Gość: hm IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 05.03.05, 23:03 Co sadzicie o Empiku w Krakowie? Zwlaszcza o dziale muzycznym? Pasuje Wam atmosfera, obluga etc. ? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kij Re: Empik(krakowski) IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 06.03.05, 03:38 Ta blondyna jest strasznie niemiła dla klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoc Re: Empik(krakowski) IP: *.76.classcom.pl 06.03.05, 09:31 Ostatnio się poprawił nieco dział alternatywa, ale dalej nie jest zbyt dobrze. ...a i niedawno widziałem tam debiut Stone Roses. Poza tym jest dużo przecen... naprawde dużo. Warto odwiedzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszemcio Re: Empik(krakowski) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 10:31 za to Katowicki jest żałosny...zero przecen, najwyższe ceny w mieście....ech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Empik(krakowski) IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 06.03.05, 11:20 No tak, przeceny sa super! Ale czy nie przeszkadza Wam, ze plyty sa bez folii? Wybor albumow tez nie powala na kolana. A i panuje tam straszny balagan, co bywa denerwujace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszemcio Re: Empik(krakowski) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 11:25 własnie to mnie najbardziej wkurza w empiku-syf..kurde MM to niby hipermarket a przynajmniej porzadek mają i wszystko sensownie poukładan, jak ktos przeslucha plyte to ja sami zafoliwują...a w empiku....ugh Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: Empik(krakowski) 06.03.05, 11:40 Dla mnie jest żałosne, że w sklepie tej wielkości nie ma nawet połowy dyskografii The Beatles, nie mówiąc już o tak podziemnych zespołach jak Black Sabbath czy Deep Purple,a działy "metal" czy "jazz" zajmują po jednej malutkiej półeczce(mówie o Katowicach) ceny są bardzo zabawne, np. nowy album MayheM, wersja limitowana - jedyne 89 zł, i niby wszystko ok, bo to limit itd... ALE na koncercie dokładnie tą samą płyte można było zakupić za... 45 złotych! inne "zalety" empików - gazety docierają pare dni później niż do sklepów muzycznych, poza tym jeśli siedzi się tam dłużej niż 10 minut, to zaraz zaczyna za człowiekiem łaźić ochroniarz, a księgarnia czy sklep muzyczny to nie spożywczy, i trzeba troszke czasu trzeba tam spędzić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: razorlight Re: Empik(krakowski) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 15:32 jest taki jeden pan w informacji, ktory, kiedy sie do niego podchodzi pyta "co?", a nie "prosze?", a potem sie wysmiewa jak pytam czy jest plyta kasabian.biedny, pewnie nie wiem wogole co to za zespol.ehh.zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
aspargina Re: Empik(krakowski) 06.03.05, 15:45 Gość portalu: razorlight napisał(a): > jest taki jeden pan w informacji, ktory, kiedy sie do niego podchodzi > pyta "co?", a nie "prosze?", a potem sie wysmiewa jak pytam czy jest plyta > kasabian.biedny, pewnie nie wiem wogole co to za zespol.ehh.zalosne O co ubozszy jest ten czlowiek nie znajac zespolu Kasabian? Bo wedlug mnie to nic specjalnego. Kolejny kit wciskany malolatom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: razorlight Re: Empik(krakowski) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 16:05 wiesz, mysle, ze o duzo jest ubozszy. bo on wygladal na takiego, ktory slucha metalu.a poza tym to nie jest dyskusja o zespole kasabian tylko o empiku, darlin'. Odpowiedz Link Zgłoś
maniek.57 Re: Empik(krakowski) 06.03.05, 16:06 Uważasz, że człowiek słuchający metalu jest uboższy od słuchającego zespołu Kasabian? Nie znam Kasabian ale nie wypowiadałbym się tak lekceważąco o metalu, którego zapewne nie znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
aspargina Re: Empik(krakowski) 06.03.05, 16:07 Dla mnie Kasabian to taki badziew ze juz chyba wole metal. Odpowiedz Link Zgłoś
8th_star Re: Empik(krakowski) 06.03.05, 16:10 Gość portalu: razorlight napisał(a): > wiesz, mysle, ze o duzo jest ubozszy. bo on wygladal na takiego, ktory slucha > metalu.a poza tym to nie jest dyskusja o zespole kasabian tylko o empiku, > darlin'. Uwazasz ze jak ktos slucha metalu to jest w jakis sposob gorszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: metalowiec Re: Empik(krakowski) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 16:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: metalowiec wysłało się za wcześnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 16:27 Nie bój, za tydzień na mtv2 pokażą nowy, wspaniały, rokujący zespół i zapomnisz co to kasabian. Może pan z empiku nadąża za modą i wie, że kasabian to już przeszłość, teraz liczy się coś NOWEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: razorlight Re: wysłało się za wcześnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 16:51 smieszni jestescie, ale i tak nie mam zamiaru sie z wami klocic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: razorlight Re: pyt. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 17:04 noc do ciebie nie mam.rany boskie, ktos sie pytal o opinie na temat empiku to powiedzialam co o nim sadze. cheers Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: razorlight Re: pyt. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 17:04 nie "noc" tylko "nic" mialo byc.sorrey Odpowiedz Link Zgłoś
enemyofgod Re: pyt. 06.03.05, 17:07 Wyraziłaś się krytycznie w stosunku do fanów metalu, więc pytam. Chyba że sama nie wiesz, co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: razorlight Re: pyt. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 17:09 tak, jasne, sama nie wiem co pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
enemyofgod Re: pyt. 06.03.05, 17:10 No to może lepiej nie pisz, bo wynikają z tych prób nieporozumienia... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: pyt. IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 07.03.05, 14:14 A co sadzicie o tym nowym bruneciku, ktory tam pracuje? Ma krotkie wlosy i ladny usmiech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rock Re: Empik(krakowski) IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 18:46 Najgorszy jest chaos. Niby alfabetycznie ale po chińsku. Duże braki w asortymencie. MM bije Empik na głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-metal Re: Empik(krakowski) IP: *.76.classcom.pl 07.03.05, 19:20 Wszyscy metale są identycznie, śmiesznie ubrani. Słuchają tak kiczowatej i marnej muzyki, że szkoda się wypowiadać... a nazw zespołów pewnie się uczą nocami. Jak widze kolejnego śmierdzącego metala na ulicy to mi słabo się robi. Żal mi was. Odpowiedz Link Zgłoś
enemyofgod Re: Empik(krakowski) 07.03.05, 19:26 Gość portalu: anty-mózg napisał(a): > Wszyscy metale są identycznie, śmiesznie ubrani. Słuchają tak kiczowatej i > marnej muzyki, że szkoda się wypowiadać... Skoro szkoda, to po co się wypowiadasz? Sam jesteś śmieszny. Odpowiedz Link Zgłoś
trashed Re: Empik(krakowski) 07.03.05, 22:01 enemyofgod napisał: > Gość portalu: anty-mózg napisał(a): > > > Wszyscy metale są identycznie, śmiesznie ubrani. Słuchają tak kiczowatej > i > > marnej muzyki, że szkoda się wypowiadać... > > Skoro szkoda, to po co się wypowiadasz? Sam jesteś śmieszny. Człowieku, wyluzuj, przecież to albo prowokator albo kretyn. Nikt normalny nie wytoczyłby takiej debilnej argumentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: razorlight Re: Empik(krakowski) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 21:53 hahahahaha.teraz sie jakas nowa rasa wytworzyla:metal+dres, czyli metale w spodniach dresowych.hahahahaha.to jest dopiero ubaw.anty-metal, a czego sluchasz? Odpowiedz Link Zgłoś
trashed Re: Empik(krakowski) 07.03.05, 22:02 Gość portalu: razorlight napisał(a): > hahahahaha.teraz sie jakas nowa rasa wytworzyla:metal+dres, czyli metale w > spodniach dresowych.hahahahaha. )) Ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-metal Re: Empik(krakowski) IP: *.76.classcom.pl 08.03.05, 11:14 its not your foockin' bisnes razorlight, ale napewno nie tego gówna dla małolatów co ty Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: Empik(krakowski) 08.03.05, 12:13 Gość portalu: anty-metal napisał(a): > its not your foockin' bisnes razorlight, ale napewno nie tego gówna dla > małolatów co ty Napisz jeszcze, że podałbyś nam nazwy ale i tak jesteśmy za głupi żeby Cie zrozumieć, o Wielki Znawco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-metal Re: Empik(krakowski) IP: *.76.classcom.pl 08.03.05, 12:45 bo jestescie so stupid madafakers Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: razorlight Re: Empik(krakowski) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 18:58 tomash, czego sluchasz? Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: Empik(krakowski) 08.03.05, 19:02 A różnie zwykle hard rocka i heavy metalu, cięższe rzeczy, zwykłego rocka, punka... ale nigdy nie atakuje kogoś tylko dlatego że słucha czegoś innego, w przeciwieństwie do różnych "antymetali" i "znafców" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: razorlight Re: Empik(krakowski) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 20:52 aha.may the force be with you.pozdrawiam anyway. Odpowiedz Link Zgłoś