Dodaj do ulubionych

Pearl Jam - nowa płyta!

IP: *.gazetaolsztynska.pl 18.06.02, 14:32
... żartowałam ;-D
Ale nie mogą się doczekać...
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: Pearl Jam - nowa płyta! IP: 62.161.67.* 18.06.02, 14:34
      bez takich, juz sie ucieszylam...

Gość portalu: Free napisał(a):

> ... żartowałam ;-D
      > Ale nie mogą się doczekać...

• cze67 Re: Pearl Jam - nowa p?yta! 18.06.02, 14:35
      A propos, Jamy wydaly w ostatnim czasie kilka plyt koncertowych (nie mowie tu o
      tych z koncertow w poszczegolnych miastach, m.in. w Katowicach)... Widzialem w
      gdanskim Media Markecie. Jest nawet plyta z coverami cudzych utworow, m.in.
      Neila Younga i Beatlesow. Ktora z nich wybrac?
      • Gość: anka Re: Pearl Jam - nowa p?yta! IP: 62.161.67.* 18.06.02, 14:38
        rewelacyjne sa przeronki Neilla Younga
        poza tym polecam glos eddiego na soundtracku z Dead man Walking, rewelacja

cze67 napisał(a):

> A propos, Jamy wydaly w ostatnim czasie kilka plyt koncertowych (nie mowie tu o
        >
        > tych z koncertow w poszczegolnych miastach, m.in. w Katowicach)... Widzialem w
        > gdanskim Media Markecie. Jest nawet plyta z coverami cudzych utworow, m.in.
        > Neila Younga i Beatlesow. Ktora z nich wybrac?

• Gość: Free Re: Pearl Jam - nowa p?yta! IP: *.gazetaolsztynska.pl 18.06.02, 14:43
          Gość portalu: anka napisał(a):

> poza tym polecam glos eddiego na soundtracku z Dead man Walking, rewelacja

Suuuper. Ale płytka nieco mi się już przejadła. Dlatego
          potrzebuję nowej!!!! Słyszeliście coś może na temat pracy
          PJ nad nowym albumem?
          • munky Re: Pearl Jam - nowa p?yta! 18.06.02, 17:58
            Slyszalem cos na temat pracy nad nowym albumem, przeczytalem cos na stronie 30
            ton, moze to nie jest najlepsze zródlo wiedzy, ale czasem podają prawde. Ponoc
            napisali juz kilka piosenek, plyta ma wyjsc na początku 2003 roku. Pozyjemy
            zobaczymy
            pzdr
          • Gość: Rumcajs Re: Pearl Jam - nowa p?yta! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.02, 17:03
            pearl jam skonczyl juz nagrywanie plyty, teraz material jest miksowany. Stone
            powiedzial ostatnio, ze album ukaze sie prawdopodobnie w okolicach gwiazdki,
            ale dodal, ze nigdy nic nie wiadomo. Osobiscie stawiam na poczatek 2003, tak
            jak wczesniej bylo mowione. Poki co nowa plyte wydaje Brad. Moze nawet przybeda
            koncertowac do Europy.
            • munky Re: Pearl Jam - nowa p?yta! 21.06.02, 18:33
              Prosze cos blizej o nowej plycie Brada,jesli mozna.
              pzdr
      • Gość: Free Re: Pearl Jam - nowa p?yta! IP: *.gazetaolsztynska.pl 18.06.02, 14:41
        cze67 napisał(a):

> A propos, Jamy wydaly w ostatnim czasie kilka plyt koncertowych (nie mowie tu o
        >
        > tych z koncertow w poszczegolnych miastach, m.in. w Katowicach)... Widzialem w
        > gdanskim Media Markecie. Jest nawet plyta z coverami cudzych utworow, m.in.
        > Neila Younga i Beatlesow. Ktora z nich wybrac?

Beatles?! Pierwsze słyszę...
        chociaż Yestrday + wokal Eda = dreszcze na moich plecach
        smile))
        • cze67 Re: Pearl Jam - nowa p?yta! 18.06.02, 14:42
          Gos´c´ portalu: Free napisa?(a):

> Beatles?! Pierwsze s?ysze˛...
          > chociaz˙ Yestrday + wokal Eda = dreszcze na moich plecach

Wydaje mi sie ze widzialem tytul ktoregos z ich utworow, ale nie przysiegne...

• Gość: anka Re: Pearl Jam - nowa p?yta! IP: 62.161.67.* 18.06.02, 14:48
          jak sie domyslam, Yesterday spiewal na koncercie ktoryms i nie jest do do
          dostania na zadnej plycie?

Gość portalu: Free napisał(a):

> cze67 napisał(a):
          >
          > > A propos, Jamy wydaly w ostatnim czasie kilka plyt koncertowych (nie mowie
          > tu o
          > >
          > > tych z koncertow w poszczegolnych miastach, m.in. w Katowicach)... Widzial
          > em w
          > > gdanskim Media Markecie. Jest nawet plyta z coverami cudzych utworow, m.in
          > .
          > > Neila Younga i Beatlesow. Ktora z nich wybrac?
          >
          >
          > Beatles?! Pierwsze słyszę...
          > chociaż Yestrday + wokal Eda = dreszcze na moich plecach
          > smile))

• Gość: amb Re: Pearl Jam - nowa p?yta! IP: 195.116.198.* 18.06.02, 23:02
            > > Beatles?! Pierwsze słyszę...
            > > chociaż Yestrday + wokal Eda = dreszcze na moich plecach
            > > smile))

na soundtracku do 'i am sam' jest 'hey you've got to hide your love away' w
            wykonaniu pj

• Gość: Rumcajs piosenki beatlesow i nowe plyty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.02, 16:58
        Pearl Jam nic takiego nie wydalo, to nielegalne bootlegi, wiekszosc koncertow
        pj mozna dostac za darmo od innych fanow. Poza tym pj zagrali niewiele piosenek
        beatlesow - chyba tylko I've Got A Feeling i You've Got To Hide Your Love Away.
        To drugie nagral sam Ed (soundtrack I Am Sam). Oprocz tego, np. na drugim
        koncercie w Red Rocks w 1995 roku Edek zaspiewal kawalek I've Just Seen A Face.
        Pewnie bylo tego wiecej, ale nie slyszalem. Informacje o wszystkich coverach
        wykonanych przez pj sa na www.pjvault.com
        • Gość: mac fajne covery IP: *.acn.waw.pl 20.06.02, 01:36
          Dla mnie cover nr 1 to "Leaving here" z mało znanej składanki "Home alive",
          fajny jest też "Soldier of love" i "Sonic reducer", a tak w ogóle to PJ mógłby
          nagrać więcej coverów, bo genialnie im wychodzą.
          • Gość: M Re: fajne covery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.14, 01:17
            www.facebook.com/1001coverow zapraszam big_grin
    • aagnes Re: Pearl Jam - nowa płyta! 20.06.02, 13:45
      Ale zart...
      W taki upal na dodatek, serce mi stanelo an moment.
    • Gość: Mith Re: Pearl Jam - nowa płyta! IP: *.atol.com.pl 20.06.02, 15:23
      Ja tez!
      ale juz niedlugo-mam nadzieje
      • Gość: FACET Re: Pearl Jam - nowa płyta! IP: 5.2.1R1D* / 198.208.26.* 21.06.02, 15:35
        A JA ZA TO JUZ MAM "DIORAME" SILVERCHAIR.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka