Gość: sun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 13:01 Oj Wonder, to nie byla zbyt cudownie madra wypowiedz. Eminem ma prawo tak samo krytykowac Jacksona jak ty Eminema. I nie ma nic do rzeczy ze jeden jest "czarny", drugi bialy a ty jestes rasista. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eM Stevie Wonder rozczarowany Eminemem IP: *.d.pppool.de 06.12.04, 14:05 ciekawe czy Stevie Wonder widzial ten teledysk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whitepower eminem to kawal bialego pseudorapujacego gowna !! IP: *.chello.pl 06.12.04, 16:59 jego matka alkoholiczka powinna byla go wyskrobac- brutalne ale prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: eminem to kawal bialego pseudorapujacego gown IP: *.zabor.sdi.tpnet.pl 06.12.04, 17:08 dlaczego tyle agresji u Ciebie.mamy jej w Polsce w nadmiarze Odpowiedz Link Zgłoś
subrealism Re: eminem to kawal bialego pseudorapujacego gown 06.12.04, 18:04 kogo wyskrobać, Eminema czy Wondera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoyo najlepiej zeby stevie wyskrobal siekerą eminema :) IP: *.chello.pl 06.12.04, 20:12 chetnie bym zobaczyl takie cos :o)))))hahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: najlepiej zeby stevie wyskrobal siekerą emine IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 23:25 ty, IP Chello zmieniajace ksywy, ty juz lepiej nic tu nie pisz. zakompleksione i wulgarne "coś" z ciebie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kormis Re: najlepiej zeby stevie wyskrobal siekerą emine IP: 217.110.39.* 07.12.04, 10:48 Wulgarne cos? Szefie, na sama mysl o tym bialym czarnuchu jezyk wypelnia sie od "odpowiednich zwrotow"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RunDLL32 Re: Stevie Wonder rozczarowany Eminemem IP: 195.245.217.* 06.12.04, 14:49 Niestety, Wonder ma rację. Nabijanie się z Michaela Jacksona jest tak łatwe, że nie świadczy dobrze o jajcarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
luvski Re: Stevie Wonder rozczarowany Eminemem 06.12.04, 15:29 Wonder to genialna postac. W polsce kojarzony jest z jednym kawałkiem - i just called to say i love you, który królował na obciachowych dyskotekach w latach 80 tych. Ludzie pojecia nie mają, ze facet wymyslił nowoczesny soul ekperymentując z syntezatorami i elektroniką, łamiąc przy tym na potegę wszelkie bariery gatunkowe. Niech Eminem się cieszy, ze mistrz poswiecił mu swój czas i udzielił małej lekcji pokory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Stevie Wonder rozczarowany Eminemem IP: *.zabor.sdi.tpnet.pl 06.12.04, 16:57 LUVSKI.MASZ RACJE W 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sky_surfer Re: Stevie Wonder rozczarowany Eminemem IP: *.citibank.com 07.12.04, 08:29 Również dokładam się do tej opinii. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deresz Re: Stevie Wonder rozczarowany Eminemem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 15:31 Gość portalu: sun napisał(a): > Oj Wonder, to nie byla zbyt cudownie madra wypowiedz. Eminem ma prawo tak samo > krytykowac Jacksona jak ty Eminema. Teledysk "Just Lose It" trudno uznać za krytykowanie Jacksona. To po prostu chamska kpina, obliczona na wywołanie szumu i zwiększenie sprzedaży albumu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łonder Re: Stevie Wonder rozczarowany Eminemem IP: *.chello.pl 06.12.04, 16:01 Stevie Wonder nie OBEJRZAŁ dokładnie teledysku Eminema i nie DOSTRZEGŁ wszystkich szczegółów - poprostu....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ER Re: Stevie Wonder rozczarowany Eminemem IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 06.12.04, 17:35 Jakich szczegółow? Napisz? Bo Ja WIDZIAŁEM teledyski i trochę mało zabawny mi się wydał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek ciekawe jak obejrzał ten teledysk ;) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.12.04, 17:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zhudi Re: ciekawe jak obejrzał ten teledysk ;) IP: *.acn.waw.pl 06.12.04, 18:00 rzeczywisice bardzo dowcipne Odpowiedz Link Zgłoś
subrealism Re: ciekawe jak obejrzał ten teledysk ;) 06.12.04, 18:07 Nie obejrzał i się wymądrzaChyba że w wersji dla niewidomych, Brailem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słucham? Przecież on nie widzi !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 18:19 Musiał uwierzyć komuś, kto mu opowiedział fabułę teledysku ( skądinąd kiepskiego ). Odpowiedz Link Zgłoś
nowicki81 ...you don't know how sick you make me... 06.12.04, 18:31 Eminem to czarny... yyyyyyy, to znaczy się biały Michael Jackson!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedzielnykierowca stevie to rasista - rap nie należy do czarnych IP: *.pl 06.12.04, 18:55 oi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: Stevie Wonder rozczarowany Eminemem IP: *.aster.pl 06.12.04, 20:06 rozczarowany teledyskiem? - przeciez nie mogł go widzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
maroon Re: Stevie Wonder rozczarowany Eminemem 06.12.04, 22:02 Komentarze typu: "Czy Wonder widział teledysk?", "Czy obejrzał go Brailem?" naprawdę nie są śmieszne. Moglibyście sobie darować nabijanie się z niepełnosprawności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA IP: *.chello.pl 06.12.04, 22:05 PRZECIEŻ JACKSON NIE JEST CZARNY.....BUHahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPOSTRZEGAWCZA ;) Re: Stevie Wonder rozczarowany Eminemem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 08:15 A TO CIEKAWE!STEVIE WIDZIAŁ TAN TELEDYSK?CIEKAWE.....HEHEHE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJJ Re: Stevie Wonder rozczarowany Eminemem IP: 212.160.172.* 07.12.04, 08:20 Wspomniany teledysk jest żenująco głupi i Steve miał rację, że skrytykował Eminema, a opowiedział się po stronie swojego przyjaciela Michael'a Jackson'a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: Stevie Wonder rozczarowany Eminemem IP: 195.94.207.* 07.12.04, 08:46 wiem, ze to nieładna krytyka, ale przecież wonder jest niewidomy, nie widział teledysku, so, nie powinnien go krytykować, bo nie jest obiektywny. Sprawa dotyczy molestowania dzieci, to też jest zawarte w teledysku - nagminnie przytrafiające sie Jaco, moze i Wonder też ma taką ...zwyrodnaiłość.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlej108 niestety Stevie Wonder wszystko widzi na czarno... IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 07.12.04, 09:01 Stevie Wonder kojarzy mi sie z dziecinstwem i teledyskiem w telewizji od dzis kojarzyc bedzie mi sie tez z glupota... Bo co to genialna wypowiedz, w ktorej gani eminema za krytyke michaela jacksona, uzasadniajac to tym, iz eminem nie powinien krytykowac jacksona, bo ten jest.....czarny ?!??!?! Kali ukrasc dobrze, kaliemu ukrasc zle. Taka filozofia niestety jest popularna widac wszedzie - nie tylko w polskim sejmie, smutne jest to, ze obecnie w usa, najwiekszymi rasistami sa.....czarni mieszkancy tego kraju. Dobre z kolei jest to, ze tak glupie wypowiedzi jak stevie wondera, jasno wskazuja poziom intelektualny ich autorow. A tak nawiasem mowiac, to jestem ciekawy czy jackson jest w ogole poczytalny, bo na pytanie sadu dlaczego spi z dziecmi, odpowiedzial, ze dlatego ze je kocha bo sa darem boga..... hmmm, rozumiem poglaskac po glowie, dac prezenty itp, ale po co razem spac???????? Pozdrawiam osoby, ktore nie widza zycia przez czarno-bialy filtr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xSUICYCOxGROOVERx Re: Stevie Wonder rozczarowany Eminemem IP: *.stacje.agora.pl 07.12.04, 09:12 czegfoś tu nie rozumiem...jak stevie wonder mógł skrytykowac cos czego na oczy nie widział? Odpowiedz Link Zgłoś
kulka85 Re: Stevie Wonder rozczarowany Eminemem 07.12.04, 09:56 mam dziwne wrazenie, ze kilku osobom coś zaszkodziło... rap NALEZY do czarnych i nie ma inaczej. a eminem sukces zawdzięcza sukces głupocie amerykańskich nastolatków HOWGH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Stevie Wonder rozczarowany Eminemem IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 10:44 Oj sun, twoja wypowiedź również nie jest "zbyt cudownie madra". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Eminem nie krytykuje tylko opluwa. To zasadnicza IP: 212.244.129.* 07.12.04, 11:52 roznica. Odpowiedz Link Zgłoś