Dodaj do ulubionych

"Bellatrix"

IP: *.crowley.pl 05.12.04, 13:37
Czy ktoś słyszał może o "Bellatrix" Marcina Przybylskiego. Ostatnio widziałem
porozklejane w Warszawie plakaty zapowiadające recital tego aktora pod tym
właśnie tytułem. Czy waszym zdaniem warto wybrać się na ten recital???
Obserwuj wątek
    • Gość: Rea Re: "Bellatrix" IP: *.crowley.pl 05.12.04, 14:53
      Jest naprawdę super!!!!! Widziałam ten recital mniej więcej przed dwoma laty i
      chętnie wybiorę się jeszcze raz! Tylko gdzie i kiedy, bo ja nie widziałam
      jeszcze plakatów...
      • Gość: Andy Re: "Bellatrix" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 18:55
        Z tego co pamiętam - 16-go grudnia w Teatrze Małym. Godziny nie
        zarejestrowałem sad
      • Gość: kolona Re: "Bellatrix" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 19:24
        Czy Marcin Przybylski to ten, który zaśpiewał wczoraj "Natalie" w "Imienniku
        Dwójki" ?
        • Gość: kamassu Re: "Bellatrix" IP: *.crowley.pl 06.12.04, 22:32
          Ten sam! Wszystko o Marcinie możecie przeczytać na jego stronie:
          www.przybylski.com.pl
          • Gość: Andy Re: "Bellatrix" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 21:36
            Dzięki!!! Stronkę znalazłem i... jestem pełen podziwu dla jej autora!
            • Gość: nadzieja Re: "Bellatrix" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 12:58
              Ja bylam na "bellatrix" dwukrotnie...
              pierwszy raz w Teatrze Roma... pamietam, ze to byl chyba jeden z pierwszych
              pokazow "Bellatrix" w Warszawie i rozdawali wejsciowki za darmo... chyba do
              piatkowej "GW"...
              drugi raz - jakis rok pozniej - w Teatrze Ateneum... bylam z osoba, ktora
              raczej nie lubi tego typu doznan artystycznych, ale nawet ona byla pod
              wrazeniem...
              doskonaly repertuar i cudowne wykonanie... mozna chociazby porownac "Jeffa"
              Bajora z wykonaniem tegoz przez Przybylskiego... Marcin zrobil to genialnie!!!
              polecam i pozdrawiam...
              • Gość: Andy Re: "Bellatrix" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 21:19
                Przekonałaś mnie! Wybiorę się na pewno!!! Tym bardziej, że jak wyczytałem na
                stronie p. Marcina, zamiast programu rozdawane mają być płyty z jego piosenkami!
                • Gość: nadzieja Re: "Bellatrix" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 22:38
                  Plyty z piosenkami??? a wlasnie... czy mozna to gdzies kupic??? w sumie
                  przydaloby sie na pamiatke i ku potomnosci... nie powiem, zebym tego typu
                  muzyki sluchala codziennie, ale z pewnoscia jest to cos wyjatkowego i godnego
                  polecenia...
                  pozdrawiam...
                  • Gość: kamassu Re: "Bellatrix" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 20:03
                    Na stronie p. Marcina można posłuchać fragmentów piosenek i... zamówić płytę.
    • Gość: Andy Re: "Bellatrix" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 19:46
      Po wysłuchaniu piosenki w wykonaniu Marcina Przybylskiego podczas benefisu
      Czesława Majewskiego, nie mam już wątpliwości, że trzeba koniecznie obejrzeć
      recital tego wykonawcy w Teatrze Małym w Warszawie!
      • Gość: nadzieja Re: "Bellatrix" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 11:07
        Widzialam fragment i nie podobalo mi sie.... Marcin live jest o wiele lepszy smile
        • Gość: Andy Re: "Bellatrix" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 21:39
          Ta bossa nova w jego wykonaniu była naprawdę dobra. Mam już bilety
          na "Bellatrix" i razem z żoną liczymy na ten live wink))
          • Gość: nadzieja Re: "Bellatrix" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 22:46
            Zatem udany wieczor sie Wam szykuje, czego zycze smile))
            • Gość: Andy Re: "Bellatrix" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 21:42
              Byłem, widziałem, jestem pod wrażeniem! Aż dziw, że tak mało w mediach o p.
              Marcinie sad((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka