Gość: terry IP: *.aster.pl 02.12.04, 23:22 Właśnie odkrywam ten zespół. Zamówiłem już sobie "Within A Realm Of A Dying Sun", jakie inne płyty polecacie? Bo nagrali tego od pyty! Które albumy możecie mi polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: meloman Re: Dead Can Dance IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 11:45 Wszystko! Ale "Within..." to szczyt formy! Jesli ci sie spodoba, to siegnij po solowe płyty Lisy Gerrard - to ten sam styl! Miłego słuchania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqqqqqqqqq Re: Dead Can Dance IP: *.tomaszow.sdi.tpnet.pl 03.12.04, 13:29 Witam. to przed Toba wiele wrażeń-DCD to muzyka niezwykła-zgadzam sie z przedmówca, ze warto siegnac po każdą z płyt z ich dorobku.ja ze swej strony moge szczególnie polecić:"Toward the Wihin"(koncert), "Spiritchaser", "Aion". www.deadcandance.digimer.pl - polecam. rzuc tez okiem na oficjalne strony mzyków. miłych wrażen podczas słuchania.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
koszatniczka Re: Dead Can Dance 03.12.04, 14:19 wszystko przed Toba! zazdroszcze Ci tego, choc lapie sie na tym, ze wciaz odkrywam cos nowego...zgadzam sie z Przedpiszacymi co do poleconych plyt, dodam moze jeszcze Into the Labirynth i the Serpent's egg. Brendan Perry wydal tez solowke ''Eye Of The Hunter'', tez piekna... no i niedlugo koncert! Odpowiedz Link Zgłoś