Gość: wilczyca IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.06.05, 22:39 Właśnie skończył się występ zespołu Wilki w Opolu. Dla mnie BOMBA!!! Pośpiewałam, potańczyłam i oto chodziło. więcej taki imprez w TV publicznej poproszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mallina Re: WILKI - REWELACYJNIE 10.06.05, 22:45 no to naprawde masz male wymagania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robercik Re: WILKI - REWELACYJNIE IP: *.chello.pl 10.06.05, 22:51 A fani Archive mają duże? Chyba się posikam z wrażenia ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: WILKI - REWELACYJNIE 10.06.05, 22:55 Roberciku, zespol Archive potrafi wykonac swoje piosenki na zywo, a zespol Wilki nie ot mala rzecz a jednak majaca znaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: WILKI - REWELACYJNIE IP: *.chello.pl 11.06.05, 00:27 Występ był koszmarny Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: WILKI - REWELACYJNIE 11.06.05, 00:44 a jak faaaaaaaaaaaałszoooooooooooowaaaaaaaaaaaaał......... Odpowiedz Link Zgłoś
szemrane_miasta_ulice Re: WILKI - REWELACYJNIE 11.06.05, 10:39 maksymalnie do dupy wystep . Odpowiedz Link Zgłoś
zeppelia Re: WILKI - REWELACYJNIE 11.06.05, 10:44 toć to nie nowość że Gawliński ze śpiewaniem sobie nie radzi.. a w ogóle czego można się spodziewać po Opolskich wykonawcach.. może się mylę bo nie oglądałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ynez Re: WILKI - REWELACYJNIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 13:47 Występ Wilków jak zwykle był fantastyczny. Niezwykły głos, melodyjne piosenki z tekstem dającym wiele do myślenia i niezwykła osobowość Roberta Gawlińskiego. Magia unosiła się nad sceną w Opolu. Więcej takich występów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: WILKI - REWELACYJNIE IP: *.chello.pl 11.06.05, 13:57 to chyba jakiś żart. Odpowiedz Link Zgłoś
zeppelia Re: WILKI - REWELACYJNIE 11.06.05, 14:10 ja się obawiam, że niektóre osoby niestety mówia poważnie. A wypada chyba zaakceptować odmienność. Każdy ma inny próg wrażliwości.. to jakby mieć pretensję do daltonisty że wszystko mu jedno czy niebo jest niebieskie czy zielone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: WILKI - REWELACYJNIE IP: 213.77.2.* 11.06.05, 14:04 ludzie przestańcie ! równie dobrze jak teraz chwlicie wilki to mozecie chwalić mandi czy polski hip hop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiak Re: WILKI - REWELACYJNIE IP: *.autocom.pl 11.06.05, 14:07 Wilki to jest fajny zespol, a Robert Gawlinski to jeden z najfajniejszych glosow w polsce, ale akurat wystep w Opolu byl kiszkowaty, Robert mial "zmeczony" glos, a poza tym taka scena, taki festiwal, takie otoczenie, to nie dla nich. Na pewno lepiej sie sprawdzaja w klubowych koncertach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Gawliński spiewał koszmarnie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.05, 20:52 Zastanawiałam się wczoraj, czy to mozliwe, ale miałam wrażenie, ze Gawliński nie zaśpiewał czysto żadnej piosenki. Przykro było słuchać, po prostu sobie nie radził z własnymi utworami. Zastanawiałam się czy on nie jest chory albo po ciężkiej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Gawliński spiewał koszmarnie IP: 213.77.2.* 11.06.05, 22:20 on całą ostatnią płytę nagrał jakby był po cieżkiej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: WILKI - REWELACYJNIE 11.06.05, 21:42 u..... dzisiejsze wilki to zenada, chyba gosc zatwardzenia dostal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makrek Re: WILKI - REWELACYJNIE IP: *.c154.petrotel.pl 11.06.05, 23:13 koniec wilków i bomba kto nie słuchała ten trąba Odpowiedz Link Zgłoś