Dodaj do ulubionych

Nas nie dagonjat - czyli ruska komercja

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 13:56
Grupa nazywa się Tatu i na polskiej vivie nieźle się trzyma - muzyka
lekko "technologiczna" i oto chodzi, teledysk jak na ruskich bardzo dobry i
sprawnie oraz co ważne pomysłowo zrobiony. Może ktoś wie coś więcej chętnie
poczytam.

Pozdrawiam
Robo
Obserwuj wątek
    • kalor_god Re: Nas nie dagonjat - czyli ruska komercja 26.06.02, 14:09
      ja Ci wiele nie pomoge ale tesz sie czegos ciekawego dowiem.

byłem w mocnym szoku jak to zobaczyłem bo kawałek jest całkiem cakiem.
      wprawdzie nie słucham takiej muzy ale szacunek za świetny aranz, porywający
      wokal i prosjonalne video. Jeśli zrobiono to od a do zet za wschodnia granicą
      to leżę i kwiczę. Jak dla mnie to wygląda na produkt zachodni. bardzo
      oryginalny produkt zachodni.
      • Gość: Robo Re: Nas nie dagonjat - czyli ruska komercja IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 14:18
        Znalazłem ten kawałek w sieci na mp3.Daje link tnt.pl/mp3/.

Pzdr
    • ksywa Re: Nas nie dagonjat - czyli ruska komercja 26.06.02, 14:16
      Mnie się b. podoba. Tobie jakby też, wiec czemu nazywasz to "ruską komercją"? I
      kiedy u nas przestanie się pogradliwie określać "ruskich", którzy np. jeśli
      chodzi o teledyski i rozmach promocyjny biją nas na głowę? Dobra, nieważne,
      grupa Tatu jest w Rosji kultowa, grają od paru lat, a obie wokalistki są -
      uwaga - zdeklarowanymi lesbijkami.
      • Gość: Robo Re: Nas nie dagonjat - czyli ruska komercja IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 14:20
        Mam na myśli komercję w dobrym tego słowa znaczeniu, swoją drogą dwie lesby no
        no no......

Pzdr
    • aric System Of A Down 26.06.02, 14:31
      Nie słyszałem, nie znam. Niestety mam tylko trzy programy i żaden nie jest
      muzyczny. Jak mi się uda to ściągnę z netu.
      A propos ruskich. Jakieś dwa miesiące temu dowiedziałem się że osiem lat temu
      do USA przyjechało coś co dzisiaj uzaję jako zjawisko. Zdaje się pochodzą z
      Armenii, może teraz nie ruskiej, ale... Słuchałem tylko płyty Toxity i zabiła
      mnie. Wiem, że jest nagrali przynajmniej jeszcze jedną, ale nie mam od kogo
      sobie przegrać, a na orginał mnie nie stać.
      Więc nie ważne skąd kto pochodzi, ale jak daje czadu w ten sposób, to dla mnie
      mógłby pochodzić i z Czukocji.
    • Gość: As Re: Nas nie dagonjat - czyli ruska komercja IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 26.06.02, 14:37
      Mam pytanko. Czy to jest coś w stylu kultowego "biełyje rozy" ??
      • Gość: Robo Re: Nas nie dagonjat - czyli ruska komercja IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 14:44
        bardziej nowoczesne, pytanko czy ich najnowszą płytę można u nas kupić i jaki
        tytuł tej płyty?

Pzdr
        • ksywa Re: Nas nie dagonjat - czyli ruska komercja 26.06.02, 15:11
          Oj, Robo, twardo drążysz tematsmile No dobra, masz: jak na razie dostępne ino w
          sklepie www.gigant.pl Nazywa się "2000 Po Vstriechnoj" No chyba, że jeszcze w
          empiku. pozdr,
    • Gość: ave Re: Nas nie dagonjat - czyli ruska komercja IP: *.de.ihost.com 26.06.02, 15:29
      Kiedy kilka miesięcy temu byłam w czeskiej Pradze - moja koleżanka czeszka
      żaliła mi się, że u nich jest na to potęzne szaleństwo. Wtedy u nas jeszcze
      nikt o tym nie słyszał, a u nich koncerty tych lasek przyciągały tysiące osób.
      Czyli epidemia przeniosła się już tez do nas...
      Absolutnie nie jestem fanka tego typu radosnejwink twórczości, ale musze
      przyznać, że jak na muzykę zza wschodniej granicy - zadziwiająco porządnie
      zrobione.
    • Gość: tomek Re: Nas nie dagonjat - czyli ruska komercja IP: 62.233.169.* 26.06.02, 20:35
      www.taty.ru
      musi być "Y"
      denerwuje mnie deprecjonowanie czegoś tylko dlatego bo jest ze wchodu
      produkcja i aranże tatu są dużo lepsze niz polskie. Są różne rodzaje muzy -
      jednym sie podoba innym nie - ale wkurwia mnie czepianie sie na siłę.
    • Gość: Robo Re: Nas nie dagonjat - czyli ruska komercja IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 08:22
      Dzięki wszystkim za info, kupię sobie ich płytkę, wpadła mi w ucho ich muzyka i
      wcale nie jestem do nich na nie, wręcz przeciwnie a tak nawiasem mówiąc niech
      się uczą nasi "artyści" jak robić porządną komercję.

Pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka