Gość: 87 IP: *.devs.futuro.pl 13.01.05, 00:31 to dla mnie jedyny głos w swoim rodzaju Mike'a Pattona z Faith No More. A dla Was dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lecho Re: Najseksowniejszy męski wokal IP: *.teleton.pl 13.01.05, 09:24 Zdecydowanie Shrek !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hpesse DAVE MATTHEWS OCZYWIŚCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 19:58 Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: DAVE MATTHEWS OCZYWIŚCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.01.05, 19:21 jestem w szoku (pozytywnym ). to bylby takze jeden z moich typow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hpesse aa..no i Piotruś Rogucki z Comy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 16:50 ...po prostu S-A-M S-E-X...mmmmmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hpesse Re: aa..no i Piotruś Rogucki z Comy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 16:54 ...a także Matthias Sayer z Farmer Boys. Właśnie słucham, ale utworu Apocalyptiki, w którym Matthais występuje gościnnie...on ma TO coś) Odpowiedz Link Zgłoś
o_kropka Re: aa..no i Piotruś Rogucki z Comy... 02.11.05, 19:37 Popieram! Wspaniały głos! Rozpłynąć się można. ) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapil Re: Najseksowniejszy męski wokal 03.03.05, 18:06 ROB THOMAS Piękna barwa, męska ale łagodna, jego intepretacje są mistrzostwem świata, śpiewa w zespole Matchbox Twenty. Uskuteczniał kiedyś duecik z Santana, ale jego wokal maxxx mnie podnieca jak słucham piosenek z albumu Mad Season. Odpowiedz Link Zgłoś
nesihonsu Re: Najseksowniejszy męski wokal 13.01.05, 09:43 Dla mnie w tej kategorii niepokonany od lat jest Alan Vega. Kiedy po raz pierwszy usłyszałam nagrania zespołu Suicide nie wiedząc nic na temat wykonawcy od razu określiłam tę muzykę jako pościelówę. Ale i Chris Cornell (szczególnie z okresu Batmotorfinger) i Jimi Goodwin (Doves) i Jon Crosby (Vast) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stipeanka Re: Najseksowniejszy męski wokal IP: 80.51.253.* 13.01.05, 10:58 Dla mnie zdecydowanie Michael Stipe z R.E.M. mrauuu Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_s Re: Najseksowniejszy męski wokal 29.01.05, 14:17 Scottt Weiland(stone temple pilots,velvet revolver),Nick Cave,Jeff Buckley,Chris Cornell Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_s Re: Najseksowniejszy męski wokal 29.01.05, 14:20 dorzucam jeszcze Bono Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: Najseksowniejszy męski wokal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 11:45 LENNY KRAVITZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pagka_brust Re: Najseksowniejszy męski wokal IP: *.168. / *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 12:00 moze nie bede jakas bardzo orginalna, ale kiedys glos garou przyprawial mnie o dreszcze, a teraz? bruno pelletier niesamowity glos, a do tego posiadacz glosu bardzo przystojny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: Najseksowniejszy męski wokal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 12:49 Jeff Buckley!!!!!!!Jak dla mnie bezkonkurencyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mukki Re: Najseksowniejszy męski wokal IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.05, 13:06 Till Lindeman z Rammstein, Nick Cave i Leo Cohen... Facet musi mieć głos jak facet, a nie jak odjajczony kaczor Odpowiedz Link Zgłoś
lullaby22 Re: Najseksowniejszy męski wokal 13.01.05, 13:36 Proszę sobie myśleć, co się chce, ale ja zawsze kiedy słyszę Briana Molko, choć na chwilę muszę się zatrzymać, zamknąć oczy i słuchać. I mogłabym słuchać naprawdę długo. Odpowiedz Link Zgłoś
siostraihope Re: Najseksowniejszy męski wokal 13.01.05, 19:34 zdecydowanie od kilku dobrych lat prowadza BONO i Jeff Buckley(jego glos przenika wnetrze mojej duszy i ciala) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kry Re: Najseksowniejszy męski wokal IP: *.aster.pl 13.01.05, 19:43 Dla mnie najseksowniejszy wokal ma taki jeden pan, którego nie wymienię tu z imienia i nazwiska, aby sobie za dużo nie pomyślał i aby nie naruszyć Ustawy o Ochronie Danych Osobowych, ponieważ jest osobą prywatną i nie zajmuje się zawodowo śpiewaniem piosenek. Odpowiedz Link Zgłoś
eyemou Re: Najseksowniejszy męski wokal 13.01.05, 20:57 wiadomo ze Greg Dulli i Mark Sandman!!!!!!!!! no moze jeszcze Cave... i Blixa Bargeld... i wokalista Madrugady... i ... Odpowiedz Link Zgłoś
lady_pik Re: Najseksowniejszy męski wokal 13.01.05, 21:23 Ja zgadzam sie, ze takich możliwości wokalnych jak Mike Patton nie ma nikt !!! Polecam posłuchać jego wyczynów na Mr.Bungle, Fantomas, Tomahawk. Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: Najseksowniejszy męski wokal 14.01.05, 10:07 a kto tu mówi o mozliwościach głosowych? Polecam raz jeszcze przeczytać tytuł wątku pozdrawiam agata P.S. aha, zapomniałam o meritum. Moim zdaniem Eddie Veder by się kwalifikował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Najseksowniejszy męski wokal IP: 212.244.126.* 26.07.05, 13:05 Eddie Vedder Bono Scott Veiland Mike Patton Michael Hutchence (ach ten teledysk do Taste It) no i Lenny zapomnialyscie o boskim Anthonym Kiedisie Acha i jeszcze Jimmi Hendrix i ten wstretny gbur z Pink Floyd, nie cierpie go ale ulegam jak spiewa "Wish you were here" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re:Eddie V i Jack W IP: 81.15.164.* 05.08.05, 23:08 Eddie Vedder i Jack White Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anja Re: Najseksowniejszy męski wokal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 12:08 Peter Steele, Trent Reznor, Nick Cave, Blixa Bargeld Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iii Re: Najseksowniejszy męski wokal IP: *.chello.pl 14.01.05, 20:05 Blixa Bargeld Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agneska Re: Najseksowniejszy męski wokal IP: *.gw.ipl.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 19:50 Prince gdy śpiewa zwykłym niskim głosem a nie falsetem np. Cream, Holy River, Let`s go crazy. Jon Bon Jovi - Come home for Christmas, Blaze of glory, Dead or alive Axl Rose - właściwie większość piosenek przyprawia mnie o dreszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajlonka Re: Najseksowniejszy męski wokal IP: *.aster.pl 16.01.05, 12:51 nie wiem jak sie nazywa, gosciu z 3 doors down. mniam! no i richard marx milosc z czasow bycia szalona nastolatka heheh Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Najseksowniejszy męski wokal 17.01.05, 13:47 a słyszałyście dziewuszki zespół Cousteau i jego wokalistę? www.google.pl/search?q=cache:k3kptH4qo2gJ:citypaper.net/articles/2003-05-01/musicpicks4.shtml+cousteau+-+vocal&hl=pl polecam Odpowiedz Link Zgłoś
zresetowany_berbec Re: Najseksowniejszy męski wokal 18.01.05, 14:59 popieram- MARK SANDMAN!!!! no, Mike Patton tez i Chris Cornell- mniam. Ale Sandman rozbiera głosem Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_s Re: Najseksowniejszy męski wokal 29.01.05, 14:22 kurcze co do Axla zgadzam sie mam sentyment do g'n'r a i seksowny głos ma Duff McKagan(były basista g'n'r obecnie velvet revolver swegoczasu miał solowe projekty)inna sprawa ze spiewac nie umie Odpowiedz Link Zgłoś
durango_bm Re: Najseksowniejszy męski wokal 29.01.05, 18:21 Brian Molko...wystarczy posłuchać: Protage Moi i Je T'Aime Moi No Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Najseksowniejszy męski wokal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 21:18 BRIAN MOLKO!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pkobp Re: Najseksowniejszy męski wokal IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 22.01.05, 22:01 wokalista type o negative - Peter Steele - takiego glosu nie slyszalam nigdy - przeszywajacy!!!!!!!! muzyka moze troche ciezka ale dla tego glosu........!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boleyn Re: Najseksowniejszy męski wokal IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.01.05, 19:19 Peter Steele Johan Edlund Till Lindemann Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilu najseksowniejszy meski wokal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 21:06 till lindeman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Epiphany Anthony Kiedis... IP: 212.244.180.* 29.01.05, 13:56 ... plus wymienieni wcześniej Chris Cornell i Dave Matthews. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miuśka Re: Najseksowniejszy męski wokal IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.05, 14:02 Piotr Rogucki - wokalista zespołu Coma Odpowiedz Link Zgłoś
enenka Re: Najseksowniejszy męski wokal 30.01.05, 15:47 Alexander Veljanov (DL), Fernando Ribeiro (Moonspell) i Everlast. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: Najseksowniejszy męski wokal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 23:13 Maleńczuk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucha Re: Thom York... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 15:41 ...gdy słucham, umieram... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echo Thom YorkE-----> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 21:33 chyba miało być... Odpowiedz Link Zgłoś
mechanikk BRIGHT EYES 31.01.05, 14:01 Nie jestem kobietą, ale gdybym był do końca zakochałbym się w artyście który nazywa sie Connor Oberst a wystepuje jako BRIGHT EYES! Teraz ukazały sie jego 2 plyty, jedne tradycyjna prawie countrowa(I'm Wide Awake, It's Morning), druga elektroniczna(Digital Ash in a Digital Urn). Niesamowite rzeczy tam się dzieją. Polecam, dziewczynie_mickiewicza pewnie by się spodobało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liza Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:19 sp. Michael Hutchence, ktorego tu nikt jeszcze nie wymienil Dave Gahan z Depeche Mode Barry White Bryan Ferry Alexander Veljanov z Deine Lakaien Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: BRIGHT EYES 01.02.05, 16:51 wlasnie jestem w trakcie sluchania obu (no, nie doslownie, ale prawie ). do tej pory nadrobilam na razie zaleglosci z jego starszymi produkcjami i bylam naprawde mile zaskoczona Odpowiedz Link Zgłoś
mechanikk Re: BRIGHT EYES 01.02.05, 16:58 dzisiaj cały dzień mam (prawie) słucham tej drugiej, elektronicznej, nie moge z podziwu wyjść ) jednak mój nr1 z obu płyt to "we are nowhere and it's now" to geniusz Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: BRIGHT EYES 01.02.05, 17:08 no nie wiem, czy geniusz, jeszcze sie nie przekonalam... na razie wciaz jestem pod nieslabnacym wrazeniem innego geniuszu, ktory jakis czas temu do mnie dotarl w pelni dopiero - elliott smith... i chyba nic go nei przebije, do kwietnia co najmniej Odpowiedz Link Zgłoś
mechanikk Re: BRIGHT EYES 01.02.05, 17:13 elliott smith - niedawno kupiłem jego płytę "figure 8", ostatniej jeszcze nie słyszałem niestety mamy szczęście do słuchania tych samych rzeczy w tym samym czasie ) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: BRIGHT EYES 02.02.05, 10:20 > mamy szczęście do słuchania tych samych rzeczy w tym samym czasie ) no mnie rzuca o sciane za kazdym razem, gdy slysze 'either/or'. no i 'from a basement..' piekny kawal muzyki. i tak wielka strata dla muzycznego swiata Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Re: Najseksowniejszy męski wokal 31.01.05, 17:17 Malenczuk rzeczywiscie ma seksowny glos, ale nie znosze jego muzyki, niestety. W moim prywatnym raknkingu w tej kategorii prowadzi Eminem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Najseksowniejszy męski wokal IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 31.01.05, 21:25 a barry white??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rs Re: Najseksowniejszy męski wokal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 08:38 mike patton, mike patton, mike patton. Oczywiscie w podkategorii -perwersyjny Odpowiedz Link Zgłoś