Gość: pirat drogowy IP: *.netis.net.pl 14.02.05, 11:33 właśnie ściągnąłem cały ich album muszę przyznać że robi wrażenie piękne melodie mocna perkusja i szczypta melancholii to jest to co tygrysy lubią najbardziej. czy znacie jakieś podobne kapele ? będę zobowiązany Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koteczkowa Re: Bloc party 14.02.05, 11:41 Gość portalu: pirat drogowy napisał(a): > właśnie ściągnąłem cały ich album muszę przyznać że robi wrażenie Wrażenie to na mnie robi bezmyślność ściągających płyty z internetu. Jak można być takim burakiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pirat drogowy Re: Bloc party IP: *.netis.net.pl 14.02.05, 11:45 w sklepie tej płyty nie kupisz a ja już mam. i kto tu jest burakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
koteczkowa Re: Bloc party 14.02.05, 11:50 Dla chcącego nic trudnego. Można zamówić w wielu sklepach netowych, a burakiem jest ten, kto okrada wykonawców i jeszcze się tym publicznie przechwala. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Bloc party 14.02.05, 11:53 Polecam recenzję tej płyty: www.screenagers.pl/index.php?service=albums&action=show&id=649 Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Bloc party IP: *.chello.pl 14.02.05, 12:06 Jak kogoś stać by płacić 60-80 zeta za płytę to niech dba o interesy artystów. Nazywanie burakami tych, których nie stać, a kochają muzykę jest chamstwem! W normalnym kraju z normalnymi relacjami pomiędzy zarobkami a cenami nie ściągałbym a tak ściągam i wara! Odpowiedz Link Zgłoś
leniwiec34 Re: Bloc party 14.02.05, 12:12 Oj już nie przesadzaj, jedną-dwie płyty miesięcznie normalnie pracujący człowiek może sobie kupić. Ja tam wolę nie kupić sobie nowych spodni, a wydać na płytę, a nie zarabiam dużo. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Bloc party IP: *.chello.pl 14.02.05, 12:48 Mierzenie podług siebie nie jest zbyt eleganckie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peronino Wracając do Bloc party IP: *.seabridge.pl 15.02.05, 15:17 mi tez sie strasznie podoba muzyka tego zespolu, a najbardziej sie balem ze wszystkie kawałki bedzie spiewal czarnoskóry kolega, który fajnie brzmi, ale strasznie w sumie monotonnie na dłuższą metę, ale spoko chłopaki są sprawni i się często wymieniają na wokalu. ps. perkusista pracuje jak sie masz, nie nudzi sie, raczej, to lubie. pozdro. ps.2 wątki o ściąganiu z sieci są gdzie indziej. a Block Party przez dłuższy czas był niedostępny ze wzglądu na bardzo późną realizacje studyjnych wersji pierwszych singli. a co o tym sadzi block party? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oni Re: Bloc party IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 23:50 Byłam na ich koncercie. Wmurowało mnie. Niby nic nowego a jednak. Ich energia mnie oślepia. Miodzio. Już dawno nie czekałam tak niecierpliwie na płytę. I jest. No comments Odpowiedz Link Zgłoś