Dodaj do ulubionych

Avril Lavigne w "Spodku"

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.03.05, 13:11
wreszcie wsyzstkim udowodnie że Av to na prawde moja dziewczyna!
Obserwuj wątek
    • Gość: prymuska Re: Avril Lavigne w "Spodku" IP: *.lan.toop.pl / *.toop.pl 05.03.05, 21:27
      nareszcie! tak długo na to czekałam... dzięki Av kiss
      • Gość: Ola Re: Avril Lavigne w "Spodku" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 11:52
        Avril nareszcie do nas przyjedziesz!!!
        dzienki kisskisskiss !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !
    • Gość: faka Re: Avril Lavigne w "Spodku" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 15:13
      super smile ide an 100% jusz sie niemoge doczekac ! fajnie ze wreszcie odwiedzi
      polske jakas fajna giwazda(chociaz ostatnio byli i bep smile ) super bardzo sie
      ciesze ! Avrild aje czadu i słuchają ją w większosci ludzie młodzi 14-20 lat
      spotkałam i starszych niewazne suuper smile
      • Gość: feelgirl Re: Avril Lavigne w "Spodku" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 16:50
        ja mam 13 lat i jej slucham smile

jak super avril u nas!!! Jak to zobaczyłam to wierzyć własnym oczom nie
        mogłam.tylko maly problem...mieszkam na pomorzu koncert jest 6 czerwca, czyli w
        poniedzialek...a do katowic o hohohoh. i nie wiem czy mi tata pozwoli odpocząc
        od szkoly...szkoda ze tylko jeden koncert w polsce...
        • Gość: Nothingman Re: Avril Lavigne w "Spodku" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 17:43
          to smutne... sad takich doczekalismy sie czasow, ze AL robi za rockowa gwiazde uncertain
          przecietny glos, przecietne piosenki, przecietny nastoletni bunt, skrojony na
          miare i pod publiczke... 13-letniej kolezance polecam wiec Soundgarden, Pearl
          Jam, Alice in Chains, Mother Love Bone - to nie sa polprodukty amerykanskiego
          przemyslu muzycznego wink
          • tomash8 Re: Avril Lavigne w "Spodku" 07.03.05, 17:47
            A niech se każdy słucha czego chce, zresztą jakbyś założył temat o Soundgarden,
            Pearl
            > Jam, Alice in Chains, Mother Love Bone to zaraz by zaczeli nawracać Cię na
            Primusa, The Strokes, czy innych King Crimsonów....smile
    • Gość: Smmigoll Re: Avril Lavigne w "Spodku" IP: *.ssnet.pl 07.03.05, 21:23
      Ja w tym roku bede miał 14 lat smile
      Mieszkam bardzo bliziutko Katowic dokładnie w Chorzowie i mam nadzieję że
      rodzice mi pozwolą iść na ten koncert chociaż cena biletów mnie zwaliła z nógtongue_out
      ale mam nadzieje że pojde. Pozdro dla wszystkichsmile
    • Gość: Ola Avril Lavigne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 22:00
      Uważam Awril za świetną woralistkę. Bardzo chciałabym w przyszłości być taka jak
      ona.Pisze czadowe teksty, a śpiewa jeszcze lepiej.Uwielbiam jej styl. Ona
      poprostu jest sobą i nie boi się prawdy. Nie chowa emocji, mówi prosto z mostu.
      • Gość: greg Re: Avril Lavigne IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.03.05, 23:24
        a co mówi?
    • Gość: NN łał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 16:20
      to rozumiem, ze bedzie jeszcze wiecej Avrilek na ulicy niz jest teraz? tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka