mameluch 28.12.04, 23:26 jako ze z ranca wyjezdzam i wracam za rok, 2.I dokladniej, jakby ktos sie niepokoil chcialem od razu zyczyc tego co sie zyczy z okazji Nowego Roku i jeszcze wiecej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
humbak Re: i wzajem :) 29.12.04, 00:37 Chyba się panience jakoweś sylaby zagubiły Nawzajem Mameluchu Allesguty, hapinjujery, wszystkiegonajlepszaki i takie tam dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
szprota a bo ja czegoś 01.01.05, 16:02 nie lubię słów kończących się na "nie" co nie odbiera szczerości życzeń Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: hepiniujer! 31.12.04, 00:44 Jeszcze tylko niecałe 24 godziny starego roku, a potem już tylko 365 dni jeszcze gorszego. Najlepszego! Życzenia skromne, ale za to chociaż szczere. Takie życzenia powinno się składać na pięć minut przed, ale niestety z przyczyn ode mnie niezależnych zmuszony jestem to zrobić trochę wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: hepiniujer! 31.12.04, 10:46 No i kolejne życzenia... A więc wszystkiego najlepszego w nowym roku. Jaki by nie był... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: hepiniujer! 31.12.04, 13:45 Najlepszego Żeby był lepszy niż ten co się kończy, brr, musi być. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: hepiniujer! 05.01.05, 09:27 to ja tez takie spoznione hepiniujer chcialam tu wrzucic Odpowiedz Link Zgłoś