Gość: Robert Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.acn.waw.pl 02.10.02, 15:52 Celine Dion Odpowiedz Link Zgłoś
robert_c 1. Jon Anderson 2. Fredie M. 02.10.02, 16:06 Co do opery sie nie wypowiadam, bo jestem laik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alf Re: 1. Jon Anderson 2. Fredie M. IP: *.nyc.rr.com 03.10.02, 03:05 ja postawilem na Cugowskiego i Fredzia ale przyznam ze Yes i Jona moge sluchac godzinami, nie mylic z Jan Andersonem z Jethro. Po dluzszym namysle musze jednak zmienic ranking. 1.Fredek 2.Cugowski 3.Anderson Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puh Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.stacje.agora.pl 02.10.02, 17:22 Kayah i George Michael Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grek Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: 193.0.121.* 02.10.02, 18:21 Nie wiem czy wczesniejsze wypowiedzi byly tak w formie zartu, ale dla mnie bez watpienia wokalista Radiohead Thom Yorke. Zresza to powinno byc oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
iwo_na Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW 02.10.02, 19:04 tu widze kazdy sobie rzepke skrobie i nie dziwie sie... moj osobisty faworyt : Sting, Sting i jeszcze raz Sting, i wiecej razy nie bede sie odzywac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxine Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 19:29 Dave Gahan)) Robert Plant Nick Cave Trent Reznor i Glenn Danzig czasami Skye Edwards(Morcheeba) Bjork Tori Amos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 02.10.02, 21:07 przestancie bluznic bo pojdziecie do piekla, no moze do czyscca. tylko krol nop kto-elvis.pa.pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyttong Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: 213.77.40.* 02.10.02, 22:07 Jak dla mnie: Dido Armstrong, Vibeke z Tristanii, A. Orthodox, Tarja Turunen z Nightwisha i Medeah z Artrosis. Faceci - Freddie M. rzadzi, wokalista Toola i Edlund z Tiamatu. Cenię głos Maxwella Frazer z Faithless(MAXI JAZZ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anma Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.10.02, 23:43 No...może nie wszech czasów, ale na dzień dzisiejszy nr 1 dla mnie to Garou. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alf Oj dzieci, dzieci IP: *.nyc.rr.com 03.10.02, 03:14 z tego co widze to wiekszosc was podejmuje pochopna decyzje na podstawie jednej czy dwuch piosenek ktore akurat sluchacie . Glos Wszechczasow to raczej wyruznienie kogos za calokrztalt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Owsik Re: Oj dzieci, dzieci IP: *.waw-kor.leased.ids.pl 03.10.02, 04:35 Pani Jadzia rasowa kurpionka,zwłaszcza utwór "Drepce konik". Odpowiedz Link Zgłoś
diabligrodzianin Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW 03.10.02, 10:51 ELLA FITZGERALD!!!!!! I LUIS ARMSTRONG!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.MAN.atcom.net.pl 03.10.02, 11:20 a dla mnie najlllllepszy głos, bo najbardziej charyzmatyczny to ma nikt inny jak B O N O ! ! ! zwałaszcza w Lemon, ostatnią płytę pominmy milczeniem, choć jest tam jedna piosenka godna uwagi In a little while - tam też śpiewa cudnie Odpowiedz Link Zgłoś
alcest1 Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW 03.10.02, 12:42 Buhan z Exploited, no i wokalista z Napalm Death(nie pamiętam jek się koleś nazywa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Rix Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.telmax.com.pl 03.10.02, 11:45 Polska: kiedys pojawil sie na krotko zespol Atmosphere (moim zdaniem zmarnowany talent wokalny, mogl byc kandydatem), poza tym Gawlinski i Kasia Kowalska Zagraniczni: powtarzajacy sie F.Mercury i o dziwo chyba jak do tej pory raz zauwazony Axl Rose!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Larysa Naj,naj,naj......to...: IP: 213.17.166.* 03.10.02, 16:26 Heather Nova, Mariah Carrey, Whitney Houston, Alicia Keys, PINK Odpowiedz Link Zgłoś
kaplanka Re: Naj,naj,naj......to...: 03.10.02, 18:24 witam.. jest to moj pierwszy post na tym forum : i jednoglosnie stwierdzam... Maynard James Keenan!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Maciej Zembaty IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.02, 09:00 Conover -OK! j Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Ilu typujących, tyle głosów wszechczasów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.02, 20:39 A ja typuję francuską piosenkarkę Jean Sablon - ciekawe, czy ktokolwiek o niej słyszał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chwilowy Re: Ilu typujących, tyle głosów wszechczasów... IP: *.pl 03.10.02, 22:32 ja znam, ale dzisiaj wolę Robbiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.02, 23:25 1. Ian Gillan 2. Dio 3. Robert Plant 4. Marek Stryszowski (ciekawe czy ktoś o nim słyszał...?) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.02, 03:43 Gość portalu: gość napisał(a): > > 4. Marek Stryszowski (ciekawe czy ktoś o nim słyszał...?) słyszał, słyszał, ale daaawno( JnO~1980? pozdrawiam j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.02, 03:49 Moje typy: Franciszek Sinatra ELVIS Urszula Dudziak Tom Waits Violetta Villas j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amalfi Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.chelm.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.02, 19:00 Edmunt Fetting Posłuchajcie ballady w jego wykonaniu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abrakadabra Diana Krall!!!!!!!!! IP: *.chm9.franklin.pa.net 04.10.02, 20:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.necik.pl 04.10.02, 20:52 1.Lisa Gerard 2.Brandon Perry 3.Freddie Mercury 4.Barry White 5.Michał Żebrowski 6.Robert Plant I wielu innych, tylko nie sposób ich wymienic wszystkich. Ale Lisa Gerard jest dla mnie number one, ma fenomenalny głos. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hexxe Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 16:12 Najlepszy glos wszechczasow?Chyba Steczkowska...zadziwia mnie to z jaka latwoscia z niskich tonow przechodzi na wysokie.Ona potrafi stluc lustro za pomoca glosu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2112 Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 18:56 Gość portalu: hexxe napisał(a): > Najlepszy glos wszechczasow?Chyba Steczkowska...zadziwia mnie to z jaka > latwoscia z niskich tonow przechodzi na wysokie.Ona potrafi stluc lustro za > pomoca glosu... TO FALSET !! Ty też to potrafisz ! Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW 05.10.02, 19:51 Gość portalu: 2112 napisał(a): > > Najlepszy glos wszechczasow?Chyba Steczkowska...zadziwia mnie to z jaka > > latwoscia z niskich tonow przechodzi na wysokie.Ona potrafi stluc lustro ... Stłuc lustro to ona potrafi, patrząc na nie . A głos? 1972, Pink Floyd, "ciemna strona" i ta Torrie jakaśtam w 'Great Gig In the Sky'. Po tym, przez 30 lat nic się nie przydarzyło godnego uwagi, w temacie "głos". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mwg Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 07.10.02, 00:34 jaceq napisał: > Gość portalu: 2112 napisał(a): > > > > Najlepszy glos wszechczasow?Chyba Steczkowska...zadziwia mnie to z ja > ka > > > latwoscia z niskich tonow przechodzi na wysokie.Ona potrafi stluc lus > tro ... Posłuchaj lepiej jak przechodzi W.Houston Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alinka ranking jest bez sensu IP: *.brzezno.univ.gda.pl 05.10.02, 22:37 na swiecie jest tylu ludzi o rewelacyjnych glosach, ze nie mozna powiedziec, kto ma najlepszy. każdy ma jakichś faworytów i fajnie, że każdemu się podoba ktoś inny - więc, ludzie, trochę luzu - nie ma sensu się oburzać na innych, że nie podzielają waszego zdania Alinka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julie Re: ranking jest bez sensu IP: *.brzeg.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 19:31 Garou,Leonard Cohen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.02, 02:03 Tori Amos, Bjork, Elisabeth Frasier, Lisa Gerard, Kayah, Lauryn Hill Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bybus Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 20:30 James Dio a kto nie wierzy ten trąba Odpowiedz Link Zgłoś
pimo75 Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW 07.10.02, 08:58 tego ehm....Patton (No1), Eric Adams (Manowar), Sebastian Bach!!!, Tori Amos, Kate Bush, Nosowska!!!, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimo75 Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 12:57 no i kurde Keith Caputo - kto nie słyszł nie wie co stracił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stoner Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.02, 13:25 zdecydowanie Maynard James Keenan... albo Josh Homme... albo Cornell Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terra Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.waw.pdi.net / *.zamoyski.edu.pl 07.10.02, 14:20 Nie wiem, czy słyszeliście to imię i nazwisko, ponieważ jest to śpiewak operowy, a dzisiaj opera większość nudzi (zupełnie niesłusznie zresztą).Głos porównywalny wg mnie z Janem Kiepurą, choć jest dopiero po 30-stce. To Dariusz Stachura - tenor pochodzący z Łodzi a obecnie śpiewający w operze norymberskiej. Jeśli chodzi o niższe głosy, bezsprzecznie najlepszym, myślę że w latach 1960- 75 również na świecie, był Bernard Ładysz. Jeśli ktoś chciałby pogadać na te 2 tematy zapraszam pod gchyl2@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gazmirek Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW 07.10.02, 19:21 Jenis Joplin i ewentualnie z polskich Ewa Bem Odpowiedz Link Zgłoś
furry Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW 08.10.02, 01:00 * Mike Patton, takze za kawalek z "Judgement Night" długo, długo nic... * Glenn Danzig za pierwsza plyte, szczegolnie za "She Rides". Dalszych dokonan nie slyszalem, bo przestraszylem sie okladki. Pierwsza plytke polecam. * Ed Vedder, za to, ze od 10 lat brzmi tak samo... * Phil Anselmo i Henry Rollins za tą nutkę delikatności A jesli chodzi o panie: * Sinead O'connor * Skin * Salma Hayek za tę piosenkę z "Desperado" fr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 08.10.02, 16:16 Polska - Czesław Niemen Świat - Freddie Mercury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celine Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: 212.106.133.* 08.10.02, 16:28 Janis Joplin, Ian Gillian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia THOMAS ANDERS IP: *.biaman.pl 08.10.02, 21:45 Tylko THOMAS ANDERS Z MODERN TALKING Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erka Re: Ranking na NAJLEPSZY GŁOS WSZECH CZASÓW IP: 195.94.206.* 09.10.02, 13:29 Nikt z Was Szanowni Internauci nie wspomniał cudownego głosu nieżyjącej Anny German. Jej głos jest czarujący jak dźwięk fletu, budzi tęsknoty i nie daje się zapomnieć. Poza tym Ewa Podleś - właścicielka wspaniałego kontraltu. Kiedy jej słucham dostaję gęsiej skórki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijak Ja , w niedziele rano, jak rzygam zolcia, IP: *.rrcnet.com 09.10.02, 15:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldona Najlepszy głos wszechczasów IP: *.tbs-net.rekin.net 07.08.14, 14:38 Faceci: -Freddie Mercury!!!!!!! -Axl Rose!!!!!! -Steven Tyler!!!!!!!! -Jon Bon Jovi!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś