Dodaj do ulubionych

Stevie Wonder rozczarowany Eminemem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 13:01
Oj Wonder, to nie byla zbyt cudownie madra wypowiedz. Eminem ma prawo tak samo
krytykowac Jacksona jak ty Eminema. I nie ma nic do rzeczy ze jeden jest
"czarny", drugi bialy a ty jestes rasista.
Obserwuj wątek
    • Gość: eM Stevie Wonder rozczarowany Eminemem IP: *.d.pppool.de 06.12.04, 14:05
      ciekawe czy Stevie Wonder widzial ten teledysk
      • Gość: whitepower eminem to kawal bialego pseudorapujacego gowna !! IP: *.chello.pl 06.12.04, 16:59
        jego matka alkoholiczka powinna byla go wyskrobac- brutalne ale prawdziwe
        • Gość: zibi Re: eminem to kawal bialego pseudorapujacego gown IP: *.zabor.sdi.tpnet.pl 06.12.04, 17:08
          dlaczego tyle agresji u Ciebie.mamy jej w Polsce w nadmiarze
          • subrealism Re: eminem to kawal bialego pseudorapujacego gown 06.12.04, 18:04
            kogo wyskrobać, Eminema czy Wondera?
            • Gość: yoyo najlepiej zeby stevie wyskrobal siekerą eminema :) IP: *.chello.pl 06.12.04, 20:12
              chetnie bym zobaczyl takie cos :o)))))hahahahahahahahahaha
              • Gość: blq Re: najlepiej zeby stevie wyskrobal siekerą emine IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 23:25
                ty, IP Chello zmieniajace ksywy, ty juz lepiej nic tu nie pisz. zakompleksione i
                wulgarne "coś" z ciebie jest... sad
                • Gość: kormis Re: najlepiej zeby stevie wyskrobal siekerą emine IP: 217.110.39.* 07.12.04, 10:48
                  Wulgarne cos? Szefie, na sama mysl o tym bialym czarnuchu jezyk wypelnia sie
                  od "odpowiednich zwrotow"!
    • Gość: RunDLL32 Re: Stevie Wonder rozczarowany Eminemem IP: 195.245.217.* 06.12.04, 14:49
      Niestety, Wonder ma rację. Nabijanie się z Michaela Jacksona jest tak łatwe, że
      nie świadczy dobrze o jajcarzu.
    • luvski Re: Stevie Wonder rozczarowany Eminemem 06.12.04, 15:29
      Wonder to genialna postac.
      W polsce kojarzony jest z jednym kawałkiem - i just called to say i love you,
      który królował na obciachowych dyskotekach w latach 80 tych.
      Ludzie pojecia nie mają, ze facet wymyslił nowoczesny soul ekperymentując z
      syntezatorami i elektroniką, łamiąc przy tym na potegę wszelkie bariery
      gatunkowe.
      Niech Eminem się cieszy, ze mistrz poswiecił mu swój czas i udzielił małej
      lekcji pokorysmile
      • Gość: zibi Re: Stevie Wonder rozczarowany Eminemem IP: *.zabor.sdi.tpnet.pl 06.12.04, 16:57
        LUVSKI.MASZ RACJE W 100%.
        • Gość: sky_surfer Re: Stevie Wonder rozczarowany Eminemem IP: *.citibank.com 07.12.04, 08:29
          Również dokładam się do tej opinii. Pozdrawiam.
    • Gość: deresz Re: Stevie Wonder rozczarowany Eminemem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 15:31
      Gość portalu: sun napisał(a):

> Oj Wonder, to nie byla zbyt cudownie madra wypowiedz. Eminem ma prawo tak samo
      > krytykowac Jacksona jak ty Eminema.

Teledysk "Just Lose It" trudno uznać za krytykowanie Jacksona. To po prostu
      chamska kpina, obliczona na wywołanie szumu i zwiększenie sprzedaży albumu.
    • Gość: macc A Stevie widział teledysk??? IP: 212.182.14.* 06.12.04, 15:55
    • Gość: Łonder Re: Stevie Wonder rozczarowany Eminemem IP: *.chello.pl 06.12.04, 16:01
      Stevie Wonder nie OBEJRZAŁ dokładnie teledysku Eminema i nie DOSTRZEGŁ
      wszystkich szczegółów - poprostu.......
      • Gość: ER Re: Stevie Wonder rozczarowany Eminemem IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 06.12.04, 17:35
        Jakich szczegółow? Napisz? Bo Ja WIDZIAŁEM teledyski i trochę mało zabawny mi
        się wydał...
    • Gość: jacek ciekawe jak obejrzał ten teledysk ;) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.12.04, 17:31
      • Gość: zhudi Re: ciekawe jak obejrzał ten teledysk ;) IP: *.acn.waw.pl 06.12.04, 18:00
        rzeczywisice bardzo dowcipne
      • subrealism Re: ciekawe jak obejrzał ten teledysk ;) 06.12.04, 18:07
        Nie obejrzał i się wymądrzasmileChyba że w wersji dla niewidomych, Brailem?
    • Gość: słucham? Przecież on nie widzi !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 18:19
      Musiał uwierzyć komuś, kto mu opowiedział fabułę teledysku ( skądinąd
      kiepskiego ).
    • nowicki81 ...you don't know how sick you make me... 06.12.04, 18:31
      Eminem to czarny... yyyyyyy, to znaczy się biały Michael Jackson!!!
    • Gość: niedzielnykierowca stevie to rasista - rap nie należy do czarnych IP: *.pl 06.12.04, 18:55
      oi!
    • Gość: oli Re: Stevie Wonder rozczarowany Eminemem IP: *.aster.pl 06.12.04, 20:06
      rozczarowany teledyskiem? - przeciez nie mogł go widzieć...
    • maroon Re: Stevie Wonder rozczarowany Eminemem 06.12.04, 22:02
      Komentarze typu: "Czy Wonder widział teledysk?", "Czy obejrzał go Brailem?"
      naprawdę nie są śmieszne. Moglibyście sobie darować nabijanie się z
      niepełnosprawności.
    • Gość: ja HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA IP: *.chello.pl 06.12.04, 22:05
      PRZECIEŻ JACKSON NIE JEST CZARNY.....BUHahahahahahahahahahaha
    • Gość: SPOSTRZEGAWCZA ;) Re: Stevie Wonder rozczarowany Eminemem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 08:15
      A TO CIEKAWE!STEVIE WIDZIAŁ TAN TELEDYSK?CIEKAWE.....HEHEHE...
    • Gość: MJJ Re: Stevie Wonder rozczarowany Eminemem IP: 212.160.172.* 07.12.04, 08:20
      Wspomniany teledysk jest żenująco głupi i Steve miał rację, że skrytykował
      Eminema, a opowiedział się po stronie swojego przyjaciela Michael'a Jackson'a.
    • Gość: Gośka Re: Stevie Wonder rozczarowany Eminemem IP: 195.94.207.* 07.12.04, 08:46
      wiem, ze to nieładna krytyka, ale przecież wonder jest niewidomy, nie widział
      teledysku, so, nie powinnien go krytykować, bo nie jest obiektywny. Sprawa
      dotyczy molestowania dzieci, to też jest zawarte w teledysku - nagminnie
      przytrafiające sie Jaco, moze i Wonder też ma taką ...zwyrodnaiłość....
    • Gość: marlej108 niestety Stevie Wonder wszystko widzi na czarno... IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 07.12.04, 09:01
      Stevie Wonder kojarzy mi sie z dziecinstwem i teledyskiem w telewizji smile od
      dzis kojarzyc bedzie mi sie tez z glupota... Bo co to genialna wypowiedz, w
      ktorej gani eminema za krytyke michaela jacksona, uzasadniajac to tym, iz
      eminem nie powinien krytykowac jacksona, bo ten jest.....czarny ?!??!?! Kali
      ukrasc dobrze, kaliemu ukrasc zle. Taka filozofia niestety jest popularna widac
      wszedzie - nie tylko w polskim sejmie, smutne jest to, ze obecnie w usa,
      najwiekszymi rasistami sa.....czarni mieszkancy tego kraju. Dobre z kolei jest
      to, ze tak glupie wypowiedzi jak stevie wondera, jasno wskazuja poziom
      intelektualny ich autorow. A tak nawiasem mowiac, to jestem ciekawy czy jackson
      jest w ogole poczytalny, bo na pytanie sadu dlaczego spi z dziecmi,
      odpowiedzial, ze dlatego ze je kocha bo sa darem boga..... hmmm, rozumiem
      poglaskac po glowie, dac prezenty itp, ale po co razem spac???????? Pozdrawiam
      osoby, ktore nie widza zycia przez czarno-bialy filtr. smile
    • Gość: xSUICYCOxGROOVERx Re: Stevie Wonder rozczarowany Eminemem IP: *.stacje.agora.pl 07.12.04, 09:12
      czegfoś tu nie rozumiem...jak stevie wonder mógł skrytykowac cos czego na oczy
      nie widział?
      • kulka85 Re: Stevie Wonder rozczarowany Eminemem 07.12.04, 09:56
        mam dziwne wrazenie, ze kilku osobom coś zaszkodziło...
        rap NALEZY do czarnych i nie ma inaczej.
        a eminem sukces zawdzięcza sukces głupocie amerykańskich nastolatków
        HOWGH
    • Gość: Ja Re: Stevie Wonder rozczarowany Eminemem IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 10:44
      Oj sun, twoja wypowiedź również nie jest "zbyt cudownie madra".
    • Gość: JK Eminem nie krytykuje tylko opluwa. To zasadnicza IP: 212.244.129.* 07.12.04, 11:52
      roznica.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka