Dodaj do ulubionych

Eurowizja: komisja zamiast SMS-ów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 17:23
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: antylewak KOMITET CENTRALNY WYBIERZE NAJLEPSZĄ PIEŚŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 17:33
      • Gość: obyw. Byle tylko na czele KC nie stanął tow. GIERTYCH IP: 213.17.142.* 30.12.04, 10:11
        Albo towarzysz niesiołowski smile)))))))))
        • Gość: tyo nic ci się nie stanie jak pośpiewasz na kolanach IP: 212.244.27.* 30.12.04, 12:27
          jw
          • Gość: wróg kitu FRAJERZY,CO WY BREDZICIE?A KTO WYDELEGOWAŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 01:42
            rot^2haar vel Keine Grenzen?
            Bolek? Jaruzel? Olin? Romuś? Prezes Radiokomitetu?!

NIE !

MOTŁOCH !!!

I co z tego "wyjszło"?
            Ano, to co zwykle!

NO I GIT !!!
            • Gość: t.vidz EdytaGórniak-to jedyna osoba,ktora zrobi co trzeba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 20:18
              Edyta Gorniak - pora na powtorke z Dublina 1994wink
            • Gość: bedmik Re: FRAJERZY,CO WY BREDZICIE?A KTO WYDELEGOWAŁ IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 01.01.05, 16:41
              ... Keine Grenze bylo w czołówce. Akto typował Piaska, Mietka i innych co
              zajmowali ogony?
        • Gość: vito Re: Byle tylko na czele KC nie stanął tow. GIERTY IP: *.centrozlom.com.pl / 195.205.181.* 30.12.04, 14:15
          ALBO, ZA PRZEPROSZENIEM, DR KACZYŃSKI
        • Gość: kk78 Powtórka z Piaska, Steczkowskiej, Szcześniaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 17:01
          Czuję że wybiorą znowu "artystę przyjaznego TVP", którego prawie nikt nie chce
          słuchać. Wypromują swojego pupilka, wybiorąoczywiście piosenkę "ambitną" tylko
          że... Eurowizja to nie miejsce na taki repertuar. Widzów w Europie trzeba czymś
          zaskoczyć, to musi być piosenka która po jednym przesłuchaniu wpada w ucho i na
          tle innych czymś się wyróżnia. Jury powino decydować kto dostanie się do
          polskiego finału i tyle. Chodzi o to byśmy nie musieli sie wstydzić za naszego
          reprezentanta. A... jeszcze jedno, startujący artyści powinni mieć równe szanse
          a nie jak w zeszłym roku wszystko było jasne zanim ktokolwiek usłyszał
          piosenki.
          PS: Mam nadzieję że nie pojawią sie tacy wykonawcy jak Virgin, Łzy, Ich Troje i
          inne badziewia...
          • Gość: mr.malkontent Re: Powtórka z Piaska, Steczkowskiej, Szcześniaka IP: *.ztpnet.pl 31.12.04, 16:28
            tym razem Arka Noego
          • Gość: aseret Re: Powtórka z Piaska, Steczkowskiej, Szcześniaka IP: *.retsat1.com.pl 01.01.05, 12:36
            ą jednak ich troje osiągneło najlepszy wynik od czasu E.Górnik
      • Gość: rysz tylko GIRTYCH WYBIERZE NAJLEPSZĄ PIEŚŃ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.01.05, 01:31
        tylko GIERTYCH!!!! nasz nowy wodz !!!!tylko on jest nieomylny , madry ,
        piekny , nasze sloneczko , nasz WODZ UKOCHANY ZE SWOJA PARTIA NACZELNA !!!!
        DZIEKI TEMU NIE PRZEDOSTANIE SIE NA SCENE ZADEN PEDAL , A FE JAK ...(DWOCH JUZ
        BYLO) , ZADNA CYGANKA , A JUZ NA PEWNO BRON BOZE ZYDOWKA CO BY RZECIEZ NAS
        SKOMPROMITOWALO !!NASZ UKOCHANY SLICZNY WODZ NA KORYTARZACH JASNOGORSKICH
        DOSTANIE OBJAWIENIA I WYBIERZE JEDYNA SLUSZNA KANDYTATURE
        • Gość: Esmeralda Re: tylko GIRTYCH WYBIERZE NAJLEPSZĄ PIEŚŃ IP: *.onlink.net 01.01.05, 01:58
          czy aby to napewno bedzie sluszna piesn? Bo patrzac i sluchajac Giertycha to
          NAPRAWDE mam baaaaaaaaaardzo duze watpliwosci
    • Gość: repre$ Hitem będzie ksiądz Jankowski... IP: *.osk.enformatic.pl 30.12.04, 17:40
      z chórem rewelersów "Bursztynowe słowiki" w utworze "Kiedy ranne wstają zorze".
    • Gość: winky1 eurowizja IP: *.rybnet.pl 30.12.04, 18:05
      I bardzo dobrze. Może w końcu uda się wysłać na konkurs kogoś, kto naprawdę
      potrafi śpiewać i wnosi dużo w kształtowanie kultury muzycznej, a nie tylko
      robi wszystko na zasadzie show (patrz: czerwonowłosy). Choć i tal nasze
      piosenki sa za ambitne na taki konkurs. Choć, kto wie? Wszystko sie może
      wydarzyć..
      • Gość: d'Dsa Re: eurowizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 20:56
        Zauważ że pan Czerwonowłosy wywalczył dla naszego kraju najlepsze miejsce w
        historii od czasów Edyty Górniak. Jakoś panowie Piaseczny czy Szcześniak nie
        potrafili tego zrobić.
      • Gość: handyandy Re: eurowizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 22:37
        ludzie, jaka ambitna piosenka? Kto tam potrafi śpiewać?!!! Dobrze ten konkurs
        nazwał swego czasu Raczek w artykulw we Wprost: EUROSHAZZA. Postuluję wysyłać
        Wiśnię co roku, poziom ten sam, styl też, coś w końcu wygra w ciągu 20
        lat ..smile))
        • Gość: jaija Re: eurowizja IP: *.elblag.dialog.net.pl 31.12.04, 00:09
          Racja - Eurowizja to EUROKICz, co to za muzykę tam serwują? Taki disco relax z
          międzynarodową obsadą. A nasi to się pchają, jakby EUROWIZJA Noblem co najmniej
          była. Żałosne dupki na żałosnej imprezie. Ale to tylko oddaje stan polskiej
          sceny muzycznej.
          • Gość: Lecho Re: eurowizja IP: *.teleton.pl 31.12.04, 07:51
            Lepiej nie wysyłajmy nikogo, bo w razie wpadki, tzn. gdybyśmy wygrali,
            powstanie problem z zagospodarowaniem takiego widowiska u nas, a przy tym
            nachapią się starzy estradowi oraganizatorzy-specjaliści. A po co ich
            dokarmiać ? Za dużo kasy mamy ?
      • Gość: Esmeralda Re: eurowizja IP: *.onlink.net 01.01.05, 02:03
        co to za nowy idiotyzm PIOSENKA AMBITNA. Slabi mnie takie debilne okreslenie.
        Pamietam cala Polska, Bulgaria, Wegry spiewaly przeboj "Jak sie masz kochanie ,
        jak sie masz" a kretynskie jury nagrodzilo piosneczke "kocham sie w poecie"
        (chyba Januszko) , ktorej nikt za sekunde zanucic nie potrafil. To u nas
        calkiej normalne ,ze jak cos jest zle to jest dobre bo jest zle. Pozdrawiam.
    • Gość: tubylec euro śmizja IP: 62.233.129.* 30.12.04, 23:36
      i z jakim gównem pojedziemy ? reanimowanym COMBI ? Budką Syflera ? SZISZTARŚ ?
      Polski przemysł fono to gó... nie ma niczego co by dalo sie słuchac.
      no moze za wyjatkiem Wilków.
      reszta to gietki chłam.
      • Gość: tutejszy A Gawliński to narcystyczny wiochman. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 09:55
    • Gość: Tylko podatnik Dajcie SE spokój, ludzie, nie macie co innego... IP: 80.72.196.* 31.12.04, 10:14
      do czynienia ?
    • Gość: aneta sory, ale ja nigdy nie mogę mieć pewności, IP: *.devs.futuro.pl 31.12.04, 19:18
      czy wynik głosowania sms jest prawdziwy. Dlatego popieram Jury, niech zdecydują
      prawdziwi fachowcy a nie pospólstwo, bo nie chciałabym, by nasz kraj z roku na
      rok reprezentował jakiś ''gwiazdor'', ale artysta z prawdziwego zdarzenia.
    • Gość: Sluchacz Pora na Edyte Gorniak-to ona powinna znowu jechac! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 20:17
      Tylko Edyta moze zrobic tam to samo co zrobila 10 lat temu lub byc o oczko
      wyzej!!!
      • Gość: a Re: Pora na Edyte Gorniak-to ona powinna znowu je IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.05, 13:21
        po kiego grzyba wysylac na festiwal kiczu ambitna piosenke? od razu mozna sie
        poddacsmile
        • Gość: nevermind Re: Pora na Edyte Gorniak-to ona powinna znowu je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 14:45
          a moze cos bardziej awangardowego niz piosenki puszczane wpolskim radio? co
          nie z muzyki pop? mamy swietnych wykonawcow reggae, punk, choc nie wspomne o
          tym, ze najpopularniejszym zespolem polskim poza granicami naszego kraju nie
          jest czerwonowlosy pan z kapela, lecz niec mniej kreowany przez media vader smile
          moze oni? - przynajmniej beda ich kojarzyc... niektorzy wink
      • Gość: lx To może już lepiej wskrześmy MIeczysława Fogga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 09:22
        sad Żenujące...
    • Gość: KHysiek NO I BARDZO DOBRZE, NARESZCIE !!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.05, 11:46
      Nie będzie tych pożal się boże idoli, co kiedyś mieli jakieś przeboje, na
      Eurowizję zawsze serwowali najgorsze kichy, a 'publiczność' ich wybierała za
      zasługi. Może przewstaniemy robić ogony na liście jak ostatnio.
      Założę się, ze by Sistars wygrało w SMSach a pote znów miejce na szaroburym końcu.
      Ostatnio zawsze to byly grupy z hitami z poprzedniego sezony. sistars jest ok,
      ale na Eurowizję to się zupełnie nie nadaje.
    • Gość: abhaod co nam plebs, po nas chocby koniec swiata IP: *.a.pppool.de 02.01.05, 12:09
    • Gość: Mike PROPONUJE EDYT Ę GÓRNIAK I JEJ WYKONANIE... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 13:42
      PRoponuję Edytę Górniak i jej wspoaniałe wykonanie Mazurka Dąbrowskiego. Myślę
      że poderwie publiczność, tak jak poderwała naszych chłopców na mundialu.
    • Gość: Gekon Do Juri, wybierzcie mnie IP: 213.155.190.* 02.01.05, 20:19
      jestem kompletnym antytalentem muzycznym, gdy spiewam sprawiam bol sluchajacym
      bede wiec pasowal do waszej koncepcji (koncepcje znam na podstawie waszych poprzednich decyzji)
      pragnalbym zaprezentowac sie jako reprezentant Polski Z Wyboru Juri
      orkiestra jest wogole niepotrzebna, bede wybijal rytm i dzwiek, klepiac brzuch, uda i pupe, oraz klaszczac w te dlonie, bede tez probowal gwizdac
      moja piosenka to bedzie tzw wolny styl - bede wymyslal na poczekaniu tekst
      koncepcje bede zmienial co chwile zeby bylo nowoczesnie i niekonwencjonalnie - tzn raz bede belkotal growlingiem :0, potem tak troche operetkowo
      wybierzcie mnie juri
      a jak was nie bedzie
      to drogi narodzie wybierz ty mnie
    • Gość: stasiek Doda Elektroda na Eurowizje IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 03.01.05, 00:18
      ja proponuje Dode Elektrode albo Pogodno to taka wlasciwie podobna muzyka
    • Gość: portalu publika wybrałaby spiewającego lepera... IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 03.01.05, 07:33

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka