Dodaj do ulubionych

BEATA KOZIDRAK WCIĄŻ MŁODA

IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 30.05.02, 22:24
Super babka, świetnie wygląda, ma świetne piosenki, a występ w Opolu była
całkiem niezły.
Obserwuj wątek
    • Gość: krasnal Re: BEATA KOZIDRAK WCIĄŻ MŁODA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 00:01
      Zawdzięcza to świeżemu liftingowi, ale również pogodzie ducha...wink)
    • Gość: mwg Re: BEATA KOZIDRAK WCIĄŻ MŁODA IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 00:43
      Głos ma świetny smile
    • Gość: kubu Re: BEATA KOZIDRAK WCIĄŻ MŁODA IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 31.05.02, 13:27
      taaaaaaak

tyle ze coraz wiecej czasu jej to zajmuje i coraz wiecej zatrudnia od tego
      specow

a poza tym jest taka naturalna...

smile))
      • Gość: rob Re: BEATA KOZIDRAK WCIĄŻ MŁODA IP: 217.153.32.* 31.05.02, 14:50
        miałem okazję poznać osobiście - to bardzo fajna osoba ! poważnie !
    • Gość: Kazek Re: BEATA KOZIDRAK WCIĄŻ MŁODA IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 01.06.02, 10:41
      Dla mnie pani Beata to numer jeden w kategorii "najgłupsze teksty świata". Bije
      całe disco polo na glowę. Zawsze była niezła w tej kategori, ale teraz to już
      jest nie do pobicia. Uwielbiam to :kiedy sie stanę/plamą na ścianie etc.
    • Gość: Marian Re: BEATA KOZIDRAK WCIĄŻ MŁODA IP: *.bochnia.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 14:38
      Myślę że jak napiszesz lepsze to z miłą chęcią je zaśpiewa. A poza tym pewnie i
      tak nie wiesz o czym tak na prawdę śpiewa. Dla mnie np. "Szklanka wody" to
      jeden z najlepszych kawałków jakie ostatnio można było usłuszeć. To co mnie
      drażni u reszty wykonawców to zupełny brak pomysłów, ci ludzie chyba nad niczym
      się nie zastanawiają oprócz czesania kasy. Pani Kozidrak jest jak wino - z
      wiekiem robi się coraz lepsza. A co do wyglądu to uwagi uważam za nietaktowne,
      zwłaszcza że mamy do czynienia z piosenkarką a nie modelką. Myślę że nikt nie
      lubi jak się go ocenia po wyglądzie.
      • mallina Re: BEATA KOZIDRAK WCIĄŻ MŁODA 01.06.02, 14:51
        slodziutkie i rozczulajace..
      • Gość: Kazek Re: BEATA KOZIDRAK WCIĄŻ MŁODA IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 03.06.02, 19:50
        Gość portalu: Marian napisał(a):

> Myślę że jak napiszesz lepsze to z miłą chęcią je zaśpiewa.

stary, każdy pisze lepsze. ja też!

A poza tym pewnie i
        >
        > tak nie wiesz o czym tak na prawdę śpiewa.

tu zgoda. Nie wiem.

• Gość: As Re: BEATA KOZIDRAK WCIĄŻ MŁODA IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 01.06.02, 15:01
      Ciekawe czy za, dajmy na to, 10 lat też ktoś rzuci hasło 'Beata Kozidrak Wciąż
      Młoda'.
    • yavorius Re: BEATA KOZIDRAK WCIĄŻ MŁODA 01.06.02, 15:43
      Tak, ma zajebiste piosenki. Grafomania. A jak się cudownie męczyła w Opolu!!!
      Ale opolanie mieli kisiel w majtach, gdy ona śpiewała. Nigdy tego nie
      zrozumiem.
      • Gość: ? kozidrak jest jak kaszanka IP: *.bj.uj.edu.pl 03.06.02, 17:21
        ..tłusta i cieżko strawna.dobrze ze jeszcze jej dżwig na scene nie
        wnosi.teksty z serii"od kretynki dla kretynów"
    • Gość: borzar Re: BEATA KOZIDRAK WCIĄŻ MŁODA IP: 2.1.* / *.pnu.com 04.06.02, 07:47
      Gość portalu: MIKI napisał(a):
      > Super babka, świetnie wygląda, ma świetne piosenki, a występ w Opolu była
      > całkiem niezły.

A pamietacie film Roberta Zemeckisa "Death Becomes Her" i Meryl Streep z Goldie
      Hawn jak zapewnily sobie wieczna mlodosc????
      Moze to samo zastosowala Beata Kozidrak???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka