Dodaj do ulubionych

zlot fanów psb

09.12.04, 20:45
Chciałbym poznać wasze zdanie na temat zlotu...Powiem nieskromnie, że należę
do takej grupy, grona fanów,które spotykało się już 4 razy...Ale nigdy nie
było nas tylu na zlocie,żeby móc to tak dumnie nazywać (ostatnio 10 osób);
choć w ciągu 5 lat zajrzało na poprzednią polską stronę o psb co najmniej
trzy razy tyle osób i co najmniej dwa razy tyle dało się tam poznać, to
zawsze jak przychodziło co do czego to wychodziło...ekskluzywne party ( a
może to dobrze?)Ale zawsze mnie dziwi, że ci inni fani niechcą się spotkać,
wymienić się nagraniami czy wręcz zdobyć nowe, pobawić się wspólnie z ludźmi,
którzy kochają taką samą muzę...dlaczego?
Obserwuj wątek
    • rafi.raf Re: zlot fanów psb 10.12.04, 11:53
      bardzo fajny pomysl... ja tez mialem uczestniczyc w jednym czy dwoch zlotach,
      niestety moja praca nie pozwala mi na dluzsze planowanie czegokolwiek. moze
      probowac organizowac spotkania od malych grupek do wiekszych? np. na poczatku
      tylko w warszawie, olsztynie, toruniu, a potem w jednym miejscu? mi latwiej
      byloby sie spotkac w wawie anizeli jechac gdzies... nie wiedzac jak to by wygladalo.

w sumie jestem za zlotami
      • balshoy Re: zlot fanów psb 10.12.04, 21:00
        wszystkiego nie da się przewidzieć..gdybyśmy wszystko wiedzieli, potrafili
        przewidzieć to tylko grać w totolotka wink Tym bardziej trzeba ruszyć się ze
        swoich pieleszy, żeby wiedzieć "jak to wygląda"...
        • rafi.raf Re: zlot fanów psb 25.12.04, 15:44

bylem na stronie. zobaczylem jak to wyglada i spodobalo mi sie smile)) tym razem nie bede sie probowal wykrecac smile
      • neila1 Re: zlot fanów psb 16.12.04, 15:26
        Wiesz, mnie też ciężko jest gdziekolwiek wyjechać... Każdy by chciał mieć zlot
        pod nosem.
        • rafi.raf Re: zlot fanów psb 19.12.04, 15:48
          no wlasnie wink
    • neila1 Re: zlot fanów psb 16.12.04, 16:42
      Hmm a nie bierzesz pod uwagę ,że są różne sytuacje w życiu, które zwyczajnie
      nie pozwalaja na to ?
      • balshoy Re: zlot fanów psb 16.12.04, 20:04
        jak napisałem wyżej.."wszystkiego przewidzieć się nie da" Są pewnie takie
        sytuacje (np. śmierć czy choroba) Jestem żywym, przykładem tego ,że nawet pracę
        można sobie przełożyć...za jednym razem pracowałem w firmie dopiero 2 tydzień(
        po 9 msc. bezrobotnego) i dałem radę być na zlocie.Innym razem wyszła nagle
        firmowa impreza i nawet naraziłem się swojemu szefowi( nagle miałem za karę
        przyjść w sobote do roboty ,w dzień w którym odbywał się zlot)A chciał mi
        cofnąć wcześniej zaplanowane wolne..krótko,na temat - też dojechałem na zlot!
        Każdy chciałby mieć blisko ? Niezupełna prawda. Bo to też wcale może nie
        mobilizować.Gdy 2 lata temu zlot był k. Gdyni to jedna osoba Z Sopot wyłgała
        się stwierdzeniem,że ...zakładają jej nowe okna. Śmiech! Żaden zlot nie trwał
        tylko dobę.. to lepiej naprawdę powiedzieć NIE CHCE MI SIĘ!
    • neila1 Re: zlot fanów psb 17.12.04, 11:38
      Bardzo Ci dziękuję za te słowa.
      • anthares_psb Re: zlot fanów psb 17.01.05, 21:08
        Miło byłoby, aby większe grono się spotkało na zlocie. Nie ma co pisać, że
        niektórym może się nie chcieć - każdy ma wybór, ot co. Można tylko zachęcać.
        Wiadomo, że są wypadki losowe, nawet najnormalniej w życiu inne plany na dany
        okres czasu ale myślę, że takie wypady są sympatyczną odskocznią od dnia
        codziennego, choć czasami trzeba się tułać po pociągać jadąc parę ładnych
        godzin smile.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka