Gość: Bartek IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 22:30 Zapraszam do rankingu na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW. Artyści mogą pochodzić z każdego rodzaju muzyki, z operą włącznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Crotalus Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.pl 18.05.02, 22:48 M.J. Keenan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fnoll GLOS BOGA IP: *.bydgoska.krakow.pl 18.05.02, 22:48 i niech ktos sprobuje zaprzeczyc (przypominam, ze lucyfer to byl od swiatla, a nie od spiewu, co zreszta widac po dokonaniach wokalnych jego sympatykow) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teddy Re: GLOS BOGA IP: 62.233.138.* 19.05.02, 11:01 A czy Bóg to ten gość, który na płycie Frankie Goes To Hollywood mówi "HA HA HA HA WELCOME!" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fnoll Re: GLOS BOGA IP: *.bydgoska.krakow.pl 21.05.02, 16:19 Gość portalu: teddy napisał(a): > A czy Bóg to ten gość, który na płycie Frankie Goes To Hollywood mówi "HA HA HA > > HA WELCOME!" ? nie, on tylko czasem wgra cos na plyte od tylu, tak dla jaj, a spiewa jedynie w naturze, ci co sie placza po dzikich ostepach to wiedza mikrofony i tasmy sa dla smiertelnikow bojacych sie przemijania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: GLOS BOGA IP: *.man.bialystok.pl 02.10.02, 09:24 kazdy talent pochodzi od HASZEM, mamy wielu wspanialych muzykow i wiele cudownych glosow, ale najpiekniejszy jest jeden, ktorego nie da sie porownac nawet do najwspanialszych glosow operowych. Ludzie posiadajacy talenty sa zeslaniem,,aby nam rozweselac czas na ziemi, ja uwielbiam wszystkich artystow bez wzgledu na dziedzine w ktorej rozwijaja wlasne talenty, ale sa tylko ludzmi i nie nalezy przesadzac z ich uwielbieniam jak niekiedy ma to miejsce szczegolnie wsrod nastolatkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WG GLOS BOGA jakim mowila Jannis Joplin IP: *.usr.onet.pl / 192.168.0.* 02.10.02, 10:18 ... i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKI Edyta IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 19.05.02, 19:29 Oczywiście Edyta Górniak Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Chyba cię zdrowo pokręciło dziecinko 01.10.02, 11:22 Gość portalu: MIKI napisał(a): > Oczywiście Edyta Górniak Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW 19.05.02, 21:07 jak wszechczasów to Krzyś Cugowski 1970-1994 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarafran Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 23:57 szarykot napisał(a): > jak wszechczasów to Krzyś Cugowski 1970-1994 Cugowski dobrze śpiewał na pierwszych 3,4 płytach Budki.Można było usłyszeć troche energi w jego głosie. Na płycie "Bal wszystkich świętych" wydaje z siebie takie dżwięki jakby zasypiał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shadow Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 21:27 TOM WAITS, Jason Molina - SONGSHIA i Jim O'rourke, Tom York ..... to tak na poczekaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 19.05.02, 22:47 Ian Gillan - nie mam pytań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: relom Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.de.deuba.com 20.05.02, 09:03 Ludzie, ile już takich zestawień było? I ciągle Wam się to nie nudzi...? No dobra..Mike Patton. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elve Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.netland.gda.pl 02.10.02, 16:16 tak! tak! na to czekałam! jeszcze ktoś tak myśli! Mike Patton! Bóg śpiewa, ja słucham! Odpowiedz Link Zgłoś
moniaag1 Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW 20.05.02, 11:07 Maynard James Keenan - bez dwoch zdan! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 13:57 IAN GILLAN !! szczegolnie w "Child In Time" z Made in Japan. Odpowiedz Link Zgłoś
dzokejka Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW 20.05.02, 14:04 może nie wszechczasów, bo co ja wiem o XVI wieku Layne Staley, którego już nigdy nie usłyszę live... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW 20.05.02, 14:07 Kate Bush Renata Przemyk Eddie Vedder Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: 62.161.67.* 20.05.02, 21:10 Eddie Vedder.....present tens...to jest glos, lece posluchac mallina napisał(a): > Kate Bush > Renata Przemyk > > Eddie Vedder Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vic1 Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: 213.158.197.* 21.05.02, 12:45 Gość portalu: anka napisał(a): > Eddie Vedder.....present tens...to jest glos, lece posluchac Dużo lepszy jest Chris Cornell, i głos, i muza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adka Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 18.07.02, 22:35 zgadzam sie chrisek i eddie ) mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś
loginka1 Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW 20.05.02, 15:36 Freddie Mercury i Mike Paton Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flash Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.ict.pwr.wroc.pl 20.05.02, 15:42 Freddie Mercury !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW 02.10.02, 11:20 Freddie Mercury!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżastina Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 20.05.02, 21:46 Będzie jak leci: Lisa Gerrard Dave Gahan Jim Morrison Layne Staley Eddie Veder ...dorzuciłabym jeszcze parę ale sie z tego moja CDteka zrobi . W kazdym razie Lisa jest dla mnie nr 1 na tej liscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xionc Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.intrum.pl / 10.48.11.* 21.05.02, 16:39 w kategorii techniczno-biologicznej: Celine Dion w kategorii najbardziej poruszający: Ian Gillian w kategorii najbardziej seksowny male: Barry White female: Laura Pausini w kategorii klasycznej: Andrea Bocelli Odpowiedz Link Zgłoś
mat_service Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW 18.07.02, 18:34 wedlug mnie Bocelli spiewa pieknym tenorem, ale wszystko jest jdnakowo monotonne i smutne... nawet arie, ktore nie mieszcza sie w kategoriach sentymantalnych..... niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davis Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: 80.249.0.* 21.05.02, 19:59 Jim Morrison Skip James i ten z Deep Purple Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modli Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 21:53 Agnieszka Chylińska !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark chylinska jest the best IP: 217.98.124.* 22.05.02, 00:58 takiego wokalu jak Chylinska nie bedzie jeszcze przez 100 lat .Jestem juz starym prykiem wychowanym na the beatles ale chylinska mnie powala.Ze współczesnych jeszcze jopek- nie byłem do niej przekonany ale potwierdziła ze jest lepsza od steczkowskiej - bardziej dojrzała i róznorodna. z zagranicznych to dla nie ideałem jest i pozostanie shirley bassey. w muzyce rockowej ozzi ozborne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: chylinska jest the best IP: *.traco.pl / 192.168.2.* 12.07.02, 16:25 Gość portalu: dark napisał(a): > takiego wokalu jak Chylinska nie bedzie jeszcze przez 100 lat .Jestem juz > starym prykiem wychowanym na the beatles ale chylinska mnie powala.Ze > współczesnych jeszcze jopek- nie byłem do niej przekonany ale potwierdziła ze > jest lepsza od steczkowskiej - bardziej dojrzała i róznorodna. z zagranicznych > to dla nie ideałem jest i pozostanie shirley bassey. w muzyce rockowej ozzi > ozborne. dark-juz Cie lubie!!! AGA CHYLIŃSKA - KRÓLOWA WOKALU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?! TO SKRZECZENIE?! IP: *.acn.waw.pl 25.09.02, 19:34 Chylińska - największy prymityw wszechczasów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hasz Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 19:35 Gość portalu: modli napisał(a): > Agnieszka Chylińska !! - Cenię duże poczucie humoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAMROCZONA Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.traco.pl / 192.168.2.* 12.07.02, 16:27 Gość portalu: hasz napisał(a): > Gość portalu: modli napisał(a): > > > Agnieszka Chylińska !! > > - Cenię duże poczucie humoru HASZ-NIE ZNASZ SIE-TO SIE NIE WYPOWIADAJ!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clio Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.traco.pl / 192.168.2.* 12.07.02, 16:24 Gość portalu: modli napisał(a): > Agnieszka Chylińska !! Jak najbardziej popieram!!! AGA CHYLIŃSKA NIE MA SOBIE RÓWNYCH!- ONA potrafi takie rzeczy wyprawiac ze swym glosem, ze masakra! Genialnie spiewa spokojne melodie i cudownie sie drze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: 10.40.1.* 01.10.02, 13:37 Gość portalu: davis napisał(a): > Jim Morrison > Skip James > i ten z Deep Purple który z Deep Purple ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtta Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 14:19 Ja zaprzecze. M.J. Keenan w ogole nie ma glosu - on w ogole nie spiewa ( BTW: jestem fanem Toola !!! ). Najlepszy glos ma F.Mercury, potem Bono z U2, reszta daaaaaaaaaaaaaaleko w tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
moniaag1 Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW 23.05.02, 14:55 Gość portalu: gtta napisał(a): > Ja zaprzecze. M.J. Keenan w ogole nie ma glosu - on w ogole nie spiewa ( BTW: > jestem fanem Toola !!! ). Slucham???? Powalilo Cie chyba. A co robi? Recytuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oregon Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.hcm.com.pl / 9.67.96.* 23.05.02, 14:35 W starym 5-10-15 Wojciech Mann był tzw. "Głosem" i on jest najlepszy!!! a tak na serio to: Ian Gillan, Ronni J. Dio, Marek Piekarczyk Odpowiedz Link Zgłoś
lazialita Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW 23.05.02, 15:32 Jeff Buckley Chris Cornell Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojson Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.globalintech.pl 23.05.02, 16:53 Jesli chodzi o blues & rock to tylko i wylacznie Robert Anthony Plant. Tu chyba nie ma miejsca na jakies dyskusje Pozdroowka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.daimler-benz.com 01.10.02, 11:08 Gość portalu: Wojson napisał(a): > Jesli chodzi o blues & rock to tylko i wylacznie > > Robert Anthony Plant. > > Tu chyba nie ma miejsca na jakies dyskusje > > Pozdroowka ! Popieram! I stary Roger Waters... Po prostu czad! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meloman Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 23:13 Muzyka operowa: Luciano Pavarotti Muzyka rozrywkowa: Whitney Houston Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: 213.77.18.* 24.05.02, 09:22 w Polsce: Ryszard Riedel, Marek Piekarczyk i Małgorzata Ostrowska zagranica: Freddie Mercury, Robert Plant i Ian Gillan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 13:18 Robert Smith, Eddie Vedder, Perry Farrel, Fish, Tracy Chapman, Sinead O'Connor, i numer jeden Andrew Eldritch! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOLO Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.exch.sulzerchemtech.com 07.06.02, 07:48 Gość portalu: olo napisał(a): > Robert Smith, Eddie Vedder, Perry Farrel, Fish, Tracy Chapman, Sinead O'Connor, > i numer jeden Andrew Eldritch! no lubie bardzo Sisters ale Eldritcha do tej kategorii nie zaliczylbym, ale gosc dla mnie jest numer jeden i tak (obok carla mc coya) cos ludzie malo pisza o mike pattonie z faith no more a przeciez gosciu umie spiewac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kracho Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: 212.33.90.* 27.05.02, 13:22 Mercury i basta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJodbyt Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 27.05.02, 19:13 Jeśli chodzi o wokal wszechczasów to BEZDYSKUSUJNIE największym dokonaniem w tej dziedzinie jest kawałwk "child in time "(wersja studyjna !!!), i cala reszta z albumu "in rock" deep purple .gillan wzniosl sie tam na absolutne wyzyny. nigdy wczesniej i nigdy pozniej (z wyjatkiem niektorych jego wyczynow koncertowych lub plytowych) swiat nie uslyszy tak przeszywajacego i PIEKNEGO zaspiewu (niekiedy krzyku). KAZDY KTO TWIERDZI ZE NIE MAM RACJI NIE MA RACJI!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ichbin GLENN DANZIG IP: *.tlsa.pl 29.05.02, 14:31 W jego głosie jest wszystko: słodycz, rozpacz, krzyk, totalny smutek, złość i agresja - TALENT!!!! Coś jeszcze??? Odpowiedz Link Zgłoś