Dodaj do ulubionych

10 NAJLEPSZYCH PŁYT 2004 ROKU GLOSUJ

IP: *.astro.net.pl 02.01.05, 17:19
MACIE SWOJE TYPY TO PODAJCIE.
Obserwuj wątek
    • melomanka_intelektualistka KASIA KOWALSKA - SAMOTNA W WIELKIM MIEŚCIE 02.01.05, 17:20
      Cudowna płyta, mogę jej słuchać godzinami!
      • Gość: killer queen Re: KASIA KOWALSKA - SAMOTNA W WIELKIM MIEŚCIE IP: *.toya.net.pl 02.01.05, 18:04
        Hehe.
        • Gość: palot Re: KASIA KOWALSKA - SAMOTNA W WIELKIM MIEŚCIE IP: *.tvk.torun.pl 02.01.05, 18:09
          no to jak zaczynamy od Kowalskiej, to w ogóle nie ma o czym gadać. sorki smile
          • melomanka_intelektualistka Re: KASIA KOWALSKA - SAMOTNA W WIELKIM MIEŚCIE 02.01.05, 18:28
            Gość portalu: palot napisał(a):

> no to jak zaczynamy od Kowalskiej, to w ogóle nie ma o czym gadać. sorki smile

A co jest w tym złego że zaczynamy od Kowalskiej? To dobra, dojrzała muzyka.
            Nie wszystko musi być undergroundowe i niszowe, żeby zasługiwało na miano
            prawdziwej sztuki.
      • Gość: bono-man Re: KASIA KOWALSKA - SAMOTNA W WIELKIM MIEŚCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 18:09
        hehehe
        heehhe
        heeeee
        eeeeee
        ?!

Może to ten kac wink
        • Gość: killer queen Re: KASIA KOWALSKA - SAMOTNA W WIELKIM MIEŚCIE IP: *.toya.net.pl 02.01.05, 19:10
          Rozczarowałaś mnie melomanko_intelektualistko. Myślałem, że to po prostu taki
          żart: skontrastowałaś ze sobą dwie rzeczy kompletnie do siebie nieprzystające
          (ten tytuł i Twój nick), co dało, muszę przyznać, całkiem zabawny efekt.
          Ironiczny i sarkastyczny. Nawet się uśmiechnąłem pod nosem z przekąsem.
          Niestety, Twój dalszy post kazał mi radykalnie zweryfikować moje, jakże mylne,
          spostrzeżenia. Nie pozostawia on złudzeń co do Twojego wyrafinowanego poczucia
          humoru, o wyrobieniu muzycznym i nieprzeciętnej lotności umysłowej nie
          wspominając. Myślę, że powinnaś zmienić nick. Nie pasuje do Ciebie.
          • melomanka_intelektualistka Re: KASIA KOWALSKA - SAMOTNA W WIELKIM MIEŚCIE 02.01.05, 19:55
            Uważam, że każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii. Skoro nie potrafisz
            napisać nic konstruktywnego, a skrytykowałeś moje wpisy przy pomocy jakichś
            absurdalnych argumentów, to znaczy, że może powinieneś w ogóle przestać pisać.
            Szkoda światłowodów. A o lotności umysłowej to się lepiej w ogóle nie
            wypowiadaj.
            • Gość: Generał Re: KASIA KOWALSKA - SAMOTNA W WIELKIM MIEŚCIE IP: *.gdynia.mm.pl 02.01.05, 21:25
              Taa ...
              w 2004 swoje plyty wyadali: Fatboy, Nick Cave, Morrissey a tuz masz. Plyta
              roku - Kasia Kowalska.

Trzeba jakos poinformowac chlopakow z NME i Rolling Stone'a.
              Jak przeocza takie wydarzenie to bedzie wstyd.

(a Budka Suflera nic nie nagrala? pytam bo nie slucham eremefu)

• spokojni1 Re: KASIA KOWALSKA - SAMOTNA W WIELKIM MIEŚCIE 04.01.05, 11:56
        Doda Elektroda może śmia ło może konkuroiwać z Kasią!
        Intelektualista-Maksymalista
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka