Gość: samantaa IP: 212.244.54.* 31.03.05, 12:18 piosenki na poprawe humoru wpisujcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niefanatykU2 Re: poprawa humoru IP: *.chello.pl 31.03.05, 19:23 a co tam:' mysterious ways'- u2 to zawsze mi poprawia humor- nawet w glebokich dolach. dodam tylko, ze za u2 ostatnio NIE PRZEP[ADAM, ale ta piosenka jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek samo zło Re: poprawa humoru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 19:30 mi poprawia humoer U2 - Beautiful Day Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spiral_Architect Re: poprawa humoru IP: *.krakow.pl 31.03.05, 20:47 Extra Misfits : "Scream" i "Die Monster, Die" (nawet za sam tytul )) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leatherface Re: poprawa humoru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 21:02 Z Misfits to jeszcze "20 Eyes". Mi osobiście poprawiają humor żeńskie wokale na płycie "Grom" niezwykle cenionego obecnie zespołu Behemoth Odpowiedz Link Zgłoś
ianek70 Richard Cheese! 31.03.05, 21:15 Gra starannie obciachowe wersje poważnych piosenek. Radioheadowy "Creep" w jego wykonaniu poprawi humor nawet martwym, "Insane in the Brain" też brzmi świetnie na fortepianie. W repertuarze mnóstwo takich rzeczy, jak Metallica, NIN... oraz DK's "Holiday in Cambodia". Wesoło Odpowiedz Link Zgłoś
katmoso Re: poprawa humoru 31.03.05, 21:56 "Miłość" Bratów z Rakemna i kilka innych piosenek z płyty "fusy precz", ale "Miłość" najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś