Gość: miuśka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.04, 20:55 czy ktos może wie, gdzie mogę ściągnąć tą piosenkę? z góry dzięki za odpowiedź.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eciepecie dlaczego...? IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 09.12.04, 07:56 ...ludzie zadają tak kretyńskie pytania? I wykazują się upierdliwością stopnia najwyższego? Na drzewo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miuska Re: dlaczego...? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.12.04, 18:31 upierdliwoscia to w tym wypadku ty sie wykazales! wlasnie tacy jak ty powinni spadac na drzewo... nie masz co robic...?? siedzisz przed komputerem i wchodzisz w kazdy temat forum, zeby wtracic swoje trzy grosze...?? nie wiadomo po co...???! zreszta nie ma kretynskich pytan... sa kretynskie odpowiedzi!!! sam spadaj na drzewo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walek Re: dlaczego...? IP: *.homeip.net / *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 19:09 Miuśka. To jest tak: zadałaś publicznie pytanie takie samo jak "gdzie mogę ukrać najnowsze BMV? mozecie mi podac adres gdzie stoi taki model?" Gdyby nie niska szkodliwości twojego czyny z pewnościa zaineresowałby się toba prokurator. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spinka Re: dlaczego...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 21:42 no no. doprawdy. płyta kosztyuje zaledwie 20 zł. chyba można się wykosztować, bo parę lepszych od surfingu piosenek się na niej znajduje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eciepecie Re: dlaczego...? IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 10.12.04, 08:05 Gość portalu: miuska napisał(a): > nie masz co robic...?? Nie twój zafajdany interes, bleh! > siedzisz przed komputerem i > wchodzisz w kazdy temat forum, zeby wtracic swoje trzy grosze...?? nie wiadomo > po co...???! Jak wyżej, co cię to obchodzi, forum jest dla wszystkich matołów, a nie dla wybranych. > zreszta nie ma kretynskich pytan... sa kretynskie odpowiedzi!!! No to masz odpowiedź - NAGRAJ SOBIE Z RADIA, PRZEGRAJ NA KOMPA, PRZERÓB NA EMPETRÓJKĘ I UPAJAJ SIĘ SŁUCHANIEM! > sam spadaj na drzewo! Panie mają pierwszeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś