Dodaj do ulubionych

Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW

• Gość: Robert Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.acn.waw.pl 02.10.02, 15:52
      Celine Dion
      • robert_c 1. Jon Anderson 2. Fredie M. 02.10.02, 16:06
        Co do opery sie nie wypowiadam, bo jestem laik
        • Gość: Alf Re: 1. Jon Anderson 2. Fredie M. IP: *.nyc.rr.com 03.10.02, 03:05
          ja postawilem na Cugowskiego i Fredzia ale przyznam ze Yes i Jona moge sluchac
          godzinami, nie mylic z Jan Andersonem z Jethro. Po dluzszym namysle musze
          jednak zmienic ranking.
          1.Fredek
          2.Cugowski
          3.Anderson
    • Gość: puh Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.stacje.agora.pl 02.10.02, 17:22
      Kayah i George Michael
      • Gość: grek Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: 193.0.121.* 02.10.02, 18:21
        Nie wiem czy wczesniejsze wypowiedzi byly tak w formie zartu, ale dla mnie bez
        watpienia wokalista Radiohead Thom Yorke. Zresza to powinno byc oczywiste.
        • iwo_na Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW 02.10.02, 19:04
          tu widze kazdy sobie rzepke skrobie smile i nie dziwie sie...

moj osobisty faworyt : Sting, Sting i jeszcze raz Sting, i wiecej razy nie bede
          sie odzywac smile
          • Gość: maxine Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 19:29
            Dave Gahansmile))
            Robert Plant
            Nick Cave
            Trent Reznor i Glenn Danzig czasami
            Skye Edwards(Morcheeba)
            Bjork
            Tori Amos
            • Gość: czyzunia Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 02.10.02, 21:07
              przestancie bluznic bo pojdziecie do piekla, no moze do czyscca.
              tylko krol
              nop kto-elvis.pa.pa.
    • Gość: pyttong Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: 213.77.40.* 02.10.02, 22:07
      Jak dla mnie: Dido Armstrong, Vibeke z Tristanii, A. Orthodox, Tarja Turunen z
      Nightwisha i Medeah z Artrosis. Faceci - Freddie M. rzadzi, wokalista Toola i
      Edlund z Tiamatu. Cenię głos Maxwella Frazer z Faithless(MAXI JAZZ)
    • Gość: anma Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.10.02, 23:43
      No...może nie wszech czasów, ale na dzień dzisiejszy nr 1 dla mnie to Garou.
      • Gość: Alf Oj dzieci, dzieci IP: *.nyc.rr.com 03.10.02, 03:14
        z tego co widze to wiekszosc was podejmuje pochopna decyzje na podstawie
        jednej czy dwuch piosenek ktore akurat sluchacie . Glos Wszechczasow to raczej
        wyruznienie kogos za calokrztalt.
        • Gość: Owsik Re: Oj dzieci, dzieci IP: *.waw-kor.leased.ids.pl 03.10.02, 04:35
          Pani Jadzia rasowa kurpionka,zwłaszcza utwór "Drepce konik".
    • diabligrodzianin Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW 03.10.02, 10:51
      ELLA FITZGERALD!!!!!!

I LUIS ARMSTRONG!!!!!!!!!
      • Gość: zosia Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.MAN.atcom.net.pl 03.10.02, 11:20
        a dla mnie najlllllepszy głos, bo najbardziej charyzmatyczny to ma nikt inny
        jak B O N O ! ! !

zwałaszcza w Lemon, ostatnią płytę pominmy milczeniem, choć jest tam jedna
        piosenka godna uwagi In a little while - tam też śpiewa cudnie wink
        • alcest1 Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW 03.10.02, 12:42
          Buhan z Exploited, no i wokalista z Napalm Death(nie pamiętam jek się koleś
          nazywa)
    • Gość: Matt Rix Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.telmax.com.pl 03.10.02, 11:45
      Polska: kiedys pojawil sie na krotko zespol Atmosphere (moim zdaniem zmarnowany
      talent wokalny, mogl byc kandydatem), poza tym Gawlinski i Kasia Kowalska
      Zagraniczni: powtarzajacy sie F.Mercury i o dziwo chyba jak do tej pory raz
      zauwazony Axl Rose!!!!!!!
      • Gość: Broda Willis Connover-------------n/t IP: *.chello.pl 03.10.02, 15:27
        • Gość: Larysa Naj,naj,naj......to...: IP: 213.17.166.* 03.10.02, 16:26
          Heather Nova,
          Mariah Carrey,
          Whitney Houston,
          Alicia Keys,
          PINK
          • kaplanka Re: Naj,naj,naj......to...: 03.10.02, 18:24
            witam.. jest to moj pierwszy post na tym forum :
            i jednoglosnie stwierdzam...
            Maynard James Keenan!!!
        • Gość: jarek Maciej Zembaty IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.02, 09:00
          Conover -OK!
          j
    • Gość: Jo Ilu typujących, tyle głosów wszechczasów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.02, 20:39
      A ja typuję francuską piosenkarkę Jean Sablon - ciekawe, czy ktokolwiek o niej
      słyszał?
      • Gość: chwilowy Re: Ilu typujących, tyle głosów wszechczasów... IP: *.pl 03.10.02, 22:32
        ja znam, ale dzisiaj wolę Robbiego
    • Gość: gość Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.02, 23:25
      1. Ian Gillan
      2. Dio
      3. Robert Plant
      4. Marek Stryszowski (ciekawe czy ktoś o nim słyszał...?)

pozdrawiamsmile
      • Gość: jarek Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.02, 03:43
        Gość portalu: gość napisał(a):

> > 4. Marek Stryszowski (ciekawe czy ktoś o nim słyszał...?)

słyszał, słyszał, ale daaawnosad( JnO~1980?

pozdrawiam
        j.
    • Gość: jarek Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.02, 03:49
      Moje typy:

Franciszek Sinatra
      ELVIS
      Urszula Dudziak
      Tom Waits
      Violetta Villas
      j.
      • Gość: amalfi Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.chelm.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.02, 19:00
        Edmunt Fetting

Posłuchajcie ballady w jego wykonaniu....
    • Gość: Abrakadabra Diana Krall!!!!!!!!! IP: *.chm9.franklin.pa.net 04.10.02, 20:32
    • Gość: Myszka Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.necik.pl 04.10.02, 20:52
      1.Lisa Gerard
      2.Brandon Perry
      3.Freddie Mercury
      4.Barry White
      5.Michał Żebrowski
      6.Robert Plant
      I wielu innych, tylko nie sposób ich wymienic wszystkich.
      Ale Lisa Gerard jest dla mnie number one, ma fenomenalny głos.
      Pozdrawiam.
    • Gość: hexxe Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 16:12
      Najlepszy glos wszechczasow?Chyba Steczkowska...zadziwia mnie to z jaka
      latwoscia z niskich tonow przechodzi na wysokie.Ona potrafi stluc lustro za
      pomoca glosu...
      • Gość: 2112 Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 18:56
        Gość portalu: hexxe napisał(a):

> Najlepszy glos wszechczasow?Chyba Steczkowska...zadziwia mnie to z jaka
        > latwoscia z niskich tonow przechodzi na wysokie.Ona potrafi stluc lustro za
        > pomoca glosu...

TO FALSET !!
        Ty też to potrafisz !
        • jaceq Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW 05.10.02, 19:51
          Gość portalu: 2112 napisał(a):

> > Najlepszy glos wszechczasow?Chyba Steczkowska...zadziwia mnie to z jaka
          > > latwoscia z niskich tonow przechodzi na wysokie.Ona potrafi stluc lustro ...

Stłuc lustro to ona potrafi, patrząc na nie .

A głos? 1972, Pink Floyd, "ciemna strona" i ta Torrie jakaśtam w 'Great Gig In the Sky'.
          Po tym, przez 30 lat nic się nie przydarzyło godnego uwagi, w temacie "głos".
          • Gość: mwg Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 07.10.02, 00:34
            jaceq napisał:

> Gość portalu: 2112 napisał(a):
            >
            > > > Najlepszy glos wszechczasow?Chyba Steczkowska...zadziwia mnie to z ja
            > ka
            > > > latwoscia z niskich tonow przechodzi na wysokie.Ona potrafi stluc lus
            > tro ...

Posłuchaj lepiej jak przechodzi W.Houston smile
    • Gość: alinka ranking jest bez sensu IP: *.brzezno.univ.gda.pl 05.10.02, 22:37
      na swiecie jest tylu ludzi o rewelacyjnych glosach, ze nie mozna powiedziec,
      kto ma najlepszy. każdy ma jakichś faworytów i fajnie, że każdemu się podoba
      ktoś inny - więc, ludzie, trochę luzu - nie ma sensu się oburzać na innych, że
      nie podzielają waszego zdania

Alinka
      • Gość: Julie Re: ranking jest bez sensu IP: *.brzeg.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 19:31
        Garou,Leonard Cohen
    • Gość: Bunia Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.02, 02:03
      Tori Amos, Bjork, Elisabeth Frasier, Lisa Gerard, Kayah, Lauryn Hill
    • Gość: bybus Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 20:30
      James Dio a kto nie wierzy ten trąba
      • pimo75 Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW 07.10.02, 08:58
        tego ehm....Patton (No1), Eric Adams (Manowar), Sebastian Bach!!!, Tori Amos,
        Kate Bush, Nosowska!!!,
        • Gość: pimo75 Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 12:57
          no i kurde Keith Caputo - kto nie słyszł nie wie co stracił
          • Gość: stoner Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.02, 13:25
            zdecydowanie Maynard James Keenan... albo Josh Homme... albo Cornell
    • Gość: terra Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.waw.pdi.net / *.zamoyski.edu.pl 07.10.02, 14:20
      Nie wiem, czy słyszeliście to imię i nazwisko, ponieważ jest to śpiewak
      operowy, a dzisiaj opera większość nudzi (zupełnie niesłusznie zresztą).Głos
      porównywalny wg mnie z Janem Kiepurą, choć jest dopiero po 30-stce. To Dariusz
      Stachura - tenor pochodzący z Łodzi a obecnie śpiewający w operze norymberskiej.
      Jeśli chodzi o niższe głosy, bezsprzecznie najlepszym, myślę że w latach 1960-
      75 również na świecie, był Bernard Ładysz.
      Jeśli ktoś chciałby pogadać na te 2 tematy zapraszam pod gchyl2@wp.pl
    • gazmirek Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW 07.10.02, 19:21
      Jenis Joplin i ewentualnie z polskich Ewa Bem
    • furry Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW 08.10.02, 01:00
      * Mike Patton, takze za kawalek z "Judgement Night"

długo, długo nic...

* Glenn Danzig za pierwsza plyte, szczegolnie za "She Rides". Dalszych dokonan
      nie slyszalem, bo przestraszylem sie okladki. Pierwsza plytke polecam.
      * Ed Vedder, za to, ze od 10 lat brzmi tak samo...
      * Phil Anselmo i Henry Rollins za tą nutkę delikatności

A jesli chodzi o panie:

* Sinead O'connor
      * Skin
      * Salma Hayek za tę piosenkę z "Desperado"

fr
    • Gość: Jakub Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 08.10.02, 16:16
      Polska - Czesław Niemen
      Świat - Freddie Mercury
    • Gość: Celine Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: 212.106.133.* 08.10.02, 16:28
      Janis Joplin, Ian Gillian.
    • Gość: Renia THOMAS ANDERS IP: *.biaman.pl 08.10.02, 21:45
      Tylko THOMAS ANDERS Z MODERN TALKING
    • Gość: Erka Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: 195.94.206.* 09.10.02, 13:29
      Nikt z Was Szanowni Internauci nie wspomniał cudownego głosu nieżyjącej Anny
      German. Jej głos jest czarujący jak dźwięk fletu, budzi tęsknoty i nie daje się
      zapomnieć.
      Poza tym Ewa Podleś - właścicielka wspaniałego kontraltu. Kiedy jej słucham
      dostaję gęsiej skórki!
    • Gość: pijak Ja , w niedziele rano, jak rzygam zolcia, IP: *.rrcnet.com 09.10.02, 15:20
    • Gość: Aldona Najlepszy głos wszechczasów IP: *.tbs-net.rekin.net 07.08.14, 14:38
      Faceci:
      -Freddie Mercury!!!!!!!
      -Axl Rose!!!!!!
      -Steven Tyler!!!!!!!!
      -Jon Bon Jovi!!!!!!!!!!!

• rybunia1988 Re: Ranking na 09.08.14, 10:24
      Zdecydowanie Freddie Mercury!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka