Gość: maja IP: 80.51.233.* 26.02.05, 23:07 u mnie na fali pati yang i jaszczurka kurcze no naprawde swietna piosenka ma ktos mp3 ? prosze jesli masz przeslij na maila garden54@o2.pl bog ci wynagrodzi w czym chcesz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rejman Re: pati yang kto ma ???????????????? IP: *.chello.pl 26.02.05, 23:57 Ja bym chcial w naturze I zeby nie bylo - mam ten kawalek! Odpowiedz Link Zgłoś
pbloxx Re: pati yang kto ma ???????????????? 27.02.05, 09:52 byla jakis czas temu reedycja plytki i mozna ja kupic za jakies 35 zeta, warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: pati yang kto ma ???????????????? IP: 80.51.233.* 27.02.05, 11:24 tak to sie ja nie bawie rejman co to to nie a o redycji slyszalam i mysle co by ja kupic ale nie ma na razie kasy dlatego zalezy mi na mp3 chociaz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: divad Re: pati yang kto ma ???????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 14:54 na slsku jest, tylko trzeba troche poszukac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupa gówna Re: pati yang kto ma ???????????????? IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 27.02.05, 15:10 Najlepiej jakiś kupisz sobie oryginał tutaj www.stereo.pl/nowa/src/usr/tytul.php?idt=115910 Warto bo jest praktycznie za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: pati yang kto ma ???????????????? IP: 80.51.233.* 27.02.05, 17:16 hehhehehe no wlasnie o tym myslalam zle koszty przesylki wieksze od plyty niezle jest tez opcja za 3 zlote kawiarenka internetowa : ktos wie o co chodzi Samodzielny odbiór w kawiarence internetowej - koszt przesyłki - 3 zł - czas dostarczenia przesyłki - 24 godziny w dni robocze - odbiór dopiero po mailowym lub telefonicznym potwierdzeniu dostarczenia paczki do kawiarenki - lista kawiarenek - kliknij Odpowiedz Link Zgłoś
opelvectra Re: pati yang kto ma ???????????????? 27.02.05, 21:16 Gość portalu: maja napisał(a): > jest tez opcja za 3 zlote kawiarenka internetowa : ktos wie o co chodzi Zamawiasz plyte, a odbierasz ja w wybranej przez siebie z listy kawiarance internetowej (co kosztuje 3 zl). Jesli ktoras z tych kawiarenek jest w Twojej okolicy to najlepsze rozwiazanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans klos Re: pati yang kto ma ???????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 21:13 ja bym mial pomysl na to jak mi ma bog wynagrodzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: pati yang kto ma ???????????????? IP: 80.51.233.* 27.02.05, 21:32 hmm dobra wiec jest ta opcja z ta kawiarenka hans podziel sie z nami co chcesz od boga ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: pati yang kto ma ???????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 21:42 ja myslalem bardziej o tym jak bog ( jezeli ktos uwaza ze istneije ) moglby mi tio wynagrodzic bo napsialas cos ze jak kos pzresle mi piosne niech mui bog wynagrodzi , wiec ale ja nie wiem czy ty bys sie na to zgodzila ? napisz jeszce ile masz lat pozdrio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: pati yang kto ma ???????????????? IP: 80.51.233.* 28.02.05, 17:31 latek mam 18 i co z tym bogiem ... Odpowiedz Link Zgłoś