Dodaj do ulubionych

Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim z "Idola"?

IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 21:53
Obserwuj wątek
    • Gość: narval Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim z IP: *.abo.wanadoo.fr 17.06.02, 15:36
      wczoraj widzialam ten program po raz pierwszy i.......ten Kuba od Jakuba ma
      swoj styl!!!
      jestem za!smile)))

po prostu chlopak w moim typie! i z ta lysinka calkiem mu do twarzy;
      • Gość: kasior Kuba Wojewódzki?Mniam,mniam! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 17:12
        Zgadzam się z przedmówcą. Dodam tylko,że jego inteligencja (Kuby, nie
        przedmówcy) czasami jest przytłaczająco-przerażająca. Gdzie się tacy faceci
        podziewają?!
    • Gość: oponent Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim z IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 21:55
      Błazen i przemądrzały gówniaż, tak jak i ten z dredami.
      Pozdrawiam.
      • Gość: alissa19 Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim z IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.02, 23:04
        Gość portalu: oponent napisał(a):

> Błazen i przemądrzały gówniaż, tak jak i ten z dredami.
        > Pozdrawiam.

1st.gowniaRZ nie gowniaz-czyzbys byl oponentem ortograficznym?
        2nd swoje lata raczej ma[30stka albo i lepiej]- ani wiekiem ani zachowaniem nie
        predysponuje go do miana gowniarza
        3rd jest na swoj przewrotny sposob przystojny chociaz nie za bardzo trawie
        anorektykow
        4th jest oczytany i cyniczny,ma kasliwe poczucie humoru ale raczej kreuje sie na
        bezkompromisowego i skandaliste niz jest nim naprawde[czasem jest monotonny w tej
        autoreklamie]ale zgadza sie-ciekawa jednostka
        5th takich facetow jest wielu-ale trzeba sie obracac w odpowiednim towarzystwie
        niestety[dla niektorych nieosiagalne.]papa.
        • Gość: Pedro Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim z IP: *.ntc.nokia.com / 192.168.14.* 17.06.02, 23:24
          > 2nd swoje lata raczej ma[30stka albo i lepiej]- ani wiekiem ani zachowaniem nie
          > predysponuje go do miana gowniarza

Zaawansowana trzydziestka. Pamiętam że gość pracował już w radiu (najpierw
          harcerska, potem trójka o ile pamiętam) w czasie gdy ja kończyłem
          podstawówkę/zaczynałem liceum. Ja mam teraz 28. Nawet jakby zaczynał jako
          nastolatek (nie wydaje mi się) to ma 35.

Pedro.
        • Gość: agawa Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim z IP: *.toya.net.pl / 10.0.224.* 18.06.02, 09:01
          Gość portalu: alissa19 napisał(a):
          > 2nd swoje lata raczej ma[30stka albo i lepiej]- ani wiekiem ani zachowaniem nie
          > predysponuje go do miana gowniarza
          > 3rd jest na swoj przewrotny sposob przystojny chociaz nie za bardzo trawie
          > anorektykow
          anorektyk to chyba jest w ogóle niestrawny normalnie... A co do wieku to na
          czacie w G.W mowił,że jest "po 30", ale dokładnej daty urodzin mimo nalegań
          czatowiczów nie chciał podać. Musi być "bardzo po 30" chociaż nie widać...
          pzdr.

• teddy4 Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim z 18.06.02, 11:53
            W związku z licznymi zapytaniami jakie przychodzą na mój e-mail uprzejmie
            odpowiadam.

NIE JESTEM KUBĄ WOJEWÓDZKIM!
            • Gość: oskar Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim z IP: 195.94.210.* 18.06.02, 13:04
              czasami jego uwagi są jakby wymyślone wcześniej i nie pasują do sytuacji.
              Jednak po tym jak szybko reaguje na docinki mniemam, że jest przynajmniej tak
              błyskotliwy jak niektóre jego texty.
              Pozdr
              o
            • jasiek666 Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim z 18.06.02, 14:34
              teddy4 napisał(a):

> W związku z licznymi zapytaniami jakie przychodzą na mój e-mail uprzejmie
              > odpowiadam.
              >
              > NIE JESTEM KUBĄ WOJEWÓDZKIM!

No to chyba nie ma sensu już dłużej ukrywac, iż jestem Elżbietą Zapendowską,
              jurorką z programu "Idol".
              pozdrawiam,
              Elżbieta.

• teddy4 Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim z 18.06.02, 23:58
                Ela nie wygłupiaj się!

Jacek
                • jasiek666 Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim z 19.06.02, 10:37
                  teddy4 napisał(a):

> Ela nie wygłupiaj się!
                  >
                  > Jacek

Robercie, tyle razy Cię prosiłam żebyś przestał się podszywać pod Jacka na
                  forum. On juz ma swoje lata i po prostu nie ma sił tego wszystkiego dementować.
                  pozdrawiam
                  Ela.
                  • teddy4 Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim z 19.06.02, 10:45
                    Swoje lata? Raptem 67.

Robert
                    • Gość: maxis Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim z IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.13, 22:03
                      Fajnie na temat kuby wojewódzkiego wypowiedzieli się na jednym z blogów
                      Nie wiem co większość osób ma do niego, ale tak jak napisał jeden z tych blogerów ludzie powinni mieć więcej luzu.
        • Gość: Kazek Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim z IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 20.06.02, 20:44
          Ja mam coś takiego, że mnie cynizm nie odpowiada. I nie robi na mnie wrażenia.
          Byle dres pod moim blokiem jest geniuszem w cynizmie. Kuba Wojewódzki jest
          zapewne inteligentneym typem, tylko szkoda, że swą inteligencję wykorzystuje w
          tak żenadny sposób. I w tak żenadnym programie.
    • Gość: Luthien Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim z IP: *.devs.futuro.pl 18.06.02, 15:08
      On chyba mial nieszczesliwe dziecinstwo...
    • Gość: kubu alissa IP: *.dwi.uw.edu.pl 18.06.02, 16:45
      pozdrawiam!
      kope lat...

wink))
      • Gość: alissa19 Re: alissa-kubu again IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.02, 22:42
        Gość portalu: kubu napisał(a):

> pozdrawiam!
        > kope lat...
        >
        > wink))
        aaaaaaaaaa!!!!!!!witam,witam szanownego pana.

• Gość: Orc Król Midas a rebours IP: *.chem.uni.wroc.pl 18.06.02, 18:03
      Ś.p. ( chyba ) magazyn "Brum". Jarocin '94 zakończony skandalami i
      bijatykami. "Idola" ogladałem pół raza i KW w roli jurora sprawił na mnie
      wrażenie wystudiowanego kabotyna ( wystudiowanego, bo z wcielenia w radiowej
      Trójce - Brum eterowy prowadzony 10 lat temu przez niego na przemian z
      Owsiakiem, Żądą i tow. tow. Klattem i Zeitzem - pamiętam go jako raczej
      konkretnego faceta nie pieprzącego w przeciwieństwie do reszty głupot i nie
      ideologizujacego ponad miarę ). Jeszcze jedno skojarzenie - jeździł bardzo po
      niejakiej Anji Azotox ( jego patent ), co akurat rozumiem.
      • Gość: Kosa Re: Kuba? no to co, że Kuba IP: 2.3.STABLE* / 10.10.15.* 19.06.02, 09:53
        Kuba jest chory, lubiłem go przez wiele lat, ale to co widzę w programie Idol,
        to nie dawny Kuba, tylko narcyz-megaloman, który każdą wypowiedź traktuje jak,
        kabaretowy popis, gdzie jest dominacja formy a nie treścią. Może coś wącha???
        Pozdrawiam.
    • Gość: Aga Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim z IP: *.tkk.pl 19.06.02, 21:57
      Zdiwił mnie jego udział w tym programie, ale mniej niż jego udział w pewnym
      teleturnieju, dotyczącym serialu, którego nazwy nie wymienię w pr.2 (nie wiem
      czy to jeszcze idzie ale jego notowania-KW oczywiście- spadły u mnie i były
      bliskie zera)
      Pamiętam go z jakiegos telewizyjnego programu, niezłego z tego co pamiętam (
      dawno temu to musiało być) i kojarzy mi się takie genialne
      sformuowanie "Piaskiem po oczach" (chodziło o pewnego kretyna, o którym na
      szczęście ostatnio słuch zaginął)
      Mam nadzieję, że facet otrząśnie się wreszcie z tych idolo-podobnych bzdur i
      nareszcie się zrehabilituje
    • insultdog Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim z 20.06.02, 00:52
      jak juz pisałem na wątku o idolu - KW staje się po prostu męczący. oczywiście
      że jest cięty, ale ostatnio jakoś tego nie widać, jego wypowiedzi stają się
      coraz bardziej pretensjonalne, szczególnie kiedy kogoś chwali - zawsze zaczyna
      od czegoś w stylu "widzisz, muzyka to rzeczywistość poznawana duszą" (he he, to
      akurat zmyśliłem, ale wiecie o co mi chodzi)
    • Gość: Sasza Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim z IP: *.tvsat364.lodz.pl 21.06.02, 01:22
      K. Wojewódzki bardzo dobrze odgrywa rolę, jaka została mu powierzona. To
      cieszy, że są jeszcze aktorzy (w tym wypadku amatorzy), którzy potrafią tak
      grać swoje role. Niech drży czereda Holubków, Pazurów, Gajosów i in., bo oto
      nadciąga Nowe! To Nowe schowane pod perfidnym uśmiechem zębatego wąsacza, co to
      rozrywkę dla Ludu robi, a lud bije brawo.
      Jak różne są drogi dziennikarzy z Brumu... Jeden uświadamia innych w kwestii
      bycia idolem, a drugi pisze recenzje muzyki, o której uczestnicy programu dla
      ułomków muzycznych nie mają pojęcia.
    • Gość: FACET Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim z IP: 5.2.1R1D* / 198.208.26.* 21.06.02, 14:08
      ZEBY SIE NIE ROZPISYWAC BO BY ZABRAKLO MIEJSCA. TO PO PROSTU KAWAL PEDALA. ROBI
      TO DLA KASY.
      • Gość: ze Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim z IP: *.toya.net.pl / 10.0.221.* 21.06.02, 18:47
        Masz rację. Ja słyszałem jeszcze, że on jest Żydem. Do gazu z nim!!! wink
        • Gość: firefly Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim z IP: *.ipartners.pl 21.06.02, 19:20
          Oraz cyklistą, filatelistą i liberałem.Oczywiście zgniłym.
      • Gość: firefly Re:Oj FACET! IP: *.ipartners.pl 21.06.02, 19:26
        Gość portalu: FACET napisał(a):

> ZEBY SIE NIE ROZPISYWAC BO BY ZABRAKLO MIEJSCA. TO PO PROSTU KAWAL PEDALA. ROBI
        >
        > TO DLA KASY.

Oj, FACET zdaje się,że kawał z Ciebie homofoba!sad(A takich to tygrysy nie cierpią

• Gość: ann lee Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.07.02, 11:19
      Kuba wojewódzki.... moja pamięć nie sięga tak daleko ale jednak cos tam mi się
      przypomina... grał na garach, wydawał gazety o kulturze niszowej, których w
      duzym stopniu nie dało się czytać (trudno czytać jasnożółty napis na białym
      tle), wydał nawet płytę razem z Piterem banachem, zawsze lubił odjazdowe
      samochody, podsumowując jest jakiś tam wyrazisty na swój sposób.
      • Gość: Oleńka Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim IP: *.it-net.pl 11.07.02, 08:46
        Wiesz, mogłabyś swoją opinię na temat Kuby wyrazić swoimi słowami, a nie
        beszczelnie kopiować wypowiedź Kazika... Ech...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka