IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 16:58
Ratunku! podłączyłam macowskiego I-poda do PC i ten cholerny pecet zresetowł
wszystkie wgrane utwory!!! prawie 200 pły z ukochaną muzyką. czy wszystko
przepadło ostatecznie? jestem w rozpaczy! czy ktoś coś na ten temat wie?
Obserwuj wątek
    • pasek_xxl Bardzo Ci tak dobrze. 20.04.05, 17:09
      Trzeba było iść do sklepu i kupić oryginały, a jak masz kradziony szajs, to
      Twoja sprawa.
      • Gość: slawa pasek faszysta atakuje IP: *.acn.waw.pl 20.04.05, 18:04
        pasek_xxl napisał:

> Trzeba było iść do sklepu i kupić oryginały, a jak masz kradziony szajs, to
        > Twoja sprawa.

Koleżanka mogła sobie przecież zripować swoje płyty lub płyty pożyczone od
        kolegi więc to żadna kradzież. Albo zripować płyty i sprzedać je żeby
        sfinansować i-poda. Sam fakt posiadania tego szajsu nie czyni nikogo złodziejem,
        kolego pasku zasmarkany faszysto.

A co do utraconych utworów to obawiam się że nie da się ich odzyskać. Nie mam
        i-poda ale z tego co czytałam w sieci jest to jedna z wad tego sprzętu i dlatego
        zawsze trzeba miec backup. Ale na pewno nie umiem odpowiedziec
        • Gość: scribs Re: pasek faszysta atakuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 18:08
          mogła też za pieniądze z sieci ściągnąc te mp3, z Napstera czy z czego tam
          jeszcze, podobnie jak to robią np. amerykanie.
          Nieładnie, trzeba było pasku_xxl najpierw zapytać koleżankę i wyjaśnić jaką
          drogą ona te mp3 uzyskała i dopiero wtedy się wypowiadać. Nie można tak odrazu
          atakować.
          pozdrawiam
        • milkado dzieki za odpowiedz 20.04.05, 19:09
          utwory były zgrywane z płyt moich znajomych, ale to długa i żmudna praca. nie
          ściągam muzyki z sieci, nawet nie dla zasad, tylko dlatego, że nie potrafię.
          Były zarchiwizowane na macu, który straciłam 2 miesiące temu...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka