Gość: madzia IP: *.ek.univ.gda.pl 03.07.02, 10:26 czy ktoś widział lub słyszał nową piosenkę George'a Michaela? teledysk jest ql! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siri Re: nowy George Michael 03.07.02, 10:31 Ja widziałam i słyszałam. Lepiej widzieć niż słyszeć, bo muzycznie to jest denna, ale przy teledysku wczoraj sie popłakałam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: nowy George Michael IP: *.ek.univ.gda.pl 03.07.02, 10:34 ze śmiechu...? Odpowiedz Link Zgłoś
siri Re: nowy George Michael 03.07.02, 10:37 Pewnie, że tak! Jak Georgie czołgał się po łóżku Cherie Blair to wyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: nowy George Michael IP: *.ek.univ.gda.pl 03.07.02, 10:48 ciekawe czy znów będzie jakaś afera w związku z teledyskiem? może znów cos ocenzurowali? Odpowiedz Link Zgłoś
siri Re: nowy George Michael 03.07.02, 14:01 > ciekawe czy znów będzie jakaś afera w związku z teledyskiem? może znów cos > ocenzurowali? Nie wiem, czy ocenzurowali, ale wczoraj słyszałam, że się Tony Blair obraził i wyskoczył do Gergia z mordą, że to go obraża, czy coś takiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: nowy George Michael IP: *.ek.univ.gda.pl 03.07.02, 14:10 pewnie żonie nie spodobały się żółte gatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taniej Re: nowy George Michael IP: 217.96.37.* 03.07.02, 10:48 siri napisał(a): > Pewnie, że tak! Jak Georgie czołgał się po łóżku Cherie Blair to wyłam. I te jego majty... DDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: nowy George Michael IP: 213.76.127.* 03.07.02, 11:40 gdzie te czasy kiedy nagrał genialny "Older"? facet nie wie za bardzo jak pokonać nadchodzącą młodziez więc próbuje szokować. Ale czy skutecznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: nowy George Michael IP: *.ek.univ.gda.pl 03.07.02, 11:43 Gość portalu: ja napisał(a): > gdzie te czasy kiedy nagrał genialny "Older"? facet nie wie za bardzo jak > pokonać nadchodzącą młodziez więc próbuje szokować. Ale czy skutecznie? taaaak Older jest genialne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: nowy George Michael IP: 213.76.127.* 03.07.02, 12:45 dodam jeszcze tylko że oprócz całej płytki Older uwielbiam "I can't make you love me" (jest na Ladies & Gentelman)- i tam jest właśnie prawdziwy George! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: nowy George Michael IP: *.ek.univ.gda.pl 03.07.02, 12:47 Ladies&Gentlemen też mam i uwielbiam tą składankę... "I can't make you love me" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: nowy George Michael IP: *.derep.cegelec.alcatel.fr / 10.22.33.* 03.07.02, 13:23 Ja tam lubie wybrane jego piosenki. Ale ostatnio wszystko cos sie pojawia pod jego autorstwa ocieka lub ociera sie o seks. Zaczyna sie powtarzac. Chyba mlodziez depcze mu po pietach. A ten teledysk gdzie George Michael jest w czerwonym skafandrze z pejczem. O Jezu jaka tandeta. No coz ale w koncu nie musze ogladac jesli mi sie nie podoba. Jest 1500 innych artystow. Ot tak chcialam przedstawic swoj punkt widzenia Odpowiedz Link Zgłoś
insultdog Re: nowy George Michael 03.07.02, 21:07 nie słucham gm więc mogę wypowiadać się tylko o singlach - i muszę powiedzieć, że w przeciwieństwie do miałkich (albo smęcenie albo cieniutki dance) utworów z dwóch ostatnich płyt, teraz stał się interesujący. klip do freeek jest świetny - gm jako wielki zły homo-cyborg z przyszłości... miazga, sam kawałek też odbiega od popowej sztampy. nowy teledysk, który widziałem tylko raz, zdae się potwierdzać, że gm zmierza w dobrym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: nowy George Michael IP: *.dwi.uw.edu.pl 04.07.02, 15:02 no co Ty FREEEEK byl pompatyczny i chodzilo tylko, zeby w kazdej sekundzie widz mial swiadomosc, ile to wszystko kosztowalo teledysk wydmuszka - sliczny i pusty // shoot the dog jest rewelacyjny, bo bardzo ironiczny (rowniez autoironiczny) a do tego ma pewien przekaz Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Chłam 04.07.02, 18:04 Gdyby nie - nazwijmy to - kontrowersyjne teledyski do obu utworów, piosenki te w ogóle by nie zaistniały, ponieważ są beznadziejne nie tylko jak na G. Michaela, ale nawet w skali ogólnej. Nie mają melodii, nie za bardzo można je zanucić po przesłuchaniu (zwłaszcza "Shoot The Dog"), a George Michael rozpacza że poprzedni singiel doszedł 'tylko' do #7 na liście w Wielkiej Brytanii. Nic dziwnego - skoro produkuje gnioty, niech dzieli los Mariah Carey i innych takich. Odpowiedz Link Zgłoś
siri Re: Chłam 04.07.02, 19:19 No właśnie - coś w tym jest. Absolutnie nie mogę sobie przypomnieć jak ta piosenka brzmiała, natomiast teledysk pamiętam doskonale... Odpowiedz Link Zgłoś
insultdog Re: Chłam 06.07.02, 00:34 "shoot te dog" jest raczej... hmmm... "motoryczny" niz melodyjny, rzeczywiscie nie robi specjalnego wrazenia, moze sprawdzi sie w jako muzyka do tanczenia(nie tancze wiec nie wiem). natomiast "freek" to naprawde solidna rzecz. Ze teledysk jest "pusty"? no i co z tego, jakos nie zauwazylem zeby np "fast love" poruszal palace problemy dwudziestowiecznej filozofii. trzy czwarte klipow mozna okreslic jako "puste", co nie znaczy, ze sa bezwartosciowe. ze sam kawalek nie wpada w ucho? no i dobrze, chcial sprobowac bardziej alternatywnego podejscia do tanecznego popu i mu wyszlo - jest w miare oryginalny, jest energetyczny... no i ma fajny dzwiek modemu wpleciony w pewnym momencie, he he. jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś