Dodaj do ulubionych

ŻYCIE JAK SURFING

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.04, 20:55
czy ktos może wie, gdzie mogę ściągnąć tą piosenkę? z góry dzięki za
odpowiedź....
Obserwuj wątek
    • Gość: eciepecie dlaczego...? IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 09.12.04, 07:56
      ...ludzie zadają tak kretyńskie pytania?
      I wykazują się upierdliwością stopnia najwyższego?

Na drzewo!!!
      • Gość: miuska Re: dlaczego...? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.12.04, 18:31
        upierdliwoscia to w tym wypadku ty sie wykazales! wlasnie tacy jak ty powinni
        spadac na drzewo... nie masz co robic...?? siedzisz przed komputerem i
        wchodzisz w kazdy temat forum, zeby wtracic swoje trzy grosze...?? nie wiadomo
        po co...???! zreszta nie ma kretynskich pytan... sa kretynskie odpowiedzi!!!
        sam spadaj na drzewo!
        • Gość: walek Re: dlaczego...? IP: *.homeip.net / *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 19:09
          Miuśka. To jest tak: zadałaś publicznie pytanie takie samo jak "gdzie mogę
          ukrać najnowsze BMV? mozecie mi podac adres gdzie stoi taki model?"
          Gdyby nie niska szkodliwości twojego czyny z pewnościa zaineresowałby się toba
          prokurator.
          • Gość: spinka Re: dlaczego...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 21:42
            no no.
            doprawdy.
            płyta kosztyuje zaledwie 20 zł. chyba można się wykosztować, bo parę lepszych
            od surfingu piosenek się na niej znajduje.
        • Gość: eciepecie Re: dlaczego...? IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 10.12.04, 08:05
          Gość portalu: miuska napisał(a):

> nie masz co robic...??
          Nie twój zafajdany interes, bleh!

> siedzisz przed komputerem i
          > wchodzisz w kazdy temat forum, zeby wtracic swoje trzy grosze...?? nie wiadomo
          > po co...???!
          Jak wyżej, co cię to obchodzi, forum jest dla wszystkich matołów, a nie dla
          wybranych.

> zreszta nie ma kretynskich pytan... sa kretynskie odpowiedzi!!!
          No to masz odpowiedź - NAGRAJ SOBIE Z RADIA, PRZEGRAJ NA KOMPA, PRZERÓB NA
          EMPETRÓJKĘ I UPAJAJ SIĘ SŁUCHANIEM!

> sam spadaj na drzewo!
          Panie mają pierwszeństwo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka