Gość: shadow IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 21:20 ma już ktos nową płyte Mum - Finally we are no one ? spiszcie prosze na forum tytuły piosenek jeżeli ktos ja posiadą! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miecio Re: Mum - nowa płyta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 21:40 Gość portalu: shadow napisał(a): > ma już ktos nową płyte Mum - Finally we are no one ? > spiszcie prosze na forum tytuły piosenek jeżeli ktos ja posiadą! > pozdrowienia Premiera płyty 17 czerwca. Na razie do zdobycia tylko ta płyta z remixami. Ale szczerze mówiąc szykuje sie największa rewelacja od czasów Sigur Ros. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shadow Re: Mum - nowa płyta IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 23:55 Gość portalu: Miecio napisał(a): > Gość portalu: shadow napisał(a): > > > ma już ktos nową płyte Mum - Finally we are no one ? > > spiszcie prosze na forum tytuły piosenek jeżeli ktos ja posiadą! > > pozdrowienia > > > Premiera płyty 17 czerwca. Na razie do zdobycia tylko ta płyta z remixami. > Ale szczerze mówiąc szykuje sie największa rewelacja od czasów Sigur Ros. > z tego co ja wiem to plyta 'finally we are no one' jest juz dostepna w Polsce! szykuje sie jedna z plyt roku w moim mniemaniu. poszukuje info o tej plycie i nigdzie nie moge nic znalezc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: Mum - nowa płyta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 00:16 Kup sobie najnowszy numer Kaktusa. Miesięcznik taki. Jest artukuł o zespole i recenzja płyty. Ew. morr.terra.pl . Tez juz sie nie moge doczekac. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Mum - nowa płyta 20.05.02, 01:42 No cóż, wystarczy trochę pogrzebać. Sklep jest tu www.badtaste.dk/ lista piosenek również. pozdrawiam, .y. Odpowiedz Link Zgłoś