Gość: MARIOLA IP: *.astro.net.pl 02.01.05, 17:19 MACIE SWOJE TYPY TO PODAJCIE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melomanka_intelektualistka KASIA KOWALSKA - SAMOTNA W WIELKIM MIEŚCIE 02.01.05, 17:20 Cudowna płyta, mogę jej słuchać godzinami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killer queen Re: KASIA KOWALSKA - SAMOTNA W WIELKIM MIEŚCIE IP: *.toya.net.pl 02.01.05, 18:04 Hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palot Re: KASIA KOWALSKA - SAMOTNA W WIELKIM MIEŚCIE IP: *.tvk.torun.pl 02.01.05, 18:09 no to jak zaczynamy od Kowalskiej, to w ogóle nie ma o czym gadać. sorki Odpowiedz Link Zgłoś
melomanka_intelektualistka Re: KASIA KOWALSKA - SAMOTNA W WIELKIM MIEŚCIE 02.01.05, 18:28 Gość portalu: palot napisał(a): > no to jak zaczynamy od Kowalskiej, to w ogóle nie ma o czym gadać. sorki A co jest w tym złego że zaczynamy od Kowalskiej? To dobra, dojrzała muzyka. Nie wszystko musi być undergroundowe i niszowe, żeby zasługiwało na miano prawdziwej sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bono-man Re: KASIA KOWALSKA - SAMOTNA W WIELKIM MIEŚCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 18:09 hehehe heehhe heeeee eeeeee ?! Może to ten kac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killer queen Re: KASIA KOWALSKA - SAMOTNA W WIELKIM MIEŚCIE IP: *.toya.net.pl 02.01.05, 19:10 Rozczarowałaś mnie melomanko_intelektualistko. Myślałem, że to po prostu taki żart: skontrastowałaś ze sobą dwie rzeczy kompletnie do siebie nieprzystające (ten tytuł i Twój nick), co dało, muszę przyznać, całkiem zabawny efekt. Ironiczny i sarkastyczny. Nawet się uśmiechnąłem pod nosem z przekąsem. Niestety, Twój dalszy post kazał mi radykalnie zweryfikować moje, jakże mylne, spostrzeżenia. Nie pozostawia on złudzeń co do Twojego wyrafinowanego poczucia humoru, o wyrobieniu muzycznym i nieprzeciętnej lotności umysłowej nie wspominając. Myślę, że powinnaś zmienić nick. Nie pasuje do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
melomanka_intelektualistka Re: KASIA KOWALSKA - SAMOTNA W WIELKIM MIEŚCIE 02.01.05, 19:55 Uważam, że każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii. Skoro nie potrafisz napisać nic konstruktywnego, a skrytykowałeś moje wpisy przy pomocy jakichś absurdalnych argumentów, to znaczy, że może powinieneś w ogóle przestać pisać. Szkoda światłowodów. A o lotności umysłowej to się lepiej w ogóle nie wypowiadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Generał Re: KASIA KOWALSKA - SAMOTNA W WIELKIM MIEŚCIE IP: *.gdynia.mm.pl 02.01.05, 21:25 Taa ... w 2004 swoje plyty wyadali: Fatboy, Nick Cave, Morrissey a tuz masz. Plyta roku - Kasia Kowalska. Trzeba jakos poinformowac chlopakow z NME i Rolling Stone'a. Jak przeocza takie wydarzenie to bedzie wstyd. (a Budka Suflera nic nie nagrala? pytam bo nie slucham eremefu) Odpowiedz Link Zgłoś
spokojni1 Re: KASIA KOWALSKA - SAMOTNA W WIELKIM MIEŚCIE 04.01.05, 11:56 Doda Elektroda może śmia ło może konkuroiwać z Kasią! Intelektualista-Maksymalista Odpowiedz Link Zgłoś