Dodaj do ulubionych

Górniak znów się wspina

• Gość: zatroskana Edytko zostań w domu......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:39
      opiekuj się dzieckiem i śpiewaj mu kołysanki bo od nadmiaru ambicji nie jeden
      artysta żle na tym wyszedł:
      www.funpic.hu/en.picview.php?id=21851&c=12&s=dd&p=1
      • Gość: wujek dobra rada Dobre rady zawsze w cenie IP: 212.180.160.* 18.03.05, 16:01
        Edyta, mam dla ciebie super propozycje.
        Zarobisz duzo $$$.

Nagraj rapa w duecie z Otylia 'I KROPKA' Jedrzejczak.

To becie HICIOR.
    • Gość: Wilk JEDNA RZECZ W TYM ARTYKULE JEST NIE PRAWDZIWA IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 18.03.05, 16:32
      Edyta Góryniak jest patentowanym leniem skad ktos wzial ta bzdure ze jest
      pracowita !!! Jest to najbardziej leniwa osoba jaka znam, odklada wszystko na
      ostatnia chwile a pozniej sie dasa ze ktos wytwarza pressje !!!!
    • Gość: meraviglioso Re: Górniak znów się wspina IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.03.05, 16:32
      wracaj jak najszybciej boska Edytko!!!.Jesteś przepiękna, cudowna i wspaniała.
    • Gość: czarny-kot Re: Górniak znów się wspina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 17:11
      Górniak karierę m już za sobą!Są lepsi od niej!
    • Gość: baisha Re: Górniak znów się wspina IP: *.devs.futuro.pl 18.03.05, 17:30
      Czy jest gwiazdą można dyskutować, ale po ilości wpisów widać, jak wiele wzbudza
      emocji. A wzbudza tyle, bo jest wyrazista i łatwo się do niej ustosunkować: albo
      negatywnie albo pozytywnie. Co też zaraz uczynię ;>
      Z dobrych rad: niech zatrudni doradcę, który jej powie, co ma mówić, gdyż (np.)
      z 1 str. obraża się posądzeniami o ciążę z prezydentem, a z 2. w czacie wp
      żartuje, że jej syn jest dzieckiem "wujka Olka" (to jej cytat). Sorry, ale takie
      żarty jej nie przystoją uncertain
      Po prostu chciałabym ją usłyszeć w czymś, czego nie wstyd, by mi było słuchać.
      Tak było m.in. ze Sweet Noise (może dlatego, że robiła bardziej za tło głosowe
      niż główny wokal suspicious)
      PS A to, że ma pochodzenie cygańskie mnie kompletnie nie interesuje.
    • Gość: Sigi Re: Górniak znów się wspina IP: *.chello.pl 18.03.05, 17:36
      Pani Górniak powinna zająć się swoją edukacją, gdyż inteligencja nie jest jej
      najsilniejszą stroną.
    • Gość: DIUSZ Re: Górniak znów się wspina IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.03.05, 17:44
      Ludzie, skad w Was tyle zlosci i jadu???
      Zastanowcie sie nad tym, macie przed soba caly Tydzien smile
      Zyjcie i dajcie zyc innym.
    • Gość: Wielbiciel Re: Górniak znów się wspina IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.03.05, 17:47
      Witaj kochana Edytko!!!!!!!.Nie przejmuj się dziennikarzami i zamieszczonymi
      tutaj pod Twoim adresem krytycznymi wypowiedziami.Uważam ,że JESTEŚ sobą i
      bronisz swojego.Tak trzymaj!!!!!POWODZENIA!!!!!!
      • dwlodz Re: Górniak znów się wspina 19.03.05, 14:56
        ...tak..pozostań z nami...jestes taka śmieszna...hahaha
    • Gość: miharu Re: Górniak znów się wspina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 17:53
      Napisac piosenki nie umie, tekstu tez nie, tylko zaśpiewać to, co inni dla niej
      stworzyli. Nie mam szacunku do kogoś takiego. To nie jest artystka, tylko
      odtwórczyni. Choć trzeba przyznać, że śpiewać umie, no ale co z tego...
      Wywiady z nią to tragedia. Nie jest ona inteligentną osobą, więc dziennikarz
      przeprowadzająćy wywiad chcąc nie chcąc zwykle robi z niej idiotkę (albo ona
      sama z siebie robi??)...
    • Gość: a psik Re: Górniak znów się wspina IP: 201.133.131.* 18.03.05, 18:21
      chillout´owy klimat ? - to ona jest jakies 2 -3 lata spozniona. Teraz to tego
      typu muzyke mozna najczesciej spotkac na polkach z przecenami....
    • Gość: Jan Niezbędny Juz miała kończyć i co?:)) Kasy jej zabrakło :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 18:51
    • Gość: czarli Re: Górniak znów się wspina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 18:52
      przyszła koza do woza.A tak się zapierała,że już nie wystapi.Ale cóż ona więcej
      umie?
    • Gość: nexus Re: Górniak znów się wspina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 20:59
      precz z dużej sceny! edzia, udaj się wprost na wiejskie wesela. tam możesz
      pokazywać swe wątpliwej jakości ciałko, a nawet więcej... a później jeszcze
      niżej i niżej, aż twoja mikro gwiazdka zniknie i nikt już nie będzie pamiętał
      koszmaru o nazwie edyta górniak.
    • Gość: AOL TE MAJTKI JEDNAK FAJNIE NA NIEJ WYGLADAJA ;) IP: 198.161.203.* 18.03.05, 21:53
      • Gość: Bękart To nie Ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 22:43
        Moi drodzy macie pretensje do Edytki jak zaśpiewała hymn. Mam już swoje lata i też mi to się nie podobało,ale nas w szkole za komuny uczyli oprócz międzynarodówki także polskiego hymnu.ćiekawy jestem ilu z Was mędrkujących potrafi zaśpiewać cały hymn a nie tylko pół pierwszej zwrotki
        • Gość: Jacek-t Re: To nie Ja IP: *.chello.pl 19.03.05, 03:58
          Ja potrafię. I to z pewnością o klasę lepiej niż Edytka
    • Gość: polak z detroit Re: Górniak znów się wspina IP: *.msn.com 18.03.05, 23:08
      Nie boj sie nikogo,spiewaj i czuj sie sie MLODO,jestes piekna,
    • Gość: po Re: Górniak znów się wspina IP: *.telia.com 18.03.05, 23:58
      Zaznaczam od razu ze, nie jestem fannem EG ale, poziom wypowiedzi jest
      przerazajcy.Kto nie chce nie slucha.To juz nie komuna ze,kazali sluchac i byla
      cenzura. Wyglada na to ze,przez tych medrcow przemawia zazdrosc i kompleksy,
      brak pewnosci siebie i chec odegrania sie za to na innych. Zamiast zyczyc komus
      sukcesu, opluwanie niewinnej osoby, chcialoby sie powiedziec ze, to typowo
      polskie ale znizylby sie czlowiek do poziomu tych medrcow.Glupota i hamstwo
      byly i zawsze beda wszedzie.
    • Gość: krzysztof Re: Górniak znów się wspina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 00:48
      Na urodziwa i swietna wokalnie kobiete, nalozyla sie polska prymitywna
      mentalnosc - dobrych zgnoic, by nie wyrastali ponad ta ogolona holote i pozal
      sie Boze "dziennikarzy"....
      • Gość: Isia Re: Górniak znów się wspina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 04:59
        Mam wrażenie,że zawistni z branży produkują te paszkwile.Także przy pomocy
        zaprzyjażnionych,by nie powiedzieć przekupionych dziennikarzy z kolorowych
        pism.Zastanawiam się tylko,czy mogę napisać o tych "niektórych"dziennikarze.To
        hieny bez żadnej moralności.Poza tym nie rozumiem dlaczego piosenkarka
        koniecznie musi sama pisać teksty i muzykę.Rodowicz tego nie robi a jej życie
        też było pełne pikantności , i co?Ano w czasach jej młodości nie było
        kolorowych pism ,no i była cenzura.Czasami myślę,że bardzo by się przydała,gdy
        tylu niedouczonych ale żądnych grosza(bo to się dopiero sprzedaje)udaje,że są
        dziennikarzami.Czy przyzwoity dziennikarz mający coś do powiedzenia
        czytelnikowi zniżyłby się (nawet dla pieniędzy)do takiego poziomu
        publikacji.Może dziwić,że takie teksty znajdują czytelników.No cóż,sporo osób
        ma zapotrzebowanie na plotki.A skoro magla już nie ma ,to zastępuje go kolorowa
        gazetka.Zresztą co mi tam - skoro są czytelnicy takich pism,to by była tylko
        ich sprawa,gdyby nie to , że niektorzy po lekturze tych pisemek uważają się za
        ekspertów od tego,o czym nie mają zielonego pojęcia.Bo skoro np.nie lubią
        śpiewania Edyty,to pewnie go nie słuchają.A jak nie słuchają,to skąd
        wiedzą ...itd.A więc to tylko żółć,że taka piękna urodą egzotyczną , i tak
        pięknie śpiewa.Bo śpiewa naprawde pięknie.Wystarczy posłuchać.
      • Gość: bart Re: Górniak znów się wspina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 01:34
        Gość portalu: krzysztof napisał(a):
        > Na urodziwa i swietna wokalnie kobiete, nalozyla sie polska prymitywna
        > mentalnosc - dobrych zgnoic, by nie wyrastali ponad ta ogolona holote i pozal
        > sie Boze "dziennikarzy"....

anim ogolony, anim "dziennikarz", ale moja - być może prymitywna - mentalność
        każe mi zawołać wielkim głosem: EDYTO NIE WRACAJ! DOTRZYMAJ SŁOWA I NIE ŚPIEWAJ
        JUŻ WIĘCEJ! Ta panienka nadaje sie wyłącznie do garów i pieluch. Oprócz głosu
        potrzebny byłby jej jeszcze intelekt, ale tego nie da sie kupić.
    • Gość: Majka Re: Górniak znów się wspina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 04:39
      Nie ma przymusu słuchania kogoś,kogo się nie lubi.Zastanawiam się tylko,skąd
      tyle wulgarnej nienawiści u niektórych,co mienią się znawcami i od muzyki
      rozrywkowej,i od tego,jak należy śpiewać hymn ,i od oceny osobowości
      artysty.Słuchajcie swojego guru a odczepcie się od kogoś,kto wielu sprawia
      radość swoim śpiewem.I nawet gdyby była stara,gruba i brzydka(a jest odwrotnie)
      to co?Czy bierze udział w wyborach miss mokrego podkoszulka albo w sesji
      zdjęciowej do czasopisma erotycznego?Wypowiedzi niektóre są przejawem skrajnego
      nacjonalizmu.Jeżeli ktoś ma się wstydzić,to ich autorzy.Poziom krytyki jest
      żenujący.Nie ma w niej nic merytorycznego tylko pomyje.Nie chcę się zniżać do
      ich poziomu,dlatego nie napiszę , co o nich myślę.
      • Gość: Jacek Re: Górniak znów się wspina IP: *.abhsia.telus.net 19.03.05, 04:53
        Brawo Majka, zgadzam sie z toba w 100%. A uwagi o jej Cyganskim pochodzeniu to
        juz przejaw tego typowego polskiego 'rasizmu' (z gory przepraszam tych ktorych
        posadzam, ale tak to wyglada).
        Pozdrawiam
        Jacek
    • Gość: sa wraca na top?!powinno być "chce wrócić" na top... IP: *.cs.bialystok.pl / 80.51.121.* 19.03.05, 10:18
      ale jednak przyznaje jej rację! odnośnie tego co powiedziała na temat
      dziennikarzy..jak widać nie ma w tym zawodzie godności...wystarczy pare złotych
      i już nie pamiętają obelg i wyzwisko pod swoim adresem i piszą laurki pod jej
      adresem..to po prostu żenujące!..całe szczęście ,że ludzie pamiętają co o nich
      edytka powiedziała...miała nie śpiewać dla mnie i innych Polaków...a więc ja
      nie chcę jej teraz słuchać!dla mnie ta pani jest skończona i nie pomogą tu
      reklamowe artykuliki!
    • Gość: c Re: Górniak znów się wspina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 12:09
      Edyta pokaze swojego syna w Gali! To troche dziwne, ze tak nagle przestalo jej
      zalezec na prywatnosci, juz nie walczy jak lwica o ukrycie synka. Dziwnym
      zbiegiem okolicznosci pokazuje akurat teraz w trakcie promocji nowej plyty. I
      jeszcze glupio sie tlumaczy dlaczego zmienila zdanie. Eh Edyta, Edyta, ladnie
      to tak sprzedawac swojego synka za pieniadze i popularnosc?
    • Gość: beata Re: Górniak znów się wspina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 12:48
      Jakoś nigdy nie przepadałam za osobą Edyty Górniak, choć szczerze powiem, że
      głos, talent i "wygląd zewnętrzny" robią ogromne wrażenie. Zawsze wydawała mi
      się osobą sztuczną i wyimaginowaną. Gwiazda jest po to aby ją podziwiać za to
      jak śpiewa i jak wygląda, a tego Edycie nigdy nie brakowało. Wspomnę ów hymn,
      jednak nie po to aby krytykować wykonanie, ale aby wyrazić swoje oburzenie
      ciągłym i nieustannym powracaniem do tego co było. To obrzydliwe. Jak długo
      można się cofać do tego co było? To graniczy z "dewoctwem". Ludzie dajcie
      spokojnie spać człowiekowi który nikomu nie zrobił krzywdy. Wszyscy napadacie
      na dziewczynę choć tak naprawdę niejeden z Was ma więcej grzechów na sumieniu.
      Nabawicie się nerwicy żyjąc w takiej nienawiści do osoby, która nie musi gościć
      w Waszych domach. Nie prowokujcie mediów!!! Na litość boską jeśli nie lubię
      kogoś oglądać to nie oglądam, mam wybór: wyłączam telewizor, przełączam go na
      inny program a gazetę mogę wyrzucić do kosza jeśli jest w niej ktoś kogo nie
      trawię ---
      • Gość: meraviglioso do beaty IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.03.05, 18:19
        Wiesz co?.Rzadko kiedy to mi się zdarza,ale zgadzam się z Tobą.Naprawdę.
        Pozdrawiam
      • Gość: gosc Re: Górniak znów się wspina IP: *.dip.t-dialin.net 19.03.05, 19:22
        I znow przegladajac "posty" rodakow ciesze sie, ze opuscilam ten pramitywny,
        rasistowski kraj
    • matmi Re: Górniak znów się wspina 19.03.05, 14:36
      Jak chce niech wraca, jak ktoś chce niech jej słucha. Niech tylko hymnu nie
      spiewa
      • Gość: claudiusz malutkie polaczki.. IP: *.sympatico.ca 19.03.05, 17:59
        nie sa w stanie nawet zniesc sukcesu swojej rodaczki....z takim spoleczenstwem
        tylko sie udaja porazki....
        • Gość: catwoman CUDOWNIE!!! IP: 195.217.233.* 23.03.05, 09:01
          claudiusz, jestes wspanialy, kocham ci za ten komentaz, naprawde sie wstydze za
          tych ludzi na forum.
    • elefantino1 skończy jako uliczna śpiewaczka na Dworcu Centraln 19.03.05, 16:34
      w Warszawie.
      Będzie
    • Gość: Talent Re: Górniak znów się wspina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 17:12
      Ale ona jest zajebista.. smile
    • Gość: trin Re: Górniak znów się wspina IP: *.au.poznan.pl 19.03.05, 17:12
      Zastanawiam się nad tym, że jeszcze nikt nie oskarżył tej głupkowatej paniusi o
      to że zmieniła melodię hymnu narodowego! Hymn, godło i flaga narodowa są
      chronione prawem i za ich zniewagę można dostać odpowiednią karę.
      Może jakby dostała list od prokuratora to wreszcie by się zamknęła na zawsze i
      już przestała gwiazdkować i zawracać normalnym ludziom głowę swoimi
      idiotycznymi pomysłami!
      • Gość: mat Re: Górniak znów się wspina IP: *.icpnet.pl 19.03.05, 17:38
        kraj idiotów, jak pragnę zdrowia...
        trin , specjalisto od profanacji narodowych świętości, juź ci pewnie na tym bezrobociu i kanapie
        przykrytej kraciastym kocem lepiej jak możesz się na kimś wyżyć i zaprezentować swoją wątpliwą
        wyższość.
        zrób coś z sobą zamiast rozpaczliwie przypie.przac sie do postaci z kolorowych gazet
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka