          je przelecieć. O mało się nie posikałem ze śmiechu.
    • Gość: kruk Re: szukam kaset dr hackenbusha !!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 12:14
      a to się k... zdziwiłem!!! to jest w audiogalaxy!!!!
      • Gość: teddy Re: szukam kaset dr hackenbusha !!!!!!!!! IP: 62.233.138.* 10.05.02, 12:47
        To głosujmy na najlepszy utwór kakenbusza!
        Moje typy:
        1. Choć spotyka kutas mnie to nie kłania się (The Kinks)
        2. Było po ch..., k... (The Beatles)
        3. Nie ruszaj k... o nie (The Kinks)
        4. Bo jest po ch. k.... (The Rolling Stones)
        5. Więc ja mu kosę (The Beatles).

Wszystkie opowieści o Doktorze są mocno przesadzone. Kapela w
        swoim "obscenicznym" wcieleniu nie grała zbyt często na żywo (a może nawet w
        ogóle). Te oklaski, gwizdy i okrzyki, które słychać to wmiksowane reakcje
        kibiców Arki Gdynia i Lechii Gdańsk. Naprawdę!
        Polecam artykuł o zespole w kwietniowym i ostatnim numerze MACHINY.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka